zamana bırakcaksn cnm ustune dusmuceksn.. zaten o da demiş zaman dye. sen uzerıne dusenı yaptın gerısı allaha kalmıs. unutma hıcbişey zorlamayla olmaz..
canım çocuk cmt ten olduğundan senin bu açık açık konuşman onu korkutmuş ve ters tepmiş olabilir. kapalı mısın? fazla umut bağlama canım. kaldığı ortamda iyi görevi olabilir insanlara örnek olması gereken bir yerde olabilir. belkide oradan biriyle evlenmeyi düşünüyordur. sen dua et bence. dön gel duası var onu adabı ile yapabilirsin. istiareye yatabilirsin senin için hayırlımı değilmi. zaten olmayacak bir şeyse sen vazgeçersin istiareden sonra inanarak yap. illa rüya görmende gerekmiyor kalbine doğuyor. facebook da paylaşımlarına dikkat et. dini paylaşabilirsin.saol yorumun için.
tatlım bu arada o facedeki liste bakanların listesi değil maalesef youtubeden araştırdım iletişim kurduğun senin birşeyini beğenenler beğendiklerin ya da arkadaş ekleme sırası olabilir.. ama canım bakanların listesi kesinlikle değil. malesf böyle bir şey söz konusu değil...
canım çocuk cmt ten olduğundan senin bu açık açık konuşman onu korkutmuş ve ters tepmiş olabilir. kapalı mısın? fazla umut bağlama canım. kaldığı ortamda iyi görevi olabilir insanlara örnek olması gereken bir yerde olabilir. belkide oradan biriyle evlenmeyi düşünüyordur. sen dua et bence. dön gel duası var onu adabı ile yapabilirsin. istiareye yatabilirsin senin için hayırlımı değilmi. zaten olmayacak bir şeyse sen vazgeçersin istiareden sonra inanarak yap. illa rüya görmende gerekmiyor kalbine doğuyor. facebook da paylaşımlarına dikkat et. dini paylaşabilirsin.
profildeki fotonu da bir süre kaldırabilirsin çiçek böcek koyabilirsin. ölç nabzını. bol şans.
sana bir şey soracağım bende senin gibi profilime bakanları çıkardım. ne derece güvenilir bilmiyorum ama. hoşlandığım çocuğun kodu 1111111-2 yazıyor bir yerde. beş altı sıra altında bir yerde de peş peşe 11111111-3 ve 1111111-0 var. başkada yok. şimdi kaç dfa bakmış oluyor. sen kesin doğru olduğına inanıyormusun. sanki tüm arkadaş listesi var gibi orada. bir kaç kişi iki defa çıkmış. bu anlatığım gibi. diğerleri bir defa bir 0lı bir3 lü çıkmış peş peşe. çözemedim ???????????
bence seni kibarca reddetmiş, umut bağlamamalısın :2:
Aman olmasın zaten. Sırf sosyal paylaşım sitesi diye de bu kadar didik didik edilmesin. Belki benim de baktığım profil ya da profiller var, altında bir şey olmamasına rağmen aaa benim sayfama girmiş acaba niye giriyor diye neden yanlış düşüncelere kapılsın insanlar? O kadar da değil yahu.Neyse konuyu dağıtmak olmasın, bence artık hiçbir şey yapmaman daha iyi. İsteyen erkek mutlaka bir adım atar.
Bu saatten sonra onun sana yaklasmasi lazim.bunun icinde senin biraz geri cekmen lazim kendini.acaba artik vaz mi gecti diye merak etmeli seni.artik ilgilenmeyi birakmalisin bence.
Kapalıyım canım. Ewet bende cemaatte olmasına yoruyorum ama en yakın arkadasının bızım sınıftan sıra arkdasımla beraber konusmaları az oluyor sadece bırnırlerıne soz verdıler ılerısı ıcın mesela bunun pek etkısı yok onda. Arada bana taraf baktıgını yakalıorum ama asla goz goze gelmeyı tercıh etmıor genelde bn bakmadıgımda bkatıgını anlıorm . Saol canım hayrlısı. Bende bunu snradan farkettım canım konustukalrında mesjlastıklarında cıkıyor o listede görmek ımkansız kım bakmıs diye ole olsa ben yanardım sureklı bakıorum hehhhe :)))))
Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul da Türkçe öğretmenliğinde okuyorum. Ve sınıf arkadaşıma aşık oldum. Bu durum 1. sınıfta hayranlıkla başladı ve şuan 3. sınıftayım ve bu sevgiye dönüşeli cok zaman oldu. Taktir edersiniz ki bunu ona söylemek çok zor. Bır de aynı sınıftayız daha da zor. 1 senedir onun hayatına dair rahat haber alabılıyorum. Çünkü sevdiğim cocuk cemaatte kalıyor. Arkadaşımın sevgilisi de cemaatte o ondan ögrendi kısa zaman önce abide olmus evinde. Çok ahlaklı biri.Başını kaldırıp kımseye bakmaz. Ama onu goren cemaatte kalıyor demez giyinişi cok hos kendıne bakar. Yüzük tarz alır hep. Teoman konserlerini Beşiktaş maclarını kaçırmaz facede ve ınstagramda aktıf. Neyse arkadaşlarımında desTek vermesıyle 1 ay once ben ona faceden duygularımı yazdım.
Özetle ben artık senın bulundugun ortamda senın oldugunu bakmadan anlayacak konuma geldım senı cok hıssedıyorum ve farkedıorum gittikçe de bu buyuyor ve artık bende boşluk oluşuyor caresızlık dedım senden tabıkı bişey beklemıyorum bırı olabılır hayatında sen böyle şeyleri dusunmuyor olabilirsin dedım ya da sana göre sacma gelıyordur boyle seyler dedim. Şimdi söyle bana umudum olsun mu dedim. Gelen cevap aynen şöyle. Benim için çok ani birşey açıkcası. Bişey demek doğru olmaz açıkçası. Senide kırmak istemem. Bazı şeyleri zamana bırakmak gerek diye düşünüyorum yazmış. Bende daha önceden daha önce arkadaşım önceden sevgilisinden ögrenmişti şuan düşünmüyorum kpss önemli felan diyormus. Ben korktum biri kapar diye söyleyeyım en azından aklında olayım beni farketsın dıye yaptım.
Ve 15 gunluk tatılden snra sınıfta bana bakmasada benım varlıgımı hıssedıyordu çok neşeliydi çok yakın mesafede oturuyorduk arkadasına dönüp bizim bulundugumuz tarafa donup sohbet edıorlardı buda arkadasımın sevgilisi oda bılıo ve kagıt yazıolardı derste ben bakmamaya calısıordm zaten hocaya baktıgım yondelerdı kağıda bıseyler yazıp karalıyor bole hep dıkkat edıodu elıne koluna nereye koyduguna bıze taraf donup konusuodu hep ama hiç bakmodu bana yani açıkcası ondan beklemezdım cunku utangaç sonucta benim orda oldugumu bılıyor farkında bılmıyorum sizce ne yapmalıyım bana gelme surecini ne kadar kısaltabılır nasıl etkılemelıyım artık o gelsın? Ve sunu ogrendım faceden sana kım baktıgını gorebiliyorsun. Onu uyguladım tarıh bellı degıl ama bana 3 kere baktıgını gördum.Tabi bu arattırma olunca görüyorsun. Arkadaşlarıma girip baktıgı bence daha coktur arattırma üçse iye düşünüyorum. Bna fikir verin napayım?
canım benim bende senle hemen hemen aynı durumdayım ve senin gibi itiraf etmeyi düşünüyorum çok sıkıldım artık. söyleyip kurtulmak istiyorum. başta senin gibi direk yazmak istedim aracı koydum ondan da iş çıkmadı. bana benim hoşlandığım kişi görüşüp görüşmediğini söylemiyor. ben de sormuyorum. çünkü sormak için çok çabaladım ama o tahtaya hiç basmıyor. yani söyledin şimdi rahatladınmı canım sınfda nasılsınız rahatmısınız. bende yüzüne söyleyemem faceden mi atayım.
canım bence seni düşünebilir eğer kapalıysan. cemattaki herkesin tarzı anlayışı aynı olacak diye bir kaide yok canım. işte daha öncede dediğim gibi görevi var sanırım onadan çekiniyor. aslında sana evet de dememiş hayırda senin kırmamak içinde böyle söylemiş olabilir. bence sen hazır açılmışken bir mesaj daha at kafa karışıklığın gitsin. bana net cevep var de evet ya da hayır demesini iste. bu şekilde bana umut veriyorsun de.
evet canım ya ben de yanardım öyle görülse bakanlar :)
Cocuk zaten size ne yapacagınızı soyledi =) Zamana brakın !
Başarılar
Canım ınan kı o on beeş gunluk tatılde soledım okulun ılk gunu elım ayagımm tıtredı bırsuslendımbır suslendım goren ne guzel olmussun su bu dıyıp duruor o gun geldı cattı en son gene sınıfa o gırdı bnm tam karsımdakı sırada ders boyunca yanındakı arkadasıyla yazıstılar bıseler yapptılar heyecanını ızlendıgını hıssettıgını hıssettım. Ne kadar guzel anlardı. Her gunu yazdım kagıda bana kaçamak bakıslarını herseyı. Inan karsındakı kımseye yayıp senı rezıl etmeyecek kararkterdeyse sole derım ben emındım cunku 2 senedır her hareketıne baktm yanı durust ıanna sınıfa gitmek bıle ayrı heyecan oluyor. Sole kurtul derım ben kurtuldum en azından bılıyor bnm onu sevdıgımı bışey olacaksada olur olmaayacaksa da olur en azından bn elımden gelenı yaptm derım. Dgum gununde atmayı dusunuorm son umudum artık hayırlsı.
biz de aynı sınıftayız ve son sınıfız bu dönemden sonra biribirimizi göremiyeceğiz. 1 yıldır senin gibi gizli gizli seviyorum izliyorum onu. o ise hiç kalbimmi kırmadı benim ama adım da atmadı.
kpss falan var ya bizim onlara takık durumda. ve ben senin gibi hergün görmek zorunda değilim eğer olumsuz bir şey olursa sadece bir dersi aynı sınıfta almak zorundayız. diğerlerini başka şubelerden alırım olur biter. ne yapayım. ben de bu hafta perşembe günü son kez göreceğim akşamına msj atayım diye düşünüyorum. :) istersen biraz daha bekle sen doğum gününü kutla ama düşündümde pek mantıklı değil şimdi üzerine düşmen.
belki senin önceden farkında değildi ondan da böyle yapıyor olabilir. şimdi gözlemliyordur seni. o dediğim soruyu bir müddet sonra sorarsın.
Hakkında hayırlsıı canım aynı sınıfta da cokta olmuyacaksın madem heyecan azalır daha iyi. ))) Ben ilk gün panık oldum..) Bekleyecegım canım hemen bır hareket etmek ıstemıorum acıkcası bende bır bakalım gıdısata onda ne var ne yok.. Zaman bana da ıyı gelır ınsallah saana da.Kesınlıkle benım ıcın cok ani birşey dedi kendısı bısey demek dogru olmaz senı de kırmak ıstemıorum bazı seylerı zaman abıraklaım dedı hakta verıorum konusmuslugumuz bıle yoktu ben onu ole ızledım uzaktan konusmalarını dınlerdım amannn kızlar baska sevıor yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?