- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi yalnizlar kumsali
-
40 kusur yasında.sevgi benim için en son sırada sevgisizlikten bozmam yuvamı diyordu ama sevmediğim için her hareketin batıyor da diyordu.
herkea yoluna dedi.şu ara sağlık sorunları da var.ben onlarla ilgilenecem diyor.evililik düşünmüyorum diyor.karşına biri çıkarsa evlen diyor.
Alakası yok. Ben de evliliğimizin başlarında depresyona girdim. Evi temizlemedim, giyecek kıyafet bile bulamadığı oldu. Takintilarim benim de var. Tartismadik mi hiç? Tartıştık. Belki on kez ancadir belki o kadar bile yoktur. Ama hep anlayış gösterdi. Şükür toparladim artık. Sevmeseydi sabretmezdi. Sizinki sevmemiş ki sabretmemis. Çok biliyorsa kendi yapsaydı. Gencecik kadinsiniz, ne diye hala eski ve hayırsız eşin derdindesiniz? İnşallah karşınıza kiymetinizi bilen biri çıkar da gerçek aşkı tadarsiniz.
Kolay mı canım 1 çocukla ....cocugumu üvey baba elinde mi büyüteceğim yok kimseye güvenemem ben aklım çıkarBence siz sevilmemeyi sevilmeye layık olmamakla karıştırıyorsunuz. Hazmedemediğiniz bu gibi..
Kimse size sen sevilmeye layık değilsin demedi ki -sevmiyorum seni- dedi...
Hakettiğiniz sevgiyi bulabileceğiniz özgürlüğünüz var elinizde artık.Daha ne ?
Ay canım Allah gönlüne göre versin pişman olsun yeter diyorum.seninkini aramayalı ne kadar olduO olayların üzerine tekrar evleniriz diyen biri o kavgalardan sonra da aynı şekilde size geri gelir diye düşünüyorum. Sadece zamana ve özlemesine ihtiyacınız var.
12 gün canım. Muhtemelen aramaz o çünkü hep geri arayıp getiren bendim onu. Ama merak etme erkekler her kavganın üzerine geri gelirler özlerlerse kendini hiç pişman hissetme. Pişmanlıkta illaki duyar, çünkü her zaman kendini haklı gören bir adam elbet bir gün yalnız kaldığında seninde aslında ne kadar haklı olduğunu görecekAy canım Allah gönlüne göre versin pişman olsun yeter diyorum.seninkini aramayalı ne kadar oldu
Karıştırmıyoruz. Ben de sizi hatırlıyorum.Hay Allah...canım benim ilk üyeliğim.başka bir üyeyle karıştırıyor olmalısınız..
Peki pesKarıştırmıyoruz. Ben de sizi hatırlıyorum.
O üyenin de 2.evliliğiydi.Yok o üye değildi, ilk üyeliği olduğunu söylüyor konu sahibi, bize de inanmak düşüyor
Eşinizin mesleği ne?Ablası bana suç buluyordu ne varmış çocukla ev işi yapmakta hem dışarda öğretmenlik yapacam hem ev işi kusursuz olacak hem de cocuk bakıöı iyi olacak sıfır destek ve yardımla
Ay canım inşallah çok kalabalık bir ailesi var ve herkes sevşyor bunu aikede.ben ailemle yasarım diyor.umursamıypr beni ama Allah büyük.ama bence de erkekler uzun vad2de pişman olan taraf oluyor.12 gün canım. Muhtemelen aramaz o çünkü hep geri arayıp getiren bendim onu. Ama merak etme erkekler her kavganın üzerine geri gelirler özlerlerse kendini hiç pişman hissetme. Pişmanlıkta illaki duyar, çünkü her zaman kendini haklı gören bir adam elbet bir gün yalnız kaldığında seninde aslında ne kadar haklı olduğunu görecek
Ben seviyordum canımSeverek boşananlar demişsiniz de sevgi nerde
Bir kadının sevgisi ayrıdır bir kadınla birliktelik ayrıdır ailesi ile geçireceği zaman ayrıdır hayatımAy canım inşallah çok kalabalık bir ailesi var ve herkes sevşyor bunu aikede.ben ailemle yasarım diyor.umursamıypr beni ama Allah büyük.ama bence de erkekler uzun vad2de pişman olan taraf oluyor.
Öğretmen o da benim gibiEşinizin mesleği ne?
Ay ne sevgili hayatı adam sofu...elini tutuyorum nikahımız yok dokunma bana diye kaçıyor sanki tecavüz edip namusunu kirketecem.silah zoruyla yatağa atamazsın bosandık artık ya.sevgili hayatı yaşayın bir süre nolacak ki hemen nikah yapacağınıza bakın eski eşinize nasıl davranıyor görün ölçün tartın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?