Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O artık ne olursa olsun başkasının kocası sende hayatına yön verip daha mutlu olmalısın kaldı ki sanaldan güvenip yuva kurmak çok zor şans işi biraz belki de kurtulmuşsundur sen varken başkası ile görüşmesi cok yanlış

Bu olayın bir benzeri başıma geldi. Belki linç yiyeceğim ama ben evleneceği güne kadar yazdım ve sonra bıçak gibi kestim. 1 sene boyunca sevgili gibi takıldık. En son beraber tatile gittik 15 gün sonra nişanlandığını yakaladım. O da ilişki istemem işler yoğun ayağına giren biriydi. Yakaladım ifşa etmiyim diye ailem istedi dedi. Yazılım mühendisi zengin adamı ailesi zorlayacak 😃 evlendiği güne kadar oyaladı. Baktım evleniyor ailesine ifşa ettim ve aradan çekildim. Unutamam diyordum öyle bir unuttum ki. Emin olun kendi istemiştir bu devirde zorla evlilik mi olur

Sanki gerçek gelmedi bana konu.O yüzden ciddi yorumlar yazmadım.Hayatta hiç bir güç bu konuda aşk olduğuna inandıramaz beni.Sanal aşk!pffttt
Yok, cidden bazı insanlar sanal aşka çok kaptırıyor kendini o yüzden abartmış da olabilir. Tabii inşallah yine fakedir temennimiz o yönde 😀

Bende bisey ogrenmis oldum 😊
Neymis hic bir zaman herseyi biliyorum dememek lazimmis ben sadece hic bise biliyorum 😊

Bu arada kucuk bi arastirma uzerine yaziyorum
Erkekler icin flörtör kadinlar icin flörtöz deniliyomus

Türkçede yaygın kullanılır aslında flörtöz kelimesi her iki cins, davranışlar vs için. Hatta ingilizce de de flirtatious şeklinde her iki cins için de kullanılır. Flörtör'ün kullanımına hiç rastlamadım

O degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydum

Ayrica kullanilsaydi kadin icin kullanilirdi cunku flirteuse feminin flirteur masculin olurdu sanirim

Boyle bise varmi bilmiyorumda 🤷‍♀️
Biz Türkler çok kullanıyor bu kelimeyi 😂
Fransızcada günlük hayatta belki kullanılmıyor olabilir. Ama Türkçeye geçerken kullanılmak üzere geçmiştir. Belki eski bir kelimedir. Dil yaşayan bir şey. Başka dile aktarılırken farklı anlamlara girebilir. O dilde kullanılmıyorken diğer dilde kullanılır. 10 yıl sonra İsviçre’de bir anda popüler olabilir.
Benim babam Rumeli göçmeni. Oradaki akrabalarımız Türkçe konuşuyor ama hep 100 sene önceki kelimeler olabiliyor yani.
Bu arada flörtör kullanmıyoruz Türkçede m f ayrımı olmadığı için. Her iki cinsiyet flörtözdür 😂

Sanal ilişki 2000-2010 larda kalmadı mı 😧

Türkçede yaygın kullanılır aslında flörtöz kelimesi her iki cins, davranışlar vs için. Hatta ingilizce de de flirtatious şeklinde her iki cins için de kullanılır. Flörtör'ün kullanımına hiç rastlamadım

Biz Türkler çok kullanıyor bu kelimeyi 😂
Fransızcada günlük hayatta belki kullanılmıyor olabilir. Ama Türkçeye geçerken kullanılmak üzere geçmiştir. Belki eski bir kelimedir. Dil yaşayan bir şey. Başka dile aktarılırken farklı anlamlara girebilir. O dilde kullanılmıyorken diğer dilde kullanılır. 10 yıl sonra İsviçre’de bir anda popüler olabilir.
Benim babam Rumeli göçmeni. Oradaki akrabalarımız Türkçe konuşuyor ama hep 100 sene önceki kelimeler olabiliyor yani.
Bu arada flörtör kullanmıyoruz Türkçede m f ayrımı olmadığı için. Her iki cinsiyet flörtözdür 😂
Arkadasin actigi konudan bilgimi gelistirdim 😀
Evet oyleymis kizlar bende burda ogrendim bunu

Konu sahibine tesekkur ediyorum beni cahil birakmadigi icin😀😀 (ironi degildir )

5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
canim bu 🧠 bi kullanir misin belki faydasi olur.
Kiz manyadin mi? Evli adami rahatsiz edilmez artik karisi var seni bile unuttu. Bak hayatina 😒

Yazinca nolcak boşanip size mi gelecek?
Kendi kendinize bir şey yaşamişsiniz, adamin boş zamanlarini doldurmussunuz. 🤷
5 sene ilişkinin adini koymamak diye bir şey yok. Bunun ozgurluk sevmeyle de alakasi yok. Bak ozgurluk seviyorum diye 5 sene sizi kandiran adam milletle nikahi basmiş hani ozgurluk seviyordu. 😬 Hala yok gozleri işildadi filan diyorsunuz heyyooo gercek dunyaya ne zaman donersiniz acaba?
Boşanmadan gelir :)

Bu olayın bir benzeri başıma geldi. Belki linç yiyeceğim ama ben evleneceği güne kadar yazdım ve sonra bıçak gibi kestim. 1 sene boyunca sevgili gibi takıldık. En son beraber tatile gittik 15 gün sonra nişanlandığını yakaladım. O da ilişki istemem işler yoğun ayağına giren biriydi. Yakaladım ifşa etmiyim diye ailem istedi dedi. Yazılım mühendisi zengin adamı ailesi zorlayacak 😃 evlendiği güne kadar oyaladı. Baktım evleniyor ailesine ifşa ettim ve aradan çekildim. Unutamam diyordum öyle bir unuttum ki. Emin olun kendi istemiştir bu devirde zorla evlilik mi olur
Birkaç gün önce Twitter’da bir gönderi gündem oldu bir kız sevgilisinin başka biriyle nişan fotoğrafını internette ifşa etti. Üstelik çocuk aynı gün, arkadaşıma kız istemeye gidiyoruz üstüm nasıl olmuş diye sormuş 😀 sizin hikayeyi görünce o geldi aklıma

Sizi gerçekten sevse 5 yıl boyunca sadece sanalda mı kalırdı sizce ? Seven insan ülke değiştirir ama yine de sevdiğini görmeye gider. Tanıdığım bir kız arkadaşımın sevgilisi yurt dışında kanser tedavisi görüyordu, yanını bırak hastaneye bile girmek bile yasakken o kız ek işler kovalayıp her ay sevgilisini görmeye gidiyordu ve maksimum yapabilecekleri yakınlaşma da hastane penceresinden birbirlerine el sallamaktı, düşünün onca yolu sırf sevdiğine el sallayabilmek için gidiyordu, öğrenci haliyle de bir dünya masrafa giriyordu. Yani gerçekten seven insan sevdiğine sarılmak dokunmak onunla vakit geçirmek ister, bunun için imkanlar yaratır.
İnsan kokusunu bile bilmediği bir insana bu kadar anlam yüklememeli ve de kesinlikle iletişime geçmemeli. Evlenmiş barklanmış, eşi görürse araları bozulabilir değil mi?
Ayrıca neden evliliği aile baskısı olsun ? Sevmiş-sevilmiş olamaz mı? Siz de yolunuza bakın ama mümkünse reel olsun bundan sonraki ilişkileriniz.

Birkaç gün önce Twitter’da bir gönderi gündem oldu bir kız sevgilisinin başka biriyle nişan fotoğrafını internette ifşa etti. Üstelik çocuk aynı gün, arkadaşıma kız istemeye gidiyoruz üstüm nasıl olmuş diye sormuş 😀 sizin hikayeyi görünce o geldi aklıma
Evet gördüm, onu görünce aklıma kendim geldim. Ve ağladım. Bir şey hissettiğimden değil, moralim bozuldu 😄🤣

İfşa edince naptı seninki evlendi mi?
Karısının sosyal medyası yoktu. Ben kız kardeşine, ve karısının kuzenlerine bir şekilde ulaşıp resimleri atıp olayı anlattım. Kuzenleri karısına söylemiş yarın düğünün var iyi düşün demiş. Nasıl ikna ettiler bilmiyorum, ya da kız kendi sorun etmedi evlendiler evet.

Karısının sosyal medyası yoktu. Ben kız kardeşine, ve karısının kuzenlerine bir şekilde ulaşıp resimleri atıp olayı anlattım. Kuzenleri karısına söylemiş yarın düğünün var iyi düşün demiş. Nasıl ikna ettiler bilmiyorum, ya da kız kendi sorun etmedi evlendiler evet.
Şu hikayeyle birebir aynı. Yazılımcılıktan tut 15 gün sonra nişana kadar. dünyada ne tesadüfler var 🤗

Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Canım toysun sanırım. Bu adam senin tarif ettiğin gibi biri değil, sadece sana karşı böyleydi. Evlenmek istemiyor ve özgürlüğüne düşkün biri değildi, seninle evlenmek istemiyordu. Biz çok yaşadık yani, arkadaş 5 yıl kız arkadaşına ben evlilik yapamam yapıma ters diye oyaladı. Ayrıldıkları gibi aşık oldu, evlenmek istemeyen kızı kendi ikna edip evlendi. Yaşadın, öğren bunu işte…
Bir de, evli barklı adama yazma. O artık senin aşık oldupun adam değil, o evli barklı eşiyle yuva kurmuş bir çift. Sen bu adama yazarsan, karma tatlım, ileride de senin kocana son mesaj bahanesiyle yazarlar…

Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı
Flörtözlüğünü sizde kullanmış. Belki de nişanlıydı sizle görüşürken.. Aramayın sakın..

Öyle birini nasıl halen düşünebiliyorsun?

Back
X