Esim yatak ayirma konusunda daha iradeli ciktihmmm başına ne gelirse gelsin,ne hata yaparsa yapsın hep başkaları suçludur.
Gerçi onlar pek yatak ayıramaz ama,baya sizinki iradeliymiş :))
illaki aile yapısı,kültür,eğitim,çevre,sosyal hayat insanlara büyük şekiller veriyor.Aslinda hic bilmem burclari ben yengec im esim aslan ikisini bilirim burda okuyunca bi korktum valla :)
Hayir sanki herkes evde oturmak için okuyo kac tane isi teptiniz nedir bu tepki kaynanani arayip is bulmasinimi soylesen napsanDiyorum ya boyle sinsiler var evlenene kadar tamam diyip evlendikten sonra gercek yüzünü gosteren bunu bastan soyleseydi ben yanindan gecmezdim
Esim yatak ayirma konusunda daha iradeli cikti[/QUOTE
Bende aslanin inadindan illallah dedimillaki aile yapısı,kültür,eğitim,çevre,sosyal hayat insanlara büyük şekiller veriyor.
Ancak burçlar asla azımsanacak şeyler değil.
Bende başıma gelince ordinaryüs oldum :))
Kuranda bile suresi var.
Bende sizin kocanıza sabır dileyeyim o zamanAslinda hic bilmem burclari ben yengec im esim aslan ikisini bilirim burda okuyunca bi korktum valla :)
O kadar takıntıli pinpirikli bi kadinki suan büyük ihtimal bana takik. Esimin benden dertlenmesi bende büyük bir soguma yarattı. Kayinvalidemi gorumcemi gectim artikHayir sanki herkes evde oturmak için okuyo kac tane isi teptiniz nedir bu tepki kaynanani arayip is bulmasinimi soylesen napsan
Hem dediğim dedik,hemde herşeyi kendi isteğine göre planlar sende sadece tamam demek zorunda kalırsın.Bende aslanin inadindan illallah dedim
dedigim dedik illa
Yasak diyen oldu mu? Ben görmedim.Canı istemiştir. Niye merak ettiniz ki yasak mı?
Neden bayramda bi konumu gecti acaba el oglu isde canim ne bekliyosun anneye karisma denirmi alllah carpar modunda demekki zaten kaynanalar calisana calisma derler calismayana calis onlarda bilmiyolarki ne isdedikleriniO kadar takıntıli pinpirikli bi kadinki suan büyük ihtimal bana takik. Esimin benden dertlenmesi bende büyük bir soguma yarattı. Kayinvalidemi gorumcemi gectim artik
Aynen canim valla cozene kadar neler cektim sen 4 sene once nerdeydin kizHem dediğim dedik,hemde herşeyi kendi isteğine göre planlar sende sadece tamam demek zorunda kalırsın.
İşte onlarında en büyük kamuflajları romantiklikleri eliyle bişey yapmasada diliyle gönlünü alır bayanların.
O değil de Neden bu kadar sacma soru sordun? Konu sahibi senin avatarini sorguluyor mu?O değil de,
Neden türbanlı kadın avatar?
Hayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacagimi bilirler.Neden bayramda bi konumu gecti acaba el oglu isde canim ne bekliyosun anneye karisma denirmi alllah carpar modunda demekki zaten kaynanalar calisana calisma derler calismayana calis onlarda bilmiyolarki ne isdediklerini
Alakasız olduğunu belirttim ya zatenÇünkü neden olmasın? Konuyla alakasız.
Sorgulasın. Yasak mı var?O değil de Neden bu kadar sacma soru sordun? Konu sahibi senin avatarini sorguluyor mu?
Hayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacagNeden bayramda bi konumu gecti acaba el oglu isde canim ne bekliyosun anneye karisma denirmi alllah carpar modunda demekki zaten kaynanalar calisana calisma derler calismayana calis onlarda bilmiyolarki ne isdediklerini
Merakını gidereyim canim istedi tesetturluyum genelde heryerde bunu kullanirim.Alakasız olduğunu belirttim ya zaten
Bacısı.
Allala, başka yorum yazsam kimse önemsemez,
Bu yoruma niye takıldı millet? Muhabbetim konuyu açan üye iken.
:))) hep buralardaydım.Aynen canim valla cozene kadar neler cektim sen 4 sene once nerdeydin kiz
Yasak diyen olmadı yasak denmesi demantıksız olur bence ama konuyla kesger alaka bir soru sormuşsunuz. Dikkatimi çekti rahatsız olduğunuz için sormuşsunuz gibi hissettim.Yasak diyen oldu mu? Ben görmedim.
Neden diye sordum, konuyu açan üyeye.
+ 1 milyon. Ayrıca resimdeki aksesuraın adı
O türban değil yalnız. Başörtüsü. Türban başka bir çeşit örtüdür.Hayir hayir hiç böyle bir konusu gecmedi benimle konusmazlar oyle birsey bulursam calisacag
Merakını gidereyim canim istedi tesetturluyum genelde heryerde bunu kullanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?