Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

eldevarhayat

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
337
146
303
Antalya
Arkadaşlar merhaba. Çalışıyor olmama rağmen, ailemin borçları yüzünden bir süredir maddi sıkıntı yaşıyorum. Geçen ay da elimde hiç para kalmamışken annem "kredi kartını ödeyemedim. 250 lira. sen öder misin?" dedi. Param yoktu ama annemi o durumda birakmaya gönlüm razı olmadı. Sevgilimden borç istemek zorunda kaldım. Çünkü başka isteyecek kimsem yoktu. (Sevgilim de calisiyor bunu belirteyim.) Parayı verdi. Bu para verme mevzusunun üstünden 1 ay geçti. Sevgilim benim borcumu ödemeyeceğime onu kandırdığıma dair yersiz şakalar yapmaya başladı. Ve ben artık patladım. O da bana şu cümleyi kurdu. "Mesele ödememek değil. Para alıyorsan ve dediğin tarihte veremeyeceksen bana tarih verme. Ben de ona gore kendimi ayarlarım" dedi. Bu lafindan sonra hiç konuşmadık. İçimde fırtınalar kopuyor. Bu laflardan sonra ne yapacagimi bilmiyorum. Ve bu maddi konudaki imalari ve laf sokmalari ilk kez olmuyor. Ama hep sinirle demiştir deyip affettim. Şunu da belirteyim ben hicbir zaman ondan para sakinmadim ben de ona çok yardım ettim. İki üç ay önce onun da ihtiyacı oldu yardım ettim ve hic lafını edip onu utandirmadim. Hicbir zaman adam kullanma meraklısı bir kız olmadım. İlişkimiz yeni de değil. Bunu da belirteyim. Ne yapacağımı bilmiyorum.. Mutsuzum.

Alinmaniz cok normal, ben yazdiklarinizdan sizin para meraklisi, cikarci veya para sakinan biri olmadiginizi net anladim.

Siz para konusunda naif yaklasmissiniz, asla lafini etmemisiniz yardim etseniz bile ama ayni yaklasimi gorememek sizi uzmus. Ne deseniz, kirilsaniz haklisiniz , hem de 250 tl icin.

Uzulmenizi istemem ama bu herifin karakterinin bu yonunu biliyor muydunuz? Paradan ziyade bence 250 lirayi basiniza kakmasini ve soyleme bicimini dert edinin.

Son düzenleme:
Ah bu erkekler düşüncesiz, kaba ruhlu yaratıklar .
Kusura bakmayın ama hiç hoş değil söyledikleri. Oldu ki vermedin ne olur yani sonuçta sevgilisisin elinde olsa zaten verirdiniz. Düşüncesizce bi davranış

sevgiliniz sizinle gerçekten ciddi düşünüyorsa 250tl gibi bir para için bu kadar küçültmezdi kendini
ayrıca yeri geliyor sevgili iken bir yemek için verilebiliyor bu miktar
bence ne konuşturur ne şakasını yaptırırır o parayı bulup buluşturur verirdim eline ayrıca da güzel bir tekme poposuna

Ayıp etmiş gerçekten. Bir ömür geçireceksin iyi düşün. Bu adamla zor gibi. Borcunu kapat ilk fırsatta ve al karşına konuş yeri geldi bende sana yardım ettim de kendini açıkla. Taviz verme derim.

Bana sevgililer arasında para muhabbeti yapmak çok itici geliyor ya.Ne var ki bunda bugün senın ihtiyacı olur yarın onun.Madem kötü olacakmış durumu bahane edip vermeseymiş.Böyle konuşmakta ne oluyor.Bende geçen sene 100 tl almıştım hala veremedim.Tek kelime dahi etmiş olsa soğurdum ister istemez.Üzücü bir durum.

Ay cok sinirlendim ne kadar terbiyesiz bir adam iliskiniz yeni degilse az cok biliyordur sorunlarini boyle soylenir mi ya ne kadar ayip ben olsam o 250 lirayi verir benim sana verdiklerimde sadakam olsun der daha da yuzune bakmazdim

Sen karsındaki insana güvenip ondan yardım istemişşin art niyetsiz çıkarsız . Karşındaki insan bu denli karşı komsusuna konusur gibi davranıyorsa saygıda kusur var derim ben .
Samimi olmadıgım insana verdiğim borçta bile bu denli aşağılayıcı konuşmadım hiçbir zaman...
Kişilik ve karakter meselesi . Bu dünyada hiç tanımadıgı insana karsılıksız yardım eden insanlar var ki senin sevgilin verdiği 250 liranın lafını yapıyosa herfırsatında saygısı yoktur sana. Açmı kaldı açıktamı kaldı bi Hayatım bende sıkıştım geri verebilcekmisin kendimi ona göre ayarlıyım demek var bi böyle kırarak demek var

Parasını tabiki vericem. Yoksa asla içim rahat etmeyecek.

Paragöz bir erkek vakası daha...

Hayat müşterektir demişler, 250(ödeyeceğin halde) liranın hesabını yapan adamla hayat müşterek değil zehir olur...

Sevgilinizde hosunuza gitmeyen huylari gordugunuzde örtbas etmeniz sinirlidir diye gecistirmeniz yanlis bu onun karakterini görmeniz icin size iyi bir firsat aslinda degisecegini zannetmeden ya onu o sekilde kabul edeceksiniz yada herkes yoluna diyeceksiniz bu para mevzusunda da ben onun yerine utandim 250 lirayla batacaksa hic kalmasin zaten yazik etme zamanina yol ver gitsin

Aynen oyle. Benim kırıldığım nokta da bu zaten. Yani sanki aldığım parayı saman altı etmişim gibi davranması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…