Sevdiğii halde boşananlar dönüş mümkün mü?

Bu eşinin ondan ev geçimi diye para istediği üye mi?

Yazılarınızdan dikkatimi çekiyor nasıl üyelikleri, isimleri, konuları hatırlayabiliyorsunuz maşallah :)))
Hafızam bir miktar iyidir ama üyelik isimlerini değilde konuları ve yazım şekillerini hatırlıyorum genelde. Bir işe yarıyor mu şuanda bu ,hayır

Zaten canım 3.evliliğimi ev kızıyla yapacam diyor.yemegi yapsın ev işi yapsın yeter diyor

Niye evleniyor ki? Bir hizmetçide aynisini yapiyor neticede.

Tabi para harcamak istemiyor. O kadar bile değer vermiyor kadinlara.

Beyefendinin yemegi yapilcak, donlari yikanacak. O pipili çünkü. Tabiki bu pis işleri sadece bir vajinali biri yapabilir!

Bu düşüncedeki adamimi özlüyorsun? Evladin olmazsa git ayaklarina kapan, donlarini yika, her gün 5 çesit yemek yap, eve geldiğinde hemen ayaklarina yika sonrada öpüp bir kösede bekleyip "ne istersin bey" deyip bekle diyecemde, çocuk için yazik olur.

Bu nasul bir emektir nasıl bir özenerek yorum yapmadır Allah razı olsun.Tekrar tekrar okuyacağım yorumunuzu.

İkinizin de hataları mevcut anlaşılan. Ama, pek anlaşabilecek bir çift olmadığınız da kesin. Resmen şiddetli geçimsizlik var ve bu durup dururken düzelmez. Eski eş anlaşılan sürekli kusur bulan kıl adamın teki. Kaç yaşına gelmiş bu huyundan da vaz geçiremezsin böylesini. Sen de böyle şeylere gelemiyorsun anlaşılan.... Yani ben de barışmanızı ve çocuğunuzun mutlu bir yuvada büyümesini dilerim ama imkansız gibi görünüyor...

Ya inanın bunca acımın üzüntümün ardından yorumunuzu okuyunca bastım kahkahayı hala istemsizce gülüyorum pipililer iş yapmaz pis işleri vajinalılar yapar ha aahaahhah

İnsan sevilmediği,değer görmediği yerde durmamalı. Sevmeyen birinin de yolunu gözlememeli. İnsan herşeyden önce kendine değer vermeli.

Ya inanın bunca acımın üzüntümün ardından yorumunuzu okuyunca bastım kahkahayı hala istemsizce gülüyorum pipililer iş yapmaz pis işleri vajinalılar yapar ha aahaahhah

Güldügüne sevindim fakat komik birşey yazmamiştim. Üzücu bu zihniyette olan adam ile 2 kadin evliyor ve biri halen özlüyor.

Cocuklara yazik oldu gerçekten, böyle bir babalari var

Ablası bana suç buluyordu ne varmış çocukla ev işi yapmakta hem dışarda öğretmenlik yapacam hem ev işi kusursuz olacak hem de cocuk bakıöı iyi olacak sıfır destek ve yardımla

Sağlam fikrim dönersen daha kötü olucak sana yardım etmek yerine eleştiren birisi??? Annesi bakıcısı değilsin neden hep kadın yapmak zorunda deli olacağım. Erkek de herşey yapabilir kimse kusura bakmasın!!!!

Bence sen sevmiyorsun, sadece takıntı yapmışsın okadar... Yeni hayat gözünü korkutmuş, biraz oluşuna bırak herşey yolunu bulur

Tek olumlu yorum senden geldi canım.Aldatöa şiddet sorumsuzluk yok sebepleri yazdım.bunlardan dolayı bosanıyoruz

Tek olumlu yorum olarak görebilirsiniz çünkü istediğiniz cevabı bir tek o vermiş.
O kadar güzel yorum yapmış üyeler var ki görmezden gelmişsin dalgaya vurmuşsun. Gerçekten psikolojik sorunların, özgüvensizliğin, sevgi eksikliğin var. Ama bunun için seni hizmetçiden farklı görmeyen, seni sevmeyen bir adama dönülmez.
Bir gün kendini iyi hissetmesen ve iş yapmasan seninle tartışan, seni sevmiyorum, seni sevmediğim için yaptıkların batıyor diyen bir adama dönmeyi aklın nasıl alabilir?
Sevgi açıyım, ailemden de sevgi görmedim diye ortalarda dolanırsanız böyle erkekler sizi bulur, başta biraz ilgi gösterir belki ama sonra hizmetçi gibi kullanır. Gerçi insan hizmetçisine de saygı gösterir ya adam size sevmiyorum diyebilecek kadar saygısız.
Kendinize gelin lütfen. Psikologa mı gidiyorsunuz, kendinizi kullandırmayacak şekilde sosyalleşip hobi mi buluyorsunuz ne yapıyorsanız yapın ama bu adamı düşünmeyin.

Sizin yorumunuz da gerçekleri tokat gibi çarptı yüzüme.çok doğru söylüyorsunuz
Benim onca fedakaelıklarıma rağmen sevmemesi sevmiyorum demesi beni derin yaraladı sanırım.tek dileğim onun da mutsuz olması.Allah büyük..

Bırakın onun ne olacağını ne hissedeceğini. Orası sizin düşünmeniz gereken şey değil.
Mutlu olmak istiyorsanız arkanızda bırakacaksınız. Böyle intikam hissi içinde olan, mutsuz olsun beni özlesin vs diyen insanların asla mutlu olabileceklerini düşünmüyorum.

Acaba evi düzenli tutsaydım öfke krizlerim takıntılarım olmasaydı sever miydi diye düşünüyorum.
Alakası yok. Ben de evliliğimizin başlarında depresyona girdim. Evi temizlemedim, giyecek kıyafet bile bulamadığı oldu. Takintilarim benim de var. Tartismadik mi hiç? Tartıştık. Belki on kez ancadir belki o kadar bile yoktur. Ama hep anlayış gösterdi. Şükür toparladim artık. Sevmeseydi sabretmezdi. Sizinki sevmemiş ki sabretmemis. Çok biliyorsa kendi yapsaydı. Gencecik kadinsiniz, ne diye hala eski ve hayırsız eşin derdindesiniz? İnşallah karşınıza kiymetinizi bilen biri çıkar da gerçek aşkı tadarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…