Sessizlik

Çok ve hele de boş konuşan insanları sevmiyorum. Çok sessizlik de iyi değil. Ortası karar. Rahat ve samimi ol söyleyeceğin şeyi on kere düşünme..

Konuşkan olmak yapı meselesi ama gün içinde iş yerinde başına gelen bir olayı yada başkasının başına gelen bir olayı erkek arkadaşına anlatabilirsin, ailenle ilgili olan bir olayı, konuşmayı anlatabilirsin, günlük konuşmalar böyle konulardan oluşuyor. Buluştuğunuzda susuyor musunuz? Daha önce gittiğin, beğendğin yerleri internetten gösterip anlatabilirsin, aklıma gelenler bunlar şimdi :)

Ben de eskiden sizin gibiydim sonradan cenem acildi, takilmayin yani oluyo oyle:KK45:

Konuşkan olmak yapı meselesi ama gün içinde iş yerinde başına gelen bir olayı yada başkasının başına gelen bir olayı erkek arkadaşına anlatabilirsin, ailenle ilgili olan bir olayı, konuşmayı anlatabilirsin, günlük konuşmalar böyle konulardan oluşuyor. Buluştuğunuzda susuyor musunuz? Daha önce gittiğin, beğendğin yerleri internetten gösterip anlatabilirsin, aklıma gelenler bunlar şimdi :)
Buluştuğumuzda susmuyoruz o konuşkan biri ben öyle uzun uzun birşeyler anlatamıyorum ama karşılıklı iletişimimiz iyi bence ama o konuşkan olmadığımı söyledi bu durumdan şikayetçi değil ama bende mesela uzun uzun birşeyler anlatabilmek kafasını meşgul edebilmek isterdim. Yani erkek arkadaşım için değil bu mevzu ben genel olarak böyle olsun isterdim

Esasında bende bundan kaynaklandığını düşünüyorum konuşmaya değecek ilgimi çekebilecek çok az şey buluyorum. İnsanların konuşmaları da her zaman ilgimi çekmiyor. Konuşmaktan heyecan duyacağımız insanlarıda her zaman BULAMIYORUZ.

O zaman boşver, dert etme. Sana boş gelen konularda sohbet edebildiğinde mutlu olacak mısın? Olacaksan dene, olmayacaksan hiç boşuna kendini üzme

Back
X