inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile varMesajları gördüyseniz neyi nasıl inkar ediyor ki?
iyide bizden ne istiyorsun ?inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile var
Yav ne tırt adammış bu.inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile var
hayır msjlaştıkdan sonra siliyor msjlarıEvli arkadaşının kocası bu mesajları farketmiyormuymuş peki? Adama gelirsek ne düşünsen az
Senin sevgilinde evli kız arkadaşının numarasının işi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?