- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.176
- 358
Nasıl bi yokluksa anam bu bide 29 yasında cıktı kız iyi miÇocukken 1 kere gördüğü adamı nasıl sevmiş ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bi yokluksa anam bu bide 29 yasında cıktı kız iyi miÇocukken 1 kere gördüğü adamı nasıl sevmiş ya?
Ben de çocukken kanepede uyuyakalıp, yatağımda uyandığımda süper güçlerim var ve uçabiliyorum sanıyordum ama en fazla 8 yaşıma kadar sürdü bu sanrı. Sonra annemin ya da babamın beni yatağıma taşıdığını anladımÇocukken 1 kere gördüğü adamı nasıl sevmiş ya?
Flörtten öteye gidememiş ve buluşma şartı cinsellik. Siz hala sizi sevdiğini mi düşünüyorsunuz? Sevse bile önceliği cinsellik olanlar bana basit geliyor. Işık hızıyla soğurdum. Sevgi esamesi göremedim ben.1 kere buluştuk ama çocukluk zamanında. 7 yıl sonra karşılaştık konusmaya başladık ama hiç buluşmadık zaten buluşmaya gelmek için cinselliği öne sürüyordu ben de kabul etmedim
Filtre açık kalmıştır belki.Gözlerinin ışıldadığını kameradan mı gördünüz?
Tek taraflı sevebilir. İlla görüşmeye gerek yok ki sevmek için. Evlenilmeyecek ya sonuçta, sadece sevilebilir de.Yüz yüze bile görüşmediğiniz birini nasıl çok seviyorsunuz aklım almıyor. Ortada bir ilişki bile yokmuş
1 kere buluştuk ama çocukluk zamanında. 7 yıl sonra karşılaştık konusmaya başladık ama hiç buluşmadık zaten buluşmaya gelmek için cinselliği öne sürüyordu ben de kabul etmedim
Yani adam hem pedofili hem de seviyesiz ama İşte bazı kadınlar hayatlarında başka duygusal sevgi emaresi görmedikleri için ona bile anlam yüklüyorlar. Zaten çocuk yaştaymış konu sahibesi o zaman çok da bir anlam yüklememek lazım ama şimdi artık bundan kurtulması lazım.Çocukken 1 kere gördüğü adamı nasıl sevmiş ya?
29 yaşında biraz daha olgun aklı başında insanlarla olmanız gerekmiyor mu? Bence kendinizi sorgulayın önce.Ben 29 o 32 yaşında
29 yaşında bu kadın. Sağlıklı bir durum değil bu. Saplantı olmuş.Yani adam hem pedofili hem de seviyesiz ama İşte bazı kadınlar hayatlarında başka duygusal sevgi emaresi görmedikleri için ona bile anlam yüklüyorlar. Zaten çocuk yaştaymış konu sahibesi o zaman çok da bir anlam yüklememek lazım ama şimdi artık bundan kurtulması lazım.
Konu sahibinin şu ana kadar yazdıkları ve bu herife karşı olan aşırı korumacı tavrı, bu kısaltmayı da Fenerbahçe olarak algılayacakmış gibi hissettirdi bana. Lütfen öyle olmasın ya.Sizinle sevgili değil FB olmaya çalışmış . Ararsanız teklif edeceği tek şey bu olur
Son ve tek bakışın duruyor gözümde dicek ne dicekMesaj yazıp ne diyeceksin ki anlamadım sitem mi edeceksin
Fenerbahçe'nin şampiyon olamadığı kadar yıl sevgili olmuşlar. Öyle sanması muhtemelKonu sahibinin şu ana kadar yazdıkları ve bu herife karşı olan aşırı korumacı tavrı, bu kısaltmayı da Fenerbahçe olarak algılayacakmış gibi hissettirdi bana. Lütfen öyle olmasın ya.
Ahahahhaha koşa koşa forma almaya gidebilir o zaman.Fenerbahçe'nin şampiyon olamadığı kadar yıl sevgili olmuşlar. Öyle sanması muhtemel![]()
Benim umrumda değil ki karısı düşünsün ben yatıp kalkmadım gönül eğlendirdim zaten narsist biriydi karısına yazık ben kurtuldumÜfff evlenmiş mesaj atayım mı diyorsunuz. Adam gününü gün edip her gece karısının koynunda mışıl mışıl uyuyor. Umrunda da değilsiniz. Mesaj atmak gibi bir midesizlikte yapmayın.
O zaman neden mesaj atmayı düşündünüz?Benim umrumda değil ki karısı düşünsün ben yatıp kalkmadım gönül eğlendirdim zaten narsist biriydi karısına yazık ben kurtuldum