- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Ne sevgili gibiyiz ne arkadaş.. adı koyulmuş bir şey Yok ama her şey çok güzel ilerliyordu ;( sonra ilgisini çekti bir anda.. nöbetlerini vs bahane etti çok çalıştığını söyledi kendisi bir klinikte diş hekimi.. bilemiyorum belki de düzelicek şeyi sabırsızlığımla berbad ederim yazarsam
Hayır öyle bir şey söylemeyeceğinden Emin’im, çünkü daha önce de böyle bir konu geçmişti bana hak verdi birkaç gün iyiydi yine aynı..iyi de ben senle ilgilenmek zorundamiyim dersesiz soylemekten degilde duyacaklarinizdan korkuyorsunuz
Yani kesinlikle öyle hiç mi hiç çekilmiyorlar. Durduk yere sinirleri bozuluyor insanın. Demekki bu tipler biz yazmadıkça yazmayacak.. bakalım benim gidişatımda öyle sanırımÇok yakın geçmişte aynı yollardan geçtim
Boşver , ilgisiz erkek hiç çekilmez
Zaten yüksek ihtimalle kendisi de ayrılmak istiyordur da cümle kurmaya o ambiyansa girmeye üşeniyordur :)
Ben azalta azalta bıraktım konuşmayı, yani o yazmadikca yazmadım falan. En son instagramdan falan da silip takipten çıktım.
Şimdilik tepki yok, farkedince yazar heralde bir ay sonra falan
Ne yapayım öyle adami
Boşver, anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az
Hiç kendini ayrılık moduna bile sokma. Onsuz daha mutlu olacağına eminim
Siz öyle söyleyince cevabı ne oldu pekimerak ediyorum kac gun sonra farkedecek ..acikcasi biri bana bu hareketi yapmisti ...dayanamdim olmaz dedim ben cidden yapamyrm ..hala hatirliyorun sinir bozucuydu
Baştan kendisi çok istekliydi ve benden biraz ilgi görünce kendini çekti. bana göre hiçbir açıklama yapmadan uzaklaşmak suçtur evet.
Burdayım:)Hesabım anlayamadığım bir şekilde pasif olmuştu sonra mesaj attım kk ya tekrar aktif oldum. Bu arada iletişim sonuçlandı.. ben buyum dedi bir gün yazarım bir gün yazmam.. ama kestirip atmak olmaz bi görüşelim dedi. Fakat kestiren taraf ben oldum istemsizce soğudumKonu sahibi nereye gitti
Onun kararına mı kalmış ilişkinizin akıbeti? Keşke hesapları kapatıp depresif bir görüntü vermek yerine açıkça hadi yoluna canım deseydiniz..Evet Arkadaşlar. Aktif olmadığım Zaman konuşmayı yaptım. Biraz sert ve fevriydim. Onun karın ağrısı başkaymış.. çok güvendiği sevdiği bir kız Umut verip sonra evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. Suan hissizmiş tekrar sevebilir mi bilmiyormuş.. bu konuşmayı erken yaptım görüşelim kararımı net bir biçimde söylerim dedi.. bende gözünün önünden çekildim.. sosyal medya hesaplarımı kapatıp kabuğuma çekildim. Açıkcası görüşmeye de pek bir hevesim kalmadı. Üzgünüm
Hesabı kapatmak saçma mı olmuşOnun kararına mı kalmış ilişkinizin akıbeti? Keşke hesapları kapatıp depresif bir görüntü vermek yerine açıkça hadi yoluna canım deseydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?