Kızımı yollayım yanınıza :) o kadar bıkarsınızki susturmak için siz konuşmaya başlarsınız. Kendisi konuşacak hiçbir konu bulamazsa şarkı uydurup onu söylüyor.Merhaba arkadaşlar ben işim sebebi ile yaklaşık bir yıldır başka bir ilde çalışıyorum. Burada işim sebebi ile hiç arkadaşım yok sadece erkek arkadaşım var bu sebeple bu durumun her ne kadar farkına varamasamda ben aşırı sessiz bir insanım bunu herkes genelde bana söyler bugün erkek arkadaşımda söyledi daha sonrada başka bir arkadaşımla telde konuştuk ama yaklaşık yarım saat o konuştu ben dinledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım nasıl konuşkan hoş sohbet bir insan olabilirim
Ay bende de o var. Bıraksan sabaha kadar anlatacak konuşacak bir şeyler bulabilirim. Yine kendimi frenlemeye çalışıyorum ama en çareyi edebiyat öğretmeni olmakta buldum enerjim en azından boşa gitmiyorBazen bende kendime azcik sessiz ol diyorum.ama yapi meselesi malesef.
Ne güzel keşke bende biraz konuşkan olsamKızımı yollayım yanınıza :) o kadar bıkarsınızki susturmak için siz konuşmaya başlarsınız. Kendisi konuşacak hiçbir konu bulamazsa şarkı uydurup onu söylüyor.
Malesef benim konuskanligimi cozecek bi meslek dahi yokAy bende de o var. Bıraksan sabaha kadar anlatacak konuşacak bir şeyler bulabilirim. Yine kendimi frenlemeye çalışıyorum ama en çareyi edebiyat öğretmeni olmakta buldum enerjim en azından boşa gitmiyor
Merhaba arkadaşlar ben işim sebebi ile yaklaşık bir yıldır başka bir ilde çalışıyorum. Burada işim sebebi ile hiç arkadaşım yok sadece erkek arkadaşım var bu sebeple bu durumun her ne kadar farkına varamasamda ben aşırı sessiz bir insanım bunu herkes genelde bana söyler bugün erkek arkadaşımda söyledi daha sonrada başka bir arkadaşımla telde konuştuk ama yaklaşık yarım saat o konuştu ben dinledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım nasıl konuşkan hoş sohbet bir insan olabilirim
Aslında okuyorum ama çok fazla okumayan insanlarda çok hoş sohbet olabiliyor. Farklı bir enerji, misyon olması gerektiğini düşünüyorumOkuyarak...
Nasıl değişti bu davranışınız pekiEski ben! simdi susturabilene ask olsun:)
Olmaz olunmuyor yapı meselesii çok okumayan insanlar bilee çatır çatur konuşuyor ben okuyorum üniverste bitirdim öğretmen oldum ama tık yok bu demek değill iki kelimeyi bir araya getiremyorum değil konu olunca normal konuşuyorum ama ardı arkasına konuşasım gelmiyo konuşacak bi şey bulamıyorum yani tamamen yapı meselesi anca törpülenebilir ama tamamen geçmezMerhaba arkadaşlar ben işim sebebi ile yaklaşık bir yıldır başka bir ilde çalışıyorum. Burada işim sebebi ile hiç arkadaşım yok sadece erkek arkadaşım var bu sebeple bu durumun her ne kadar farkına varamasamda ben aşırı sessiz bir insanım bunu herkes genelde bana söyler bugün erkek arkadaşımda söyledi daha sonrada başka bir arkadaşımla telde konuştuk ama yaklaşık yarım saat o konuştu ben dinledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım nasıl konuşkan hoş sohbet bir insan olabilirim
Günlük şeylerden konuşun sohbet açın. Sonuçta hepimiz gün içinde derin sohbetlere girmiyoruz. Derin sohbetler daha dost, daha seçici ortamlarda oluyor. Mesela çevrenize nasıl yaklaşıyorsunuz. Nasılsınız diyene siz de iyiyim deyip kapatıyor musunuz yoksa devam ettirecek karşılıklar veriyor musunuz. Bunu neden sordum, çünkü çok yakın bir kadın akrabam bu şekilde çok sessiz ve hiç konuşmuyor sohbete katılmıyor. Biz de onu hep açmaya çalışıyoruz tıpkı buzdolabı gibi. Neden konuşmuyorsun diyoruz ne konuşayım diyor. Karşısındakine sen nasılsın bile demeyen biri. Sonrada ben neden arkadaş edinemiyorum diye üzülüyor. İstiyor ki hep karşısındaki sohbet açsın. Mesela biz susarız arada kendi zaten bir laf katmaz biz susunca da e hadi konuşun der.Merhaba arkadaşlar ben işim sebebi ile yaklaşık bir yıldır başka bir ilde çalışıyorum. Burada işim sebebi ile hiç arkadaşım yok sadece erkek arkadaşım var bu sebeple bu durumun her ne kadar farkına varamasamda ben aşırı sessiz bir insanım bunu herkes genelde bana söyler bugün erkek arkadaşımda söyledi daha sonrada başka bir arkadaşımla telde konuştuk ama yaklaşık yarım saat o konuştu ben dinledim. Ben bu durumdan çok rahatsızım nasıl konuşkan hoş sohbet bir insan olabilirim
Bu biraz özgüvenden kaynaklı olabilir veya artık kendimle konusmaktan bıkmıştım,ondan diyelim!susmamin goturduklerini düşündüğümde karsı tepki gelistirdim yani...Daha anlaşılır oldugunu farkettigimdeyse keyfini cıkardım hala cıkarmaktayim:)Nasıl değişti bu davranışınız peki
Aslında karşılıklı sohbeti güzel yürütüyorum ancak kendiliğimden konu açıp yürüyemiyorum mesela birinin yanına kendiliğimden gidip konu başlatamıyorum.Günlük şeylerden konuşun sohbet açın. Sonuçta hepimiz gün içinde derin sohbetlere girmiyoruz. Derin sohbetler daha dost, daha seçici ortamlarda oluyor. Mesela çevrenize nasıl yaklaşıyorsunuz. Nasılsınız diyene siz de iyiyim deyip kapatıyor musunuz yoksa devam ettirecek karşılıklar veriyor musunuz. Bunu neden sordum, çünkü çok yakın bir kadın akrabam bu şekilde çok sessiz ve hiç konuşmuyor sohbete katılmıyor. Biz de onu hep açmaya çalışıyoruz tıpkı buzdolabı gibi. Neden konuşmuyorsun diyoruz ne konuşayım diyor. Karşısındakine sen nasılsın bile demeyen biri. Sonrada ben neden arkadaş edinemiyorum diye üzülüyor. İstiyor ki hep karşısındaki sohbet açsın. Mesela biz susarız arada kendi zaten bir laf katmaz biz susunca da e hadi konuşun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?