- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
merhaba. 2 gün önce hayatımda ilginç bir deneyim edindim. birine ilgimden söz ettim. hiçbir beklentimin olmadığını söyledim. zaten aklı hala başkasındaydı. konuşmalıyız dedi. ama ben artık bu konuyu kapatmak istediğimi söyledim. ısrar etti konuşucaz dedi yine de. ben hiçbişiy olmamış gibi normal davranmayı düşünüyorum bundan sonra.
merak ettiğim tek birşey var.
sevdiğiniz erkeğe hislerinizi açtığınızda başınıza neler geldi? güzel bir ilişki yaşadınız mı? yoksa her zaman açılan taraf olmanın gurur kırıklığını mı yaşattı o erkek size? reddedildiyseniz de sonrasında neler yaşadınız? tüm yaşadıklarınızı tüm anılarınızı anlatın lütfen.
çok mutsuzum. uzun zamandır zihnim bu kadar berbat bi hal almamıştı. ben ona tüm hislerimi söylediğimde memleketteydi, çok canım yanıyodu söyliyip kurtulıyım dedim. gelir gelmez seni arıycam dedi ben konuşmak istemediğim halde. görüşücez konuşucaz dedi. okula da gelmedi iki gündür. keyfi olarak gelmedi biliyorum dersler yoğun değil şu sıralar ama gelmeliydi, gelmese bile aramalıydı. o bana söz verdi konuşucaz dedi. biz iyi arkadaştık nasıl olur da böyle gamsız olabilir. nasıl olur da önemsemez. hiçbişiy olmamış gibi davranıcaktım ama gelmedi ki yüzünü bile göremedim. ona kızgınlığımı belli etmiycem. sorun yok senden hiçbişiy beklemiyorum demiştim zaten ki beklemiyorum zaten hiçbişiy. lütfen bana yaşadıklarınızı anlatın yardımcı olun.
bu adam ta bikaç gün öncesine kadar benimle flört ediyordu. tamam o da dert değil artık ama onu kovalamadığıma nasıl inandırabilirim? arkadaşlığımı bitiremem. eskisi gibi olalım dedim. yardım edin lüften bu forumda açtığım tüm başlıklar onunla ilgiliydi ama hiçbirinde yeterli yorum alamadım. bu sondu. bu sondu lütfen.
cnm onla arkadas kalman cok zor eger onun sevgılısı olursa ılerıde senın canın yanar cok. ben hep arkadaslıgımızı bıtırmısımdır acıldıgım kısılerde. cunku önünü ılerıyı gormek ıstıyorsan onun yolundan cekılmek gerekıyor. ama sen dıyorsan ben arkadas kalırım duygularımı kontrol ederım zamanla unuturum dıyorsan ozaman amenna . sevdıgı ınsanla arkadas kalmak bana cok ters bı durum. eger senınle sımdıye kadar konusmadıysa sakın acma konuyu artık sonucta sen solemıssın sıra onda. top onun elınde suanda. eger sana karsı bişi hıssedıyorsa zaten gerı gelıcektır. sımdılık senın ondan uzak durmanda yarar var.
Senin açılman doğru birşey değil.Erkekler kovalamayı sever.Kaldıramazlar böyle şeyleri kadınlar gibi,''aa ne güzel seviyor,kıymetini bieyim''demezler.Bir havalara girerler..Şuan sadece düşünüyordur,ama böyle olacağını göreceksin..
çok mutsuzum. uzun zamandır zihnim bu kadar berbat bi hal almamıştı. ben ona tüm hislerimi söylediğimde memleketteydi, çok canım yanıyodu söyliyip kurtulıyım dedim. gelir gelmez seni arıycam dedi ben konuşmak istemediğim halde. görüşücez konuşucaz dedi. okula da gelmedi iki gündür. keyfi olarak gelmedi biliyorum dersler yoğun değil şu sıralar ama gelmeliydi, gelmese bile aramalıydı. o bana söz verdi konuşucaz dedi. biz iyi arkadaştık nasıl olur da böyle gamsız olabilir. nasıl olur da önemsemez. hiçbişiy olmamış gibi davranıcaktım ama gelmedi ki yüzünü bile göremedim. ona kızgınlığımı belli etmiycem. sorun yok senden hiçbişiy beklemiyorum demiştim zaten ki beklemiyorum zaten hiçbişiy. lütfen bana yaşadıklarınızı anlatın yardımcı olun.
bu adam ta bikaç gün öncesine kadar benimle flört ediyordu. tamam o da dert değil artık ama onu kovalamadığıma nasıl inandırabilirim? arkadaşlığımı bitiremem. eskisi gibi olalım dedim. yardım edin lüften bu forumda açtığım tüm başlıklar onunla ilgiliydi ama hiçbirinde yeterli yorum alamadım. bu sondu. bu sondu lütfen.
evet farkındayım bunun. fakat olgun biri değilse, bunları aşamamışsa zaten defolsun. milletin köpeği olmayı seven erkeklere saygım olamaz.
merhaba. 2 gün önce hayatımda ilginç bir deneyim edindim. birine ilgimden söz ettim. hiçbir beklentimin olmadığını söyledim. zaten aklı hala başkasındaydı. konuşmalıyız dedi. ama ben artık bu konuyu kapatmak istediğimi söyledim. ısrar etti konuşucaz dedi yine de. ben hiçbişiy olmamış gibi normal davranmayı düşünüyorum bundan sonra.
merak ettiğim tek birşey var.
sevdiğiniz erkeğe hislerinizi açtığınızda başınıza neler geldi? güzel bir ilişki yaşadınız mı? yoksa her zaman açılan taraf olmanın gurur kırıklığını mı yaşattı o erkek size? reddedildiyseniz de sonrasında neler yaşadınız? tüm yaşadıklarınızı tüm anılarınızı anlatın lütfen.
Çok özür dilerim bunu yazdığım için ama hayatımda tanıdığım en gıcık insan tipi davranışı bu. Bir çocuğu deliler gibi seviyordum tam 4 yıl söylemedim sevdiğimi beğendiğimi sakladım sadece ev arkadaşım biliyordu. Tam 4 yıl geçti okul bitti ve çocuğa söyledim artık dayanamadım yollarımız ayrılıyor artık söylemeliyim dedim ve açıldım. Yüzüme baktı gülümsedi sonra gözleri doldu . Anlayamadım neler olduğunu. Omuzlarımdan tuttu tekrar baktı anlımı öptü sarıldı ve bana APTAL dedi aptal dedi tekrar ve sen hayatımnda gördüğüm en ama en aptal insansın dedi. Aylar geçti yıllar geçti ömür geçti be aptal kız dedi bunu şimdi mi söylüyorsun bana dedi ve gözünden yaşlar döküldü. Ben de ağladım bana sarılmasını istedim yine anlımdan öpsün istedim. Bana ben böyle ketum böyle sıkı sır küpü ile bir ömür geçiremem, seçemem böyle birini ben sevemem dedi. Sen en güzel şeyi benden yıllarca esirgedin sen benden herşeyi esirgersin dedi ve gitti. Bitti herşey.
Canım benim duygulandım bak şimdi yine gözlerim doldu. İyi yapmışsın bence açılmakla. Söyle tabi ya sevmekten güzel ne var :*
Ben hayatimda 1 kere o hatayi yaptim allah yaptirtmasin bidaha. İlk gorusteki 2 senedir universitede ayni siniftaymisiz gormemisim o ilk goruse kdr oda hoca bizi ayni projeye koydu oyle ilk gorus oldu neyse ben buna acilmadimda nasisa guzelim bilmemneyim etkilerim diye buna baya bi duygularimi belli ettim. Oda aldi o duygulari oda yanasti bana 1 sene boyunca saplantili bisekilde bagliydim oyle ciktik.takiiii bana boynuzu takip tekmeyi basincaya kdr. Nasil bir aci cekmedir allahim yasatmasin bidaha. Sora ayni hamam ayni tas erkekler geldi ben gitmedim kimseye ne yalan soyleyim bidahada kimseye o sekilde saplantili derecede baglanamadim. O yuzden acilmayin kizlar bosver gelen gelsin. Gelmeyene zaten takma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama herkez aynı şeyi yaşayacak diye bir şey yok bence..
:) bence kiz kismisi agir olmali benim gorusum boyle kiz erkegin ayagina gidince kolay elde edilmis oldugu icin kizin bi degeri kalmiyor. Ornek vereyim yine yukarda yazdigimdan baska. Benim nisanlimda baya dikkat cekicidir bicok dikkat cekici seye sahiptir ondan oturu benden once baya bi kizda hani bende sahidim pesindeydi. Galiba onu uzun bi sure tek reddeden ben bile olabilirim. Hih kacan kovalanir lafi cidden dogru. Bi kiz illa kacacak. Yani soyle ozetliyim kovaladigimdan tekme yedim hemde boynuzlu tekme, kactigimdan yuzuk aldim:) ama herkeste ayni sey olmaz tabide bence genellemesi kesinlikle bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama iyi örneklerde var ben ve bir kaç evli arkadaş yazmış ..erkek karaktersizse siz yada o açılmışsınız ne farkeder her halukarda hazin son..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?