Sevdiğim adam bana kardeşim deyince, aşığım hemde çoook

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Merhaba, aslında uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum, kuzenim sağolsun, benide alıştırdı kk ailesine, nasip bugüneymiş bende açtım artık hesap.. Buna dert mi denir sevda mı bilemem ama ben çok aşığım, hemde olmayacak bir kişiye, hocama aşığım, öyle böyle değil hemde, git açıl demeyin bunu yapmam imkansız, arada aile dostumuz var, işler kötü olabilir, onu sorarsanız o bana aşık mı değil mi bilmiyorum, kardeşim diyor ama kıskanıyor, yanımda bir erkek görsün suratı asıyor ama gelip de açılmıyor da ben ne yapacağım böylr, yemek üzereyim kafayı

ayy bu hocalar da...valla benim akrabalar da var hoca ve ben onların öğrencielriyle ilişkileri olduğunu biliyorum..o öğrenciler 18 yaş üstü.kurs öğrencileri...zaten o ortamlar daha yatkın

hımm orda disiplin kurallarını nasıl olur bilemedim ama ya inan ki hocalar da öğrencilerine ilgi duyuyor.birebir şahidim yani.öğrencilerini sanaldan filan takp edenler bilmem ne....
Sanaldan takip etme durumumuz da var zaten, gönderi beğenmez ama beni gördüğünde tak tak söyler onu yapmışsın bunu yapmışsın felan, şaşırtıyor bu adam beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…