Sessizlik

Pippoo

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
10
4
16
34
Merhaba arkadaşlar ben işim sebebi ile yaklaşık bir yıldır başka bir ilde çalışıyorum. Burada işim sebebi ile hiç arkadaşım yok sadece erkek arkadaşım var bu sebeple bu durumun her ne kadar farkına varamasamda ben aşırı sessiz bir insanım bunu herkes genelde bana söyler bugün erkek arkadaşımda söyledi daha sonrada başka bir arkadaşımla telde konuştuk ama yaklaşık yarım saat o konuştu ben dinledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım nasıl konuşkan hoş sohbet bir insan olabilirim

Kızımı yollayım yanınıza :) o kadar bıkarsınızki susturmak için siz konuşmaya başlarsınız. Kendisi konuşacak hiçbir konu bulamazsa şarkı uydurup onu söylüyor.

Bazen bende kendime azcik sessiz ol diyorum.ama yapi meselesi malesef.
Ay bende de o var. Bıraksan sabaha kadar anlatacak konuşacak bir şeyler bulabilirim. Yine kendimi frenlemeye çalışıyorum ama en çareyi edebiyat öğretmeni olmakta buldum enerjim en azından boşa gitmiyor

Ay bende de o var. Bıraksan sabaha kadar anlatacak konuşacak bir şeyler bulabilirim. Yine kendimi frenlemeye çalışıyorum ama en çareyi edebiyat öğretmeni olmakta buldum enerjim en azından boşa gitmiyor
Malesef benim konuskanligimi cozecek bi meslek dahi yok sen yine son anda yirtmissin pacayi

Okuyarak...

Olmaz olunmuyor yapı meselesii çok okumayan insanlar bilee çatır çatur konuşuyor ben okuyorum üniverste bitirdim öğretmen oldum ama tık yok bu demek değill iki kelimeyi bir araya getiremyorum değil konu olunca normal konuşuyorum ama ardı arkasına konuşasım gelmiyo konuşacak bi şey bulamıyorum yani tamamen yapı meselesi anca törpülenebilir ama tamamen geçmez

Çok konuşmak hiç iyi bir şey değil. Geçen m. Yardımcısına dedim artık çok konuşuyorsunuz araya girip yorum yapacağım ama sozunuz bitene kadar neye yorum yapacağimi unutuyorum ve siz o konuyla ilgili başka bir konuya geçmiş oluyorsunuz böyle de anlaşamıyoruz. Ohh rahatladım ama önce bir sok oldu gözlerinde gördüm onu düşün:)) Bundan sonra öyle diyeceğim kim olursa olsun. Yani evinin rengini yavru somon balığının ağzının rengine boyamaya karar vermiş olabilirsin ama buna ne zaman karar verdigine kadar kimse dinlemek istemiyor emin. Bu sadece örnekti:)) tek çare karşındakini susturmakta... Sus bee biraz da bana biri şeyler öğretecek şeylerden bahset artık demenize de gerek yok çok konuşuyorsunuz demeniz yeter.

Günlük şeylerden konuşun sohbet açın. Sonuçta hepimiz gün içinde derin sohbetlere girmiyoruz. Derin sohbetler daha dost, daha seçici ortamlarda oluyor. Mesela çevrenize nasıl yaklaşıyorsunuz. Nasılsınız diyene siz de iyiyim deyip kapatıyor musunuz yoksa devam ettirecek karşılıklar veriyor musunuz. Bunu neden sordum, çünkü çok yakın bir kadın akrabam bu şekilde çok sessiz ve hiç konuşmuyor sohbete katılmıyor. Biz de onu hep açmaya çalışıyoruz tıpkı buzdolabı gibi. Neden konuşmuyorsun diyoruz ne konuşayım diyor. Karşısındakine sen nasılsın bile demeyen biri. Sonrada ben neden arkadaş edinemiyorum diye üzülüyor. İstiyor ki hep karşısındaki sohbet açsın. Mesela biz susarız arada kendi zaten bir laf katmaz biz susunca da e hadi konuşun der.

Nasıl değişti bu davranışınız peki
Bu biraz özgüvenden kaynaklı olabilir veya artık kendimle konusmaktan bıkmıştım,ondan diyelim!susmamin goturduklerini düşündüğümde karsı tepki gelistirdim yani...Daha anlaşılır oldugunu farkettigimdeyse keyfini cıkardım hala cıkarmaktayim:)

Sessizlik cok güzel değil mi ? Yani sonucta biri konu acarsa konuya kısa da olsa katılıp ya da size soru sorarlarsa cevap veriyorsanız bence bir sıkıntı yok =) tabi siz değişmek istiyorsunuz anladım onu da erkek arkadasınız keske bunun kıymetini bilse =)

Aslında karşılıklı sohbeti güzel yürütüyorum ancak kendiliğimden konu açıp yürüyemiyorum mesela birinin yanına kendiliğimden gidip konu başlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…