- Konu Sahibi pekmez_akilli
-
5 senelik bi ilişkim var. Brbrmizi çok seviyoruz ve evlenmek istiyoruz. Fakat sevdiceğim çok küçükken 13 14 yaşlarında sigaraya başlamış. Şu an 21 yaşında. Ne yaptıysam bıraktırtamadm sigarayıBiliyorsunuz en büyük sıkıntıların hastalıkların sebeplerinde ilk sıralarda yer alıyor. En ufacık hi hastalığında çok üzülüyorum. Canımdan can gidiyo sanki o kötü olduğunda. Daha yeni tekrar bu sigara konusu yüzünden tartıştık. Yeri geldi aldım karşıma güzelce konuştum yeri geldi kızdım. Ama yapamıyor. Bıraktığı içmediği zamanlar çok asabi sinirli en ufak bi konuda parlayan biri haline dönüşüyor. Farklı şehirlerde olduğumuz için de mesajlasyorz ve sinirli olduğu zman çok zor idare edebiliyorum. Alttan almaya çalşyorm elmden geldği kadar ama benm sabrım da bi süre sonra taşiyo ve biz başladğmz noktaya geri dönüyorz. Ne yapmalyım brakablmesi için? Lütfen önerilerde bulunun bana
"Biorezonans" diye bir yöntem var. Çevremde sigara içen kim varsa onunla bıraktı. Google'a yazıp araştırın, bulursunuz. İstemeyeni bile bıraktıyor.
ben evlendim, kaç kere bırakıcam dediği halde bırakmadı.
sigarayı bırakmadan evlenme sakın
aynı tas aynı hamam gidiyolar.
5 senelik bi ilişkim var. Brbrmizi çok seviyoruz ve evlenmek istiyoruz. Fakat sevdiceğim çok küçükken 13 14 yaşlarında sigaraya başlamış. Şu an 21 yaşında. Ne yaptıysam bıraktırtamadm sigarayıBiliyorsunuz en büyük sıkıntıların hastalıkların sebeplerinde ilk sıralarda yer alıyor. En ufacık hi hastalığında çok üzülüyorum. Canımdan can gidiyo sanki o kötü olduğunda. Daha yeni tekrar bu sigara konusu yüzünden tartıştık. Yeri geldi aldım karşıma güzelce konuştum yeri geldi kızdım. Ama yapamıyor. Bıraktığı içmediği zamanlar çok asabi sinirli en ufak bi konuda parlayan biri haline dönüşüyor. Farklı şehirlerde olduğumuz için de mesajlasyorz ve sinirli olduğu zman çok zor idare edebiliyorum. Alttan almaya çalşyorm elmden geldği kadar ama benm sabrım da bi süre sonra taşiyo ve biz başladğmz noktaya geri dönüyorz. Ne yapmalyım brakablmesi için? Lütfen önerilerde bulunun bana
Benim erkek arkadışım da kullanıyordu. İstemediğimi açıkça söyledim, beraber bi aile olacaksak beni rahatsız edeceğini, aramızda hep sorun olacağını söyledim. O zamanlar okulu vardı, benden biraz zaman vermemi azaltarak bırakacağını söyledi... Okulu bittiğinde o da farketti azaltamadığını, işe yaramadığını hala günde 1-1.5 pkt bitiyordu. 1 pkt bitmeden uyku bile uyuyamıyordu, sabah kalkıp direk pkte sarılıyodu... Bu ramazanın ilk günü aradı beni ve evde ne kadar sigara varsa atmamı istedi... Bol bol çekirdek, fındık, fıstık, ceviz,badem, cezerye, kuru üzüm-kayısı-incir aklına ne gelirse aldık eve. Her akşam 2-3 porsiyon tatlısını dayadım önüne yanında kocaman 1 tabak meyve soydum... Ogünden beridir de ağzına sigara değmedi çok şükür
Herşey onda bitiyor canım, bırakmak istemesi lazım ve herşeyden önemlisi sinirini kontrol edebilmesi
Biyorezonans ı denesin günde 2 paket içen tanıdığım bıraktı bu sayede....
Bir sigara tiryakisi olarak şunu söyleyebilirim; kendisi gerçekten istemedikçe bırakamaz. Yani bıraktım işte paketi atıyorum değil. Beyninde bitirecek sigarayı. Rahmetli annem günde 3 paket içerdi 42 yaşında falandı tam emin değilim, bir gün içmeyeceğim dedi ve bitti. Evde yanında içene bile gık etmedi, ne sinir ne gerginlik ne başka şeylere sarmak. Öyle sanki elindeki bir eşyayı bırakır gibi bıraktı. Yani gerçekten istemek gerek, azaltacağım, şu stres geçsin falan bahane bunlar kendimden biliyorum. İş kendi istemesinde[/QUOT
Benim yapabilecğim hic mi bir sey yok
şimdi hastanelerin sigara bıraktırma poliklinikleri var gidiyorsun sıra alıyorsun ravdevu veriyorlar muayene oluyo ve ilac veriyorlar ama bırakan cok doktor kontrolünde bırakabilir en azından buna ikna et derim inş bırakırr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?