Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz aynı durumdayım susmanın kaybettirdiklerini görüyorum konuşunca insanlara ve kendime enerji verdiğimi görüyorumBu biraz özgüvenden kaynaklı olabilir veya artık kendimle konusmaktan bıkmıştım,ondan diyelim!susmamin goturduklerini düşündüğümde karsı tepki gelistirdim yani...Daha anlaşılır oldugunu farkettigimdeyse keyfini cıkardım hala cıkarmaktayim:)
O çok memnun aslında ben memnun değilim, sıkılıyorum artıkSessizlik cok güzel değil mi ? Yani sonucta biri konu acarsa konuya kısa da olsa katılıp ya da size soru sorarlarsa cevap veriyorsanız bence bir sıkıntı yok =) tabi siz değişmek istiyorsunuz anladım onu da erkek arkadasınız keske bunun kıymetini bilse =)
çekinmeyin çok sıradan bir yerden giriverin sohbete. Atıyorum bir kadın arkadaşınızın yanına gidip' diyelim ki gömleğini beğendiniz', ya gömleğin ne kadar güzelmiş nerden aldın, ben bu model bulamamıştım deyin. Burdan sohbet öyle bir ilerler kiAslında karşılıklı sohbeti güzel yürütüyorum ancak kendiliğimden konu açıp yürüyemiyorum mesela birinin yanına kendiliğimden gidip konu başlatamıyorum.
sağlık sıhat ve mutluk ile büyüsünKızımı yollayım yanınıza :) o kadar bıkarsınızki susturmak için siz konuşmaya başlarsınız. Kendisi konuşacak hiçbir konu bulamazsa şarkı uydurup onu söylüyor.
Kızımı yollayım yanınıza :) o kadar bıkarsınızki susturmak için siz konuşmaya başlarsınız. Kendisi konuşacak hiçbir konu bulamazsa şarkı uydurup onu söylüyor.
Aklımdan geçen yorum.Kadın nasıl konuşkan olabilirim demiş, kk hatunları da " ay ben de hiç susmuyorum" demiş.
İşte çok katkı sağlanmış bir konu daha
Aminnnnnn cümlemizin evladı inşallahsağlık sıhat ve mutluk ile büyüsün
bitanede bizde var
bir yiğenim var
4 yaşında cimcime
dakikada bin defa teyze diyebilir
o çene yorulmaz mı?
geçengün kardeşime uğradım
kimseye fırsat vermiyor
bir ara daldı kardeşceğizimle iki kelam edeyim dedim
durdu eller belde
of teyze çok konuşuyorsundemezmi
kardeşim
eee yiğenin teyzesi diyor
konu sahibi siz bence taklit edin
konuşmak aslında taklidden gelir
dikkat edin muhhabeti iyi insanlara ve kendinizi motive ederek taklit edin
Çok konuşmak hiç iyi bir şey değil. Geçen m. Yardımcısına dedim artık çok konuşuyorsunuz araya girip yorum yapacağım ama sozunuz bitene kadar neye yorum yapacağimi unutuyorum ve siz o konuyla ilgili başka bir konuya geçmiş oluyorsunuz böyle de anlaşamıyoruz. Ohh rahatladım ama önce bir sok oldu gözlerinde gördüm onu düşün:)) Bundan sonra öyle diyeceğim kim olursa olsun. Yani evinin rengini yavru somon balığının ağzının rengine boyamaya karar vermiş olabilirsin ama buna ne zaman karar verdigine kadar kimse dinlemek istemiyor emin. Bu sadece örnekti:)) tek çare karşındakini susturmakta... Sus bee biraz da bana biri şeyler öğretecek şeylerden bahset artık demenize de gerek yok çok konuşuyorsunuz demeniz yeter.
Esasında bende bundan kaynaklandığını düşünüyorum konuşmaya değecek ilgimi çekebilecek çok az şey buluyorum. İnsanların konuşmaları da her zaman ilgimi çekmiyor. Konuşmaktan heyecan duyacağımız insanlarıda her zaman BULAMIYORUZ.Konuşmaktan keyif alabileceğim insanlar varken konuşurum, yoksa ben de yalnızca sorulan soruya cevap verir susarım.
Genel olarak insan sevmediğimden böyle sanırımKonuşmaya değer insan az çıkıyor karşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?