Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, cidden bazı insanlar sanal aşka çok kaptırıyor kendini o yüzden abartmış da olabilir. Tabii inşallah yine fakedir temennimiz o yöndeSanki gerçek gelmedi bana konu.O yüzden ciddi yorumlar yazmadım.Hayatta hiç bir güç bu konuda aşk olduğuna inandıramaz beni.Sanal aşk!pffttt
Bende bisey ogrenmis oldum
Neymis hic bir zaman herseyi biliyorum dememek lazimmis ben sadece hic bise biliyorum
Bu arada kucuk bi arastirma uzerine yaziyorum
Erkekler icin flörtör kadinlar icin flörtöz deniliyomus
Biz Türkler çok kullanıyor bu kelimeyiO degilde fransizcayi ana dilim gibi konusurum hic flirteuse (flörtöz) kelimesini ne kullandim nede kullanan duydum
Ayrica kullanilsaydi kadin icin kullanilirdi cunku flirteuse feminin flirteur masculin olurdu sanirim
Boyle bise varmi bilmiyorumda![]()
Türkçede yaygın kullanılır aslında flörtöz kelimesi her iki cins, davranışlar vs için. Hatta ingilizce de de flirtatious şeklinde her iki cins için de kullanılır. Flörtör'ün kullanımına hiç rastlamadım
Arkadasin actigi konudan bilgimi gelistirdimBiz Türkler çok kullanıyor bu kelimeyi
Fransızcada günlük hayatta belki kullanılmıyor olabilir. Ama Türkçeye geçerken kullanılmak üzere geçmiştir. Belki eski bir kelimedir. Dil yaşayan bir şey. Başka dile aktarılırken farklı anlamlara girebilir. O dilde kullanılmıyorken diğer dilde kullanılır. 10 yıl sonra İsviçre’de bir anda popüler olabilir.
Benim babam Rumeli göçmeni. Oradaki akrabalarımız Türkçe konuşuyor ama hep 100 sene önceki kelimeler olabiliyor yani.
Bu arada flörtör kullanmıyoruz Türkçede m f ayrımı olmadığı için. Her iki cinsiyet flörtözdür![]()
canim bu5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Boşanmadan gelir :)Yazinca nolcak boşanip size mi gelecek?
Kendi kendinize bir şey yaşamişsiniz, adamin boş zamanlarini doldurmussunuz.
5 sene ilişkinin adini koymamak diye bir şey yok. Bunun ozgurluk sevmeyle de alakasi yok. Bak ozgurluk seviyorum diye 5 sene sizi kandiran adam milletle nikahi basmiş hani ozgurluk seviyordu.Hala yok gozleri işildadi filan diyorsunuz heyyooo gercek dunyaya ne zaman donersiniz acaba?
Birkaç gün önce Twitter’da bir gönderi gündem oldu bir kız sevgilisinin başka biriyle nişan fotoğrafını internette ifşa etti. Üstelik çocuk aynı gün, arkadaşıma kız istemeye gidiyoruz üstüm nasıl olmuş diye sormuşBu olayın bir benzeri başıma geldi. Belki linç yiyeceğim ama ben evleneceği güne kadar yazdım ve sonra bıçak gibi kestim. 1 sene boyunca sevgili gibi takıldık. En son beraber tatile gittik 15 gün sonra nişanlandığını yakaladım. O da ilişki istemem işler yoğun ayağına giren biriydi. Yakaladım ifşa etmiyim diye ailem istedi dedi. Yazılım mühendisi zengin adamı ailesi zorlayacakevlendiği güne kadar oyaladı. Baktım evleniyor ailesine ifşa ettim ve aradan çekildim. Unutamam diyordum öyle bir unuttum ki. Emin olun kendi istemiştir bu devirde zorla evlilik mi olur
Evet gördüm, onu görünce aklıma kendim geldim. Ve ağladım. Bir şey hissettiğimden değil, moralim bozulduBirkaç gün önce Twitter’da bir gönderi gündem oldu bir kız sevgilisinin başka biriyle nişan fotoğrafını internette ifşa etti. Üstelik çocuk aynı gün, arkadaşıma kız istemeye gidiyoruz üstüm nasıl olmuş diye sormuşsizin hikayeyi görünce o geldi aklıma
İfşa edince naptı seninki evlendi mi?Evet gördüm, onu görünce aklıma kendim geldim. Ve ağladım. Bir şey hissettiğimden değil, moralim bozuldu![]()
Karısının sosyal medyası yoktu. Ben kız kardeşine, ve karısının kuzenlerine bir şekilde ulaşıp resimleri atıp olayı anlattım. Kuzenleri karısına söylemiş yarın düğünün var iyi düşün demiş. Nasıl ikna ettiler bilmiyorum, ya da kız kendi sorun etmedi evlendiler evet.İfşa edince naptı seninki evlendi mi?
Şu hikayeyle birebir aynı. Yazılımcılıktan tut 15 gün sonra nişana kadar. dünyada ne tesadüfler varKarısının sosyal medyası yoktu. Ben kız kardeşine, ve karısının kuzenlerine bir şekilde ulaşıp resimleri atıp olayı anlattım. Kuzenleri karısına söylemiş yarın düğünün var iyi düşün demiş. Nasıl ikna ettiler bilmiyorum, ya da kız kendi sorun etmedi evlendiler evet.
Ben en çok böyleleri ile birlikte olan, evlenen kadınlara üzülüyorumEvet gördüm, onu görünce aklıma kendim geldim. Ve ağladım. Bir şey hissettiğimden değil, moralim bozuldu![]()
Ahahhahauauhauauauhahhahhahhaböyle bir şey miydi
Canım toysun sanırım. Bu adam senin tarif ettiğin gibi biri değil, sadece sana karşı böyleydi. Evlenmek istemiyor ve özgürlüğüne düşkün biri değildi, seninle evlenmek istemiyordu. Biz çok yaşadık yani, arkadaş 5 yıl kız arkadaşına ben evlilik yapamam yapıma ters diye oyaladı. Ayrıldıkları gibi aşık oldu, evlenmek istemeyen kızı kendi ikna edip evlendi. Yaşadın, öğren bunu işte…5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Flörtözlüğünü sizde kullanmış. Belki de nişanlıydı sizle görüşürken.. Aramayın sakın..Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı
Öyle birini nasıl halen düşünebiliyorsun?5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..