Sevdiğim adam beni laflarıyla ezdi geçti...

Annemde de var bu, ya vercem deme tarih verme bana yada verdiğin tarihte öde paramı der, bazılarında takıntı bu.

Duygusal bir ilişki yaşadığınız adamla pat diye de bitiremezsiniz
o işler öyle kolay değil bence
burada yazılanların kendi başlarına gelse onlarda hemen bitiremez bence , ama aşırı cimri adamlada evlenmek istemezdim doğrusu , herşeyi kadına çok gören ,sürekli ldare edelim diyen bunun ilerisi sıkıntılı olabilir işin içine çocuklarda girince

250 lirayı bir şekilde bulurum giderim geri veririm parasını ve eyvallah der yoluma bakarım.evet belki mühim bir sebep değil ayrılmak için ama bunu şahsen ben kendime yakıştıramam.
sanki keyfinizden almışsınız parayı ve gereksiz yere keyfiniz için harcamışsınız.söyledikleri hiç ama hiç hoş değil.

eski konulara baktım,
sevgilinin önceki davranışlarını göz önünde bulundurursak sorunlu bir tip..
evlilik planlarından önce mantıgınla ölç biç tart derim...

Bak cici kız, yazdıkların tümden tutarsız. Anladın sen ne demek istediğimi. Sana hiç inanmadım. Erkek arkadaşının senden yüklü miktar borç alıp ödemediğine inanmıyorum. Üyeler üstüne gelmeye başlayınca yazmışsın bu ayrıntıyı. Hiçbir erkek te kendisi borçlu olduğu halde sevgilisine verdiği parayı istemez. Çok saçma yazdıkların. Ne olursa olsun erkek arkadaştan borç alınmaz. Hem bi de tarih vermişsin ödeyeceğim diye. Hem borç alıyorsun, hem vaktinde ödemiyorsun sonra da burda seni haklı bulmamızı bekliyorsun. Kimse sana hakaret etmemiş burda bütün sayfaları okudum. Engelledim demişsin bazılarını. Gereksiz hareketler bunlar. Madem eleştiriye gelemiyorsun ne diye üye oldun KK'ya. Bizler seni tanımıyoruz, objektif bi gözle değerlendiriyoruz konuları. Ayağını yorganına göre uzat, kimseye 3 kuruş için boyun eğmek zorunda kalma. Benden sana bir dost tavsiyesi.

benim için ikinizde aynısınız : güvenilmez.. ister sevgilin olsun, ister baban.. borç alıp hele hele bir de ödeme günü verdiysen ödeyeceksin.. borç verdin (ki ben buna inanmıyorum) ve geri istemediysen o da senin sorunun.. o zaman tarih vermez, bu parayı aldığın borca say dersin..

kızmayın ama 250 liralık karekteri varmış.. belki zor durumda kalmıştır ama bu şekilde mi istenir.. kibarca ihtiyacı olduğunu belirtebilirdi.. bu nasıl bir tavır resmen paranın üstüne yattığınızı ima etmiş.. ben olsam soğurdum sanırım

Kimse üstüme geldi diye birşey yazmam ben. Cici kız tarzı hitabinizi da hic begenmedim. Yaşımı bilmiyorsunuz kimseye birsey ispatlayamam. iyi geceler hoşçakalin. Konu benim için bitti

Tarih verip odeyememis olmanız hos olmamis tamam ama bunu sevgilinizin sizi kiracagini bile bile yapmasi sizin yaptığınızdan daha nahoş bi durum. Sonucta durumunuzu goruyor 250 lira icin bu muhabbetler acilmamaliydi. Sizin para delisi biri olmadiginiz buradan bile cok net gozukuyorken sevgilinizin bunu ima eden davranislarina diyecek soz yok.

Bu aralar dilime dolanan bir şiir var.

"" ibrahim Dizlek" "DÜŞMEE"

orda ne diyor biliyormusun ??

düştünmü ;

" ilk önce güvendiklerin vurur sırtından."
Allah kimseyi kimseye Muhtaç etmesin.
üzülme git kredi çek ek hesap açtır bişiy yap ver parasını,
bir dahada yüzüne bile bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…