Sevdiğim adam bana kardeşim deyince, aşığım hemde çoook

aşk değil saplantı olmuş içinizde platonik bir şekilde büyütmüşsünüz sanki.
hastalık gibi düşün ve kurtulmaya çalış olmaz bu iş

Bana uzun süre kardeş diyip duran bir gerizekalı sonradan açılmıştı. Kardeş derken bile varmış bu durum. Hatta sevdiği bir kız olduğunu söyleyip duruyordu her yerde. Meğer yalanmış ben şüphelenmiyim diye paravan yapmış aklınca.

Ben de hasta mı ne nerden kardeşi oluyorum ben bunun deyip duruyordum. Bazı insanlar bunu kullanabiliyor yani.

Ya arkadas ne yeyip iciyor da bu millet universite de hemen patdadanak hocasina asik oluyor aklim almiyor vallahi. Martin 10unda 7 yillik uni hayatimi noktaliyorum nihayet. 7 yilik zaman zarfinda hic boyle birsey duymadim ne cevremden ne okulun icinden ki ben yabanci ulkedeyim. Ben ders alicam calisicam diye kicimi yirtarken hocama asik olmak aklimin ucundan dahi gecmedi. Ki biz burda hocalarimiza ismiyle bile hitap ediyoruz istersen hocam dersin. Tam bir resmiyet dahi yokken boyle bir olay olmadi. Ha olabilir tabiki ama yani bana etik gelmiyor ben asik olsaydim da duygularimi dizginler asla soylemezdim.

napcaksın büyüyüp okulunu bitirceksin.. hocan o hocan anladın mı insan utanır yahu karşısındakinin başını belaya sokmaktan korkar aranızda bişey geçse kimse sana bişey demez ama hocanın kariyeri meslek hayatı biter.. madem o kadar aşıksın büyü ayaklarının üzerinde dur sonra ilanı aşk edersin

Benim bildiğim bir şey varsa 34 yasında bir erkeğin hoşlandığı kıza kardeşim demeyecegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…