Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

Keşke istemeseymissiniz, annenize geçseymiş nazınız bu konuda.
Anneniz üzülürdü belki ama kalkıpta para yüzünden kalbinizi kırmazdı.
Erkek arkadaşınız güveninize layık değilmiş. Dilerim unutabilirsiniz bu lafları ama sanmıyorum.

Bazı arkadaşlar da değinmişte bende değinmeden geçemicem.
Erkek arkadaşla ilgili böyle para mevzuları çok hoşuma gitmiyor.
Evlilik değil neticede ve evleneceğinde kesin değil.
Bu konuyla ilgili de şu lafı çok severim 'Gelin ata binmişte gör kimin kapısına inmiş.'
Neden sevgililerden (erkek ya da kız ayırmıyorum) para istenir?
Bu sevgililerin anası babası, yakın arkadaşları akrabaları yokmudur?
Neden söylüyorum bunu biliyormusun? Bu para mevzusu yüzünden çook birbirine giren sevgili gördüm, hala da görüyorum.
Birçok arkadaş demiş 250 lira için mi diye ama bana göre 250 TL çok iyi para.
Ayrıca siz bir tarih belirtmişsiniz demek ki, erkek arkadaşınız bana şu tarihte vericem demeseydin madem demiş.
Belki onunda kendine göre ihtiyaçları var.
Bence sevgilinizle konuşun ve karar verin birbirinizden bir daha para istemeyin bence.

Annenizin sizden para istemesi mevzusuna hiç girmeyim topa tutulurum.
(sizde para kaldığını biliyormuydu bilmiyormuydu bişey dememişsiniz, ki ilk önce sorması gerekir evladım sende para kaldı mı kaldıysa şöyle ödemem var ödeyebilirmisin diye)

Paranın bu şekilde ilişkilerde konu yapılması çok itici.
Parasını yüzüne çarp ve git derim ben. Evlenmeyi aklından geçirme sakın.

Evli olmadığınıza göre ailenizle kalıyorsunuz demektir babanız yok mu neden siz ödüyorsunuz kredi kartını ayrıca tüm maaşınızı verecek kadar ne giderleri var herşey sizin üzerinizde mi zaten elinizden geleni yapıyorsanız param kalmadı demek zor değil ayrıca anneniz nereen buldun parayı demiyor mu sorar bir anne paran var mı nereden aldın diye sevgilinizden ne olursa olsun para istemeniz hoş olmamış. İstemesi lafını etmesi elbette çok kötü ama 1 ay olmuş tekrar maaş almışsınızdır ne zaman verecektiniz parasını demek ki borç olarak almadınız vermediğinize göre istemez diye düşündünüz ama öyle olmamış konuşmuyormuşsunuz bunun için tartışınca verdiniz mi geri parasını. Kullanılıyormuş gibi hissetmiş olabilir. Parasını verin bir daha da görüşürseniz istemeyin daha aranızda resmiyet bile yok tabii isteyebilirsiniz ama maaşı alınca ödemeniz gerekirdi.

tamam o patavazsız da sen de niye söylediğin tarihte vermedin parayı.sinir olurum ben de adamın belki planı bi ödemesi falan vardı.sizin yüzünüzden zor dueumda kalmış olabilir.

bir dk bile düşüme .ilişkinizi bilmiyorum ama ilerisi için sana koca olmaz kesinliklle .verdiği mebla çok büyükte değil senin durumunuda bilior sana güvenmeyen biri için üzülmene değmez...

Sevgiliden para almak buyuk risk cnm ,yapmayin oyle seyler .bi de diyosun bu ilk degil . ne al ne ver. Sen de ona veriyomyssun Zaten sevgilisinden para alana ben supheyle bakarim saglam ayak diil bence. Ben 1.5 yil nisanli kaldim cok parasiz kaldim nisanlim cok israr etti ben 1 kurus almadim. Arada hediye olarak degerli seyler alinca bile cok zor kabul ettim.(tlf bilgisayar filan).elin adamina yuz dokmeye degmez. Para sikintiniz varsa baska turlu halledin derim.bu hikayelerden hep duyuyoruz malesef

Adam bir konuda hakli. Siz tarih vermissiniz ve sevgiliniz kendini ona gore ayarlamis. 250 tl ile kredi karti borcu odenebiliyorsa demekki sevgiliniz de kenine ait bir acigi kapatacakti. Burada sevgilinizden once sizde para olmadigi halde yada para olup olmadigini sormadan bu borcu ode diyen annenize kizmalisiniz. Sevgiliniz annenizin borcunun sponsorlugunu yapmaya mecbur degil.

250 liradan da servet gibi bahsetmeyin .Sevgili ne demek ?
sevgilisini finanse etmek mi peki
erkek sevgilisinden para alsaydı tozu dumana katardınız burada

bu arada belki benim için servettir 250 lira.kişinin kazancına göre değişir bu durum.

Bunca şeye rağmen hala ayrılmamışsan kusura bakma da ben senin karakterinden de şüphe ederim. Paranın lafını yapan erkek şerefsizliğin dibine vurmuş bir erkektir, yanında taşıdığın erkek ise senin kimliğindir. Yapılması gereken ortada, neyi bekliyorsun ?

bu mevzular kaç yaşlarında olduğunuza ve aldığınız maaşlara göre çok değişir, mesela adam 26-27 yaş ya da üstüyse 2500-3000 maaş alıyosa ve bu şekilde konuştuysa koşarak uzaklaşmak lazım ama adam yirmili yaşların başında ya da daha küçükse 1000 lira civarı alıyosa parasını istemesi normal tabii bu konuda laf sokması hiç hoş değil, ihtiyacı varsa daha uygun bi dille isteyebilirdi

Bugün hiç hesapta yokken 250 Tl cebimden çıksa ciddi sarsılırım ve toparlayabilmek için bir çok şeyden kısmam gerekir.
Onun yaptığı ne kadar yanlışsa sizinde yaptığınız bir o kadar yanlış, söz verdiğiniz tarihte bir şekilde bulup buluşturup vermeniz gerekirdi.
Sizin hesabınız bizi ilgilendirmez ama buraya konu açtığınıza göre insan sormadan edemiyor.
Tüm paranızı sıfırlayacak kadar ne harcaması yapıyorsunuz?
Yada anneniz, nasıl bir ev ekonominiz var ki kimsenin bir diğerinin mali durumundan haberi yok.
Ben bunu bilir bunu söylerim bir evde para ortaktır, kimsenin kazandığı kendisinin değildir, ailenindir.

ailenize keşke verecek durumda olmadığınızı söyleseydiniz..sevgilinizde ayıp etmiş para mevzusu yapan erkekten daha itici birşey yoktur benim gözümde, parayı bulup buluşturur yüzüne atar ayrılırdım ben olsam..

Forumdaki bayanların bir çoğu cimri,pinti ,ayrıl demiş.Lakin ben buna katılmıyorum.Sevgiliniz değilde bir başkasından alsaydınız bu parayı verdiğiniz sürede ödemeyecekmiydiniz?
Borç olarak isteyip,ödeme zamanını belirten sizsiniz.
Kusura bakmayın ama sevgilinizi haklı buluyorum.Borç sa borçtur.Zamanı gelmişse isteyebilir.

Anladığım kadarıyla aranızda bir tarih konusu geçmiş. Daha öncede borç aldığınız ve zamanında ödemediğiniz hatta unutmuş olduğunuz gibi bir izlenim oluştu bende eğer böyle bir şey ilk kez yaşanıyorsa sevgiliniz biraz cimri galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…