sevdam beni gör artık :((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dogru soyluyorsun ama onun uzerınde arrkadas baskısıdaa olabılır daha once dusunmuyorum dıyordu sımdı bana zaman dedi durummlr karışık ama senın dedıgın gbı cok ıstese kkımse engelleyemezdi

gerçek kafa yapınızın,hayata bakışınızın uyumlu olması daha önemli,dışarıdan nasıl göründüğü, nasıl giydiği,hangi konsere vs gittiği değil.
biraz daha gözlemleyin, baktınız oralı değil,naza çekiyor,o zaman boşverin...

Çok teşekkur ederım .Aynen öyle .bekleyecegım olursa olur olmazsa olmaz ..

Bence gonlu varsa da hani sakirt olmus ya
o is yas

Cunku onlar kimin kimle evlenecegine kadar belirliyorlar.
O nedenle ona soz hakki taninmayacagi icin cevap vermek istememistir.
Ve kendi yararin icin uzak dur .

o is yas

o kadarda degil :) tanistiriliyorlar ama zorlama yok

Konu sahibi merak edip bakmis profilinize, bu direk hoslaniyor anlamina gelmez bence, bundan sonrada beklersiniz bir adim atarsa olur, hayirlisi olsun hakkinizda

Siz duygularınızı daha çok açmayın bence. Çünkü sizin ona karşı olan ilginiz hoşuna gittiği için de öyle davranma ihtimali olabilir. Zaten söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Bundan sonrasını ona bırakın. Hoşlanıyorsa bir şekilde belli eder. İnşAllah hakkınızda güzel şeyler olur.

o is yas

Cemaatte kalan arkadaşlarım var

valla gayet sevgilileri de var

bence dediğiniz gibi olması için kişinin kendini çok kaptırmış olması lazım,hiç duymadım illa cemaatten biriyle evlenicem diyen ama belki dediğiniz gibi insanlar da vardır kim bilir:26:

Açılmışsın resmen ve o hiç bir şey yapmamış
O dakikadan sonra adamın feriştahı olsa peşinden gitmem
Bu kadar pas pas etme kendini, bekleyeceğim diyorsun neyi bekleyeceksin ?
Adam gayet kibarca ama çok net bir cevap vermiş sana
Evet senin farkında ve ilgilenmiyor, aklını başına al bence pırıl pırıl gencecik insansın yoluna bak şimdiden sonra

Cemaat işlerinden anlamam.
Eğer sevgili edinemiyorlarsa,kafalarını yerden kaldıramıyorlarsa zaten şansın %0.
Bunu düşünmedin mi?

İstanbul Üni. ara dönem henüz bitmedi :) marmarada mısınız?

o kadarda degil :) tanistiriliyorlar ama zorlama yok

Konu sahibi merak edip bakmis profilinize, bu direk hoslaniyor anlamina gelmez bence, bundan sonrada beklersiniz bir adim atarsa olur, hayirlisi olsun hakkinizda

ewet zorlama yok sadece kendınde ınsanın bu işler okumaktan sonra aklımı nefsımı buna cok zorlamayayım gbı bısey oluyor kesınlıkle zorla yok. Aynen beklemek en dogrusu

Teşekkürler haklı olabılırsın ama hayır ıstemıorum demek farklı bazı seylerı zamana bırakmak gerek dıye dusunuyorum deemek cok farklı ben ona 4 yerde nerdeyse keesın net bısey de dıye belkı dusunmuyor olabılırsın böyle seylerı yada hayatında baskası olabılır benı dusunmuyor olabılırsın dedım ustune sımdı umudum olsun mu dedım o yok duusnmuyorum yada daha net cevap verebılırdı Türkçe Öpğretmenliğinde okuyoruz lafın nasıl denmesı gerektıgı gayet ıyı bılınıyor benim için ani bişey demek dogru olmaz demiş yanı ne ewet ne hayır demek bu. Artı zaman demiş aslında ne yok ne hayr en kötüsünü yapmıs senın dedıgın gbı ben elımden gelenı yaptım kım soylerdı kı synı sınıfta okurken saolasın.

Cemaat işlerinden anlamam.
Eğer sevgili edinemiyorlarsa,kafalarını yerden kaldıramıyorlarsa zaten şansın %0.
Bunu düşünmedin mi?

gayet rahat sevgili edinebılıyorlar orneklerıde bol yakın arkadasım onun arkadası sevgılısı ynı konu o öle kendısı kapatmıs kendını farketsın dıye yaptım dusunceler hep sabit kalmaz yanı degısmelı

valla bence sen yapacağını yapmışsın gerisine karışma bir de abi falan diyorsunuz ne meraklı kız der uzaklaşır valla sağı solu belli olmaz bence o yüzden biraz geri çek kendini bekle sen bence olacak gibi

Türkçe öğretmenliği okuyup da türkçe konusunda hassas davranmamanız şaşırttı beni 'w' kullanmanız gibi...

Konuya bakarsak da belli ki açılmanıza rağmen ilgilenmemiş. Üzgünüm ama bence kesinlikle vazgeçmelisiniz.

Cemaatte kalanların yada "abi" olanların sevgili edinmeme gibi bir durumu yok.
Yakın arkadaşım o "abi"lerden biriyle 5 yıl çıktı, üstüne birde aldatıldı.
Öyle çok namus timsali değiller yani.
Ha öyleleri de vardır belki, bilemem.

Konuna gelince;
Seni kibarca reddetmiş gibi geldi.
Kırmamak içinde zamana bırakalım demiş.
Zamana bırakalım derken ciddi olsaydı;
bir şekilde biyere davet eder, yada konuşmaya çalışırdı.

Çok teşekkür ederim.

Yorumun için saol dıkkat etmemişim genelde internet ortamında unutuyorum tesekkurler..

senden hoslaniyorsa bile bunu sana acik bir sekilde söylemedigi sürece ümitlenme derim. sanirim ayni ortamda cok bulunmuyorsunuz yani paylasimlariniz cok degil. sen bence takma onu kesin ozaman ilgisini cekersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…