sevdiği erkeğe açılan kadınlar?

senin bu konuyu açmandan bir kaç gün öncede ben açıldım sevdiğim kişiye.benimde okuldan arkadaşım ve son senemizdeyiz. tüm arkadaşlarımın sene sonunu bekle demesine aldırmadan onunda olmaz diyeceğini bile bile (öncesinde tartışmıştık) sırf keşke dememek için mesaj attım tüm hislerimi. ona o kadar çok değer verdğimi anlattım ki ben olsam kendime aşık olurdum o derece neyse hemen cvp attı "ne diyeceğimi bilemedim ama ben bu işlerle hiç ilgilenmiyorum" dedi. ben de peşine hiç bir şey yazmadım. Aslında o da beni seviyor bundan adım kadar eminim emindim. Çünkü önceki hareketlerinden bu çıkıyordu. onu 2 yıldır tanıyorum gerçekden aşk işlerinden geçmiş gibi yoktu sevgilisi hiç olmadı. Olsa mutlaka bilirdim. yani gerçekten şu sıralar ilgisi yok bu işlere biliyorum sorunları var.
ben açıldıkdan sonra ertesi gün karşılaştık yüzüne bakamadım suratım 5 karıştı zaten o mutluydu gözlerinin içi gülüyordu gözleriyle selam verdi bir an baktığında aldım selamını. sonrasında slmlaşmalarımız devam etti ama halimi hatrımı sormuyordu artık konuşmuyorduk. sonra 2 hafta önce ben derse geç kaldığım bir derste farkında olmadan yanına oturmuşum. ders boyuca hiç bakamadım çıkışta artık ayıp ettiğimi düşünerek laf attım dersle ilgili bir şey sordum. cvpladı. napıyon iyimisin dedi peşine durumumu yoklar gibi olaydan sonra nasılsın der gibi ses tonundan anlayabiliyordum bunu iyi dedim sen dedim o da iyi dedi görüşürüz dedim ve gitti. o günden beri selamlaşmıyoruzda konuşmuyoruzda ve ben çok mutsuzum.
bazen diyorum kendini kandırıyosun unut sevse mtlaka o da bir şeyler yapardı ama işte unutulmuyor...

Merhaba 8-10 ay kadar once bende sevdigim cocuga acilmaya karar verdim. Ama bunu bir anda soyleyerek yapmadim. Bes alti yildir kendisiyle ayni isyerinde calisiyoruz. Her zaman sempatik ve guleryuzlu tavirlari beni çok etkiliyordu. Birgun hislerimi belli etmeye karar verdim. Normalde netten konusurduk ama çok sık degil. Ben her sabah yazmaya basladim ama o da yaziyodu ve soğuk bir tavir gostermedi. Snra birgun sordu bana bu davranislarindan benden hoşlandigini mi anlamaliyim. Bnde guldum ve evet dedim. Bana senin uzulmeni hic istemem cunku sana çok deger veriyorum ama oyle bisi hissedemem dedi. çok uzuldum onemli olmadigini soyledim. Napabilirdim beni sevmeyen birine yalvaricak yada ağlanicak halim yoktu. Ustelik ayni isyerindeyiz kendimi daha fazla rezil edemezdim. O genelde disarda oluyo ama sirkete geldiginde sanki hic oyle bi konusma gecmemis gibi davraniyoruz birbirmize. O bisi hissetmesede ben onu cok seviyorum bana hayir demesindeki sebebi biliyorum kilolu olmam cunku her konu acildiginda zayif kizlardan hoslandigini dile getiriyo smdi diyetteyim ama onla hic ilgisi yok şekerim yukseldigi icin sagligim icin veriyorum ve ben kilo verdikce sanki o daha farkli bakar oldu bana. Ben yanina gitmeyince yada konusmayinca o geliyo yanima neyin var yada neden konusmuyosun vs. diyo. Bu daha da uzucu bi durum sevdigin adamin sirf sen kilolusun diye sana bakmamasi. Kilomuz fazlaysa sevmeye hakkimiz yok mu gun gelip de fit bir kiz olunca onun bana gelecegine eminim. Ama emin oldugum bir konu daha varsa o da bu sefer ben ona olumsuz cvp vereceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim erkekler işte ben de durup dururken açılmadım tam 7 ay falan uğraşmışımdır anlasında o gelsin diye. çok adım attım. ama benimki dengesiz bir sevgilimmiş gibi davrandı bir hiç tanımıyormuş gibi soğuk. onun bu hallerine artık dayanamadım ve bitsin istedim. gerçi hala bitiremedim içimde. doğru düzgün bi hayır bile demedi senle olmaz deseydi anlardım ama söylediği cümle çok itici erkek yalanı işte ilgilenmiyormuş işine gelse nasıl ilgilenirdi. o çok dışa dönük biri ben tam bir aile kızı belkide tek sebeb bu bilemiyorum.
canım benim sen sağlığın için yavaş yavaş ver kilolarını ben de emnim onun sana döneceğinden. vardı seninle aynı durumu yaşayan bir arkadaşım köpek gibi döndü kıza kız zayıflayınca ama işte adam değildi bitirdiler. boşver seni olduğun gibi sevmeyeni sende isteme. bak kilolu bir arkadaşım var çok yakında evlenecek nişanlısı diyo ki zayıflama ben seni böyle seviyorum. gayetde yakışıklı ve düzgün işi olan düzgün biri ile nişanlı. yani bence de eğer sana sen zayıfladığında dönerse yol ver gitsin. bune arkadaş kilodur alınır verilir ne zaman vazgeçcekler kızlara bi obje gözüyle bakmaktan..

Ben bundan 9 sene önce ilk gördüğüm anda değişik bişey hisettim. Ama aşk değil bilmiyorum ne. Döndüm ve o kadar kalabalığın arasından onu gördüm. Tam 3 yıl içim yana yana kimselere söylemeden sevdim. Geceleri birden uyanırdım aklıma gelirdi uykumda koşardım pencereye napıyo acaba nasıl acaba diye düşünürdüm ama tabi çaresizce. Çünkü zerre kadar benim olacağını düşünmedim. 3 yıl sonra dedim ki kimliği belirsiz bi kişi gibi anlatayım içimdekileri çekilip gideyim küllerimle hayatından. Beni tanımıyor zaten. Aynı üniversitede idik farklı bölümlerde.benden de 3 dönem üstteydi. O mezun oldu bi sene geçti ben hala çok seviyodum onu.adını bile 1 yıl sonra öğrenmiştim.kararımı verdim açılacağım diye. Ama dediğim gibi kimliksiz bi şekilde anlatıp çekip gidecektim.

Neyse ben yazdım böyle böyle diye. Ne derse beğenirsin "ya tamam ömer anladık güzel şaka,ahmet sen misin yoksa?" Ay nası zoruma gitti. İnanmadı :) ben de inandırana kadar uğraştım niyeyse. Kendimi onun karşısında buldum 2 hafta sonra. Velhasıl şimdi bi bebişimiz var 1 yaşında :))

La lluvia es mi vida..

karşılaştığım cevap ben seni arkadaşım olarak görüyorum :44:

sapıtmaya başlamış,
bi tarafları kalkmış,
üstelik durumdan başkalarına bahsetmiş.
bence uzak durmaya başla bu arkadaştan.
baksana erkek arkadaşlarıyla arasında senin muhabbetin geçiyor.

Bu yazıyı gördüm ve dayanamadım bundan 6 yıl önceydi ve o kişi en yakın arkadaşımdı ama zamanla benim duygularım aşka dönüşmüştü ama onun bundan haberi bile yoktu sevdiği bir kız olduğunu bile tahmin ediyordum sonuçta yakın arkadaşımdı ama 1 yılın sonunda artık dayanamadım ve söyledim o ise beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi yıkılmak bir tarafa arkadaşlığınıda kaybettim ki bu benim için gerçekten çok önemliydi ve bu olaylar gerçekleştiğinde henüz 6. Sınıftaydım çocukluk hevesi dedim geçtim ve lisedede aynı okula denk geldik sonuç olarak şuanda hala ona aşığım birlikte 2. Kere mezun oluşumuz ve hala 2 yabancı gibiyiz seneye üniversitede göremeyeceğim belki bir daha aklımdan asla çıkacağına inanmıyorum şuan bile onu o kadar çok özledim ki neyse anlatmak istedim sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canim tsk ederim destegin icin. Bende oyle dusunuyorum ben zayifladikca o bana yaklasiyo gibi ama bu beni bi yandan sevindirse de bi yandan da çok kizdiriyo. O fizigim icin benim yanimda olacaksa hic olmasin daha iyi. Karsimda köpekler gibi pisman oldugunu göreyim bu bana yeter, ins olucak ama o zamana kadar beni coktan kaybetmis olacak :)

Canim hikayenin başinda klasik bir aşk hikayesi gibi mutsuz biticek sandim ama sonunu gorunce çok sevindim :) Mutlulugunuz daim olsun :) Bizim icin de dua et olur mu herkes eger hayirlisi ise sevdigine kavuşsun :)

Merhaba canım diğer yorumları okumadım ama başlığı görünce cevap vermek istedim
1 ay önce tanıştığım biri var. Tanıştığımız günden bu yana ilgisini gizlemedi. Ama teklifte etmedi.
Ben bir kaç defa sormama rağmen geçiştirdi beni.
En sonunda dayanamadım ve bir gün patladım
Sen konuşmayacaksın ama ben dayanamıyorum açık konuşmak istiyorum. Senden hoşlanıyorum, yanında mutluyum, huzurluyum fakat sana nasıl davranacağımı bilemiyorum. Sevgili desem değiliz, arkadaş hiç değiliz. Neyiz biz? Eğer hiçbir şey hissetmiyorsan kendimi daha fazla kötü hissetmek istemiyorum. Açık konuş olumsuzsan eve bırak beni ve bir daha görüşmeyelim dedim.
Ben böyle konuştuktan sonra o da açık açık konuştu. Ben senden hoşlanmıyorum, seviyorum seni, sende beni sevebilecek misin? dedi
Denerim dedim Daha bir sürü güzel cümleler kurdu ve rahatladık
İlişkimiz henüz çooook yeni ama biz çok mutluyuz. Her gün görüşmemize rağmen çok özlüyorum onu.
İyiki düşüncemi daha fazla saklamamışım
Kendimi yıpratmaktan başka bir şey geçmezmiş elime

Sevdiğim erkeğe açıldım o da karsılık verdi
Halen de beraberiz 5 yılı bitirdik
Hicbir zaman eziklik ya da gurur kırıklığı hissetmedim :44:
Hatta böyle cesaretli, tuttugunu koparan birisi olmam da hoşuna gider sevgilimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…