- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Yok, gerçekten öyle bir niyetim yok, konum çok ciddi, yoksa ben neden zamanınızı almak isteyeyim kiBi fake uye vardida buna benzer konular acardi onu kastettim neyse kusura bakma
Tesekkür ederim ama şunu unutmamak lazım hayat sadece derslerden oluşmuyorDers çalış...
Ok. Anladım.yok okuldan üniversite
34 yasinda az cok olgun oldugu yasta , belki aranizda ögretmen ögrenci iliskisi oldugu icin cekiniyordur acilmaya34 yaşında
Yaşı artık 23 olarak da kullanmıyordur tiramisu :)Konu disi ama umarim tiramisu sevmiyorsundur
Bana eski bir dostiu hatirlattinda
Merhaba, aslında uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum, kuzenim sağolsun, benide alıştırdı kk ailesine, nasip bugüneymiş bende açtım artık hesap.. Buna dert mi denir sevda mı bilemem ama ben çok aşığım, hemde olmayacak bir kişiye, hocama aşığım, öyle böyle değil hemde, git açıl demeyin bunu yapmam imkansız, arada aile dostumuz var, işler kötü olabilir, onu sorarsanız o bana aşık mı değil mi bilmiyorum, kardeşim diyor ama kıskanıyor, yanımda bir erkek görsün suratı asıyor ama gelip de açılmıyor da ben ne yapacağım böylr, yemek üzereyim kafayı
Kardeşim demişse, sana açık açık söylemiş işte. Bizden olmaz, olsa olsa abi kardeş oluruz demiş
Merhaba, aslında uzun zamandan beri siteyi takip ediyorum, kuzenim sağolsun, benide alıştırdı kk ailesine, nasip bugüneymiş bende açtım artık hesap.. Buna dert mi denir sevda mı bilemem ama ben çok aşığım, hemde olmayacak bir kişiye, hocama aşığım, öyle böyle değil hemde, git açıl demeyin bunu yapmam imkansız, arada aile dostumuz var, işler kötü olabilir, onu sorarsanız o bana aşık mı değil mi bilmiyorum, kardeşim diyor ama kıskanıyor, yanımda bir erkek görsün suratı asıyor ama gelip de açılmıyor da ben ne yapacağım böylr, yemek üzereyim kafayı
Emmi diyince şarkısı geldi aklıma. . Şaka bir yana ne aşkı bacim hormonlarının etkisi ile olan hayranlık tv izleyin lütfen eğer o hoca da adamsa dengesini kurar dua edin öyle olsun güzel hisleriniz den yararlanmasin..yok kiskaniyorsunuz yüzü düşüyor. .. derler hikayesi gibi bakmadan da baktı derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?