- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
iyi okumadınız sanırım. grupta geline imalı mesajlar atılıyor . olay bu ☝Allah Allah. Kardeşleriyle grupta mı kurmasınlar? Tasması mı var bu adamın? Millet kendi ailesiyle geyik yapmak istiyordur kimseyi eklememişler beğğğnndeee o ailedenimm!! Diye çırpınmak.. ne bileyim. Haksızsınız, ben görümceleri tutuyorum
ben onu demiyorum ki grupta gelinlere karşı imalı sözler var yok el gidebilir, eşinizin dolduruşuna gelip kardeşimizden uzak durmayın fln durdukyere gecenin bi saatinde gelen bir mesaj . Ben eşime ablalarindan uzak dur fln demedim hiç ama onlar beni öyle sanıyor herhalde.Off dert aramayin kendinize ya, cok gereksiz seyler bunlar. Eminim boyle gruplarda olan kisilerin cogu o gruplari sessize aliyordur
Bosverin hic takmayin, okuyacaginizi bildikleri icin yapiyorlardir sizde oyuna geliyorsunuz.ben onu demiyorum ki grupta gelinlere karşı imalı sözler var yok el gidebilir, eşinizin dolduruşuna gelip kardeşimizden uzak durmayın fln durdukyere gecenin bi saatinde gelen bir mesaj . Ben eşime ablalarindan uzak dur fln demedim hiç ama onlar beni öyle sanıyor herhalde.
soyadı ismiyle kurmuşlar grubu aynı soyadını bende taşıyorum. Olay grup değil anlamıyorsunuz DIŞLANMAKCidden bu düşüncede misiniz yani. Mecbur değiller sizi gruba almaya, aile arasında grup kurmuşlar en doğal hakları. Eş ailesini bi salın.
❤❤❤❤Benim de kardeşlerimle aile grubum var ve eşlerini eklemeyi hiç düşünmedim.Bu bir sorun değil bence.Sizin yüzünüze direkt bir şey söylenmiyorsa cevap vermeyin.İnanın böyle insanlarla muhattap olmaya değmez.Mesafeli olun meraba meraba yeterli.
Ne alaka dışlanmak, bizim de aile grubu var gelinler damatlar yok zinhar giremezler. Kardeşlerin kendi aralarında hiç mi muhabbeti olmasın. Size imalı şeyler yazıyorlarsa da onların ayıbı siz onların itham ettiği gibi biri değilseniz içiniz rahat olmalı.soyadı ismiyle kurmuşlar grubu aynı soyadını bende taşıyorum. Olay grup değil anlamıyorsunuz DIŞLANMAK
Yani kardeş grubu ne için vardır zaten anlatıp iç rahatlatmayacaksakBenim de kardeş grubum var arada eşlere sallıyoruz da karşılıklı
geyik falan yapmiyorlar grup ta sadece cuma msjlari atıyorlar okadar gereksiz bir grup zaten cuma msji atmak için grup açmışlarAllah Allah. Kardeşleriyle grupta mı kurmasınlar? Tasması mı var bu adamın? Millet kendi ailesiyle geyik yapmak istiyordur kimseyi eklememişler beğğğnndeee o ailedenimm!! Diye çırpınmak.. ne bileyim. Haksızsınız, ben görümceleri tutuyorum
Size göre öyle, sizi alsalardı hiç böyle demezdiniz.geyik falan yapmiyorlar grup ta sadece cuma msjlari atıyorlar okadar gereksiz bir grup zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?