Sevdiğim adam bana kardeşim deyince, aşığım hemde çoook

Yıllar once bu siteye üye olup konu açtığımda aynı cumleyi yazmistim :) aşığım hemde olmayacak bir kisiye hocama aşığım diye. Smdi mi aradan 3 sene geçti ve bambaşka ülkeler habersiz sessiz sedasız :) yanı demem o ki geçip gidiyor cnm şimdiki aklm olsaydı ona seni sevyrm der miydim derdim ama kesinlikle dönem sonu derdim :)

Hic bir erkek hoslandigi birine "kardesim" demez. Kendi kendinize acilmiyor falan diye element uydurmayin.

Son Zamanlar tv de haberlerde gördüğüm olaylardan sonra öğretmen öğrenci diyalogunun sadece ders ortamında sınırlı kalmasından yanayım.. İster üniversite ister kurs bu fikrimi değiştirmeme engel değil. Yaş farkı da cabası gençsin aklını başına al..

Adam 'kardesim' demis,halen 'yanimda erkek gorunce surati asılıyor, kıskanıyor' diyorsun.. Şu anlam cikarmalari bi birakin ya..

Şimdi düşünüyorsun acaba o da beni seviyor mu ah bak kıskandı kesin seviyor tarzı düşünceler kafanda dolaşıp duruyor. Eee canım sen bu düşüncelerle tek başına savaş verirken adam gayet rahat. Yani demem o ki bence acilmalisin karşındaki insanın da duygularından haberi olması gerekmez mi? Vereceği tepkiye göre sen de hayatına bi yön verebilirsin. Ama soylemezsen sürekli düşüncelerle ya da onun sana karşı hareketlerini anlamlandirmaya çalışırken kafayı yersin.

adamın sende gözü olsa kardeş demez ki seninle arasında bir acılma seklinde yaklasımı kapatmak için kArdes diyor.bazı kızlar vardır peslerinde kosan sevmediği erkekleri kaybetme korkusu .oyuzden kıskanırlar .karsı tarafta umutlanıp durur. adam koca hoca olmuş sevse ugrasırdı en utangac erkkeler bile belli ediyor en azından kardes demezdi. hem üni hocalarının önünde cok secenek var .bizim okuldaki asistandan biliyom bi çok kız adamın kendilerine ilgi duydugunu dusunurdu .halbuki adam kızları ölçüp biçiyo vede evli. gelirse sana gelsin ama bosuna gitme zaten erkekler kafınları kendi fethetmek ister

Adam sana kardesim demis ötesi mi var? Seni kıskanması vs. bunlar tamamen senin olmasını istediğin şeyler ve öyle görüyorsun. Olayları kendi açından yorumluyorsun hepsi bu. Kendimden biliyorum ben de ünide böyle bir şey yaşadım ve şimdi gülüyorum o hallerime. Hani öyle düşündüğümüzü hocalar bilse emin ol onlar da güler, çünkü hiç akıllarından geçmeyen şeyler yüklüyoruz hareketlerine.

Tamam kime aşık olacağımızı bilemeyiz ama bir hocanın öğrencisine farklı gözle bakması bana etik gelmiyor. Sonuçta etkileşim önce okul içinde başlıyor ve orada böyle düşüncelere kapılmasını doğru bulmuyorum. Okul dışında başlamış olsa neyse ama fitillenmesi okulda olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…