Sessizce gitmek mi? Yoksa veda etmek mi..

Al karşına konuş
Yorulduğunu bu belirsizliğin seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü söyle
Takdik olayına girme gerek yok
Açık açık bitirmek mi istiyorsun bitirelim de
Hayır falan yapıcaktır ama aynı davranışlara devam edicektir
Yada kestirip atıcaktır
içindwkileri kusmadan yanayım ben
içine atıp anlamasını beklersen çok beklersin zamanla öfken içinde patlar
Gerwk yok kasmaya

Doğru söylüyorsunuz daha sonra keşke şunu deseydim bunu deseydim demektense düşüncelerimi açıklayıp veda etmek en iyisi

Bi tarafım konuş diyor bi tarafım size hak veriyor.. teşekkür ederim değerli fikriniz için

Daha çok yeni 15 günlük filan heralde ilişki değil mi?Bu zamanlar en ilgili olması gereken zamanlar.Şimdi ilgisizse ilerde yandın.

Söyle sebebini öyle git.Gizeme gerek yok.Bilsin hatasını.
Evet öyle hatta dün konu açmıştım ben cekingenliğine vermiştim ama değil bence bu kısa sürede yordu beni

Doğru söylüyorsunuz daha sonra keşke şunu deseydim bunu deseydim demektense düşüncelerimi açıklayıp veda etmek en iyisi
Yani
Çünkü senin duyguların yoğun belli
Susarak gitmek falan brn anlamıyorum
İyi valla erkeklerde hayatımıza girmek için kırk takla atar aklımızı çeler hayatımıza girer çıkarkende sessizce gitmemizi bekler
Yok öyle kolay değil bu işler
Gerçekten kırıldıysam kırar döker öyle giderim beklentim kalmamıştır zaten ondan o saatten sonra benle ilgili asil demiş çirkef demiş hiç umrumda değil
Yap et sonra çirkef de karşındakini bide suçla
Ben olsam kızı üzdüm ne dese haklı diye düşünürüm ama beyfendiler gürültü yapmadan canını sıkmadan gitmeni istiyorlar
Gururlu davranmak sadece erkeğin işini kolaylaştırır
Gitmeyi kafaya koymuş bir erkeği hiç bir şekilde döndüremezsin..dönsede hayır gelnez zaten.

Ben gerçekten ilgimi sevgimi fazlasıyla belli ettim. Ve çabaladım da bir şeyler olsun diye. Tamam yenydi zamana da bırakmıştım. Çok sık Boğaz etmedim, sürekli aramadım veya yazmadım. Bunaltıp üstüne de gitmedim. Dediğiniz gibi bu saatten sonra ne dediği umrumda değil. Ben sadece nasıl az hasarla atlatırım onu düşünüyorum. Yada düzelecek bir şeyi mahvedermiyim onu da düşünüyorum. Yorumunuz ilaç gibi geldi coook teşekkür ederim

Bence icini bosalt oyle git. Bu sefer onu arama ihtiyaci duyarsin. Konu uzar sen uzulursun.

Siz suanda sevgili misiniz?

Diger konudan pek ne oldugunuz anlasilmiyor. Eger sevgili degilseniz bence o arayip sormadan siz hic aramayin. Bi sure sonra anlasilir ne oldugu zaten

Siz suanda sevgili misiniz?

Diger konudan pek ne oldugunuz anlasilmiyor. Eger sevgili degilseniz bence o arayip sormadan siz hic aramayin. Bi sure sonra anlasilir ne oldugu zaten
Ne sevgili gibiyiz ne arkadaş.. adı koyulmuş bir şey Yok ama her şey çok güzel ilerliyordu ;( sonra kendisini çekti bir anda.. nöbetlerini vs bahane etti çok çalıştığını söyledi kendisi bir klinikte diş hekimi.. bilemiyorum belki de düzelicek şeyi sabırsızlığımla berbad ederim yazarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…