Sevdiceğinize aLdığınız iLk Hediye ??

ilk aldığım şey yanlış hatırlamıyorsam bana çok pahalıya mal olan işlemeli gümüş renginde bir çakmaktı.. (sevgililer günüydü)

Son düzenleme:
ben esimle internet uzerinden tanistik, uzun hikayede herneyse. biz ayri ulkelerde oldugumuz icin esimle birbirimizi gorme sansimiz yoktu ve benim ona ilk hediyem yani ona ilk verdigim sey sacimdi..

sacimin ucundan birazcik kestim ve kendi parfumumun kokusunu mendile sikmistim. askim beni canli gormemisti ve sacim benden bisiydi ve bu yuzden en anlamli hediye bu olurdu..

yaklasik 3 sene beraberiz ve esim hala saklamis sacimi

adaçayı uzakta aşkım hasta olup duruyordu ilk buluşmamızda adaçayı vermiştim

Futbol topu almıştım,anlamadığım için de futbol oynayan bir arkadaşımla gidip beğenmiştik
Çok şanslı erkek arkadaşın bana sevgilim böyle bir hediye alsa çıldırırdım dedi

Erkekler garip dimi,he buarada o top evimizde misafir odasında süs şuanda:)

Ooooyy maşaLLah =)) Allah daim etsin

Çok beğendim =)) AkLımın bi ucunda dursun bari. Tepkisi ne oLmuştu peki

bende küçük küçük resimlerimizin kocaman bir resme dönüştüğü bir poster yaptırmıştım sevgilime uzaktan bakınca tek resim ama yakına gelince hepsi farklı farklı çok beğenmişti

ben ilk hediye olarak sweet shirt almıştım, sevgililer günüydü, ilişkimizin 3. ayıydı, ay çok utanmıştım verirken
tabii zamanla daha romantik hediyeler vermeye başladm

Baterist olduğu için minyatür bateri aldım.

Kırk yıl düşünse aklına gelmezdi.Gelmemiş de zaten çok şaşırmıştı

sesimi duymadan yapamıyodu sesimi duymadan uyuyamayacağını söylüyodu hep. ben de ona iki cd hazırladım. birinde söylediğim şarkılar vardı yedi tane sevdiğim şarkılar, bir tane de kendime ait olan, diğerinde de ona masallar anlatmıştım uyumadan dinlemesi için. nişanlıyız. yıllar geçti. hala dinliyor yada uyumadan arayıp masal anlattırıyor, şarkı söylettiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…