Sevdiğii halde boşananlar dönüş mümkün mü?

O üyenin de 2.evliliğiydi.
Adam ev işi yapanla evleneceğim diyordu.
Birebir aynı konu.
Aynı üye bence.
Ben daha önce evlilik yapmadım...ilk evliliğimdi eşimin 2.evliliği.Allah aşkına merak ettim.burdan o üyeye sesleniyorum arkadaşım seninle tanışmak istiyorum.anladığım kadarıyla benzer sorunlar yaşıyoruz.iletişime geçmeme yardım eder misiniz o üyeyle?

Üyenin değil adamın ikinci evliliğiydi demek istedim de yanlış ifade etmişim

Onu bilemem herşey mümkün ama boşanınca aynı eşle evlenmek için kurallar varmış Meshep e göre değişiyor mu bilmiyorum gerçi hangi meshep için geçerli onu da bilmiyorum da şöyle birşey hem duydum hem okudum boşanınca tekrar aynı eşle evlenmek için bir başkası ile kısa süreli evlilik yapıp ondan boşanıp eski eşe dönülebilir miş dini nikah için resmî de sorun yok

3 boşamadan sonra öyle olur canım şu an değil

Kavga yapıyorduk kelimesi bile aynı yeme bizi.
Neyse konuna gelince adam boşandı senden artık kabul et bunu. Öğretmensin çalışıyorsun nafakanı da alıyorsun artık önüne bak.

Kavga yapıyorduk kelimesi bile aynı yeme bizi.
Neyse konuna gelince adam boşandı senden artık kabul et bunu. Öğretmensin çalışıyorsun nafakanı da alıyorsun artık önüne bak.
Kavga yapıyorduk sözünde ne var anlamadım neyse.siz nasıl kabul ederseniz öyle olsun.önğme bakıyorum ama umarım o da pişmanlıktan kavrulur.

Çocuğu hasta etmeyin de öyle saçma bir ortamda, ne yaparsanız yapın.. Bırakın gitsin adam ayrıca yahu. Normal biri olsa yeni doğum yapmış, anneliğe yeni alışan bir insanın ruh halini anlar, boşanırım diye korkutup duracağına bir psikoloğa falan gitmenizi önerirdi..

Kafamda bitirmem gerektiğini söylwdi psikologların tuzak olduğunu falan....başlamıştım oysa yarım bıraktım..

Küçük çocukla ev düzenini sağlamak çok zor.
İlk bir yıl hele.
Emzirme gece kalkma falan güç bıraktırmıyor insanda.
Eşinizin anlayışlı olması gerekirdi.
Kendinzii suçlamayın.
Kocanız destekçi olamamış

özür dilerim ! bana telefonla ulaşır mısınız ?

545 365 75 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…