sen mümkünse yorum atma zaten muhalefet gibi dırdır yapıyosun zateniyide bizden ne istiyorsun ?
KONU yu niye açtin yani
güldürdün beni güzel yorumdu :)Yav ne tırt adammış bu.
Adı Mahmut olan arkadaşına da çok zekisin,seninle güne başlamak çok güzel diye mesaj atıyorsa buu açıklamayı kabul edin.
evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünküÇok acaip bir ilişki yumağı var gibi görünüyor.Nedense bana evli kız arkadaşın da bu ilgiden iltifatlardan hoşlanıyor gibi geldi.
Kendine saygın varsa eğer, ikisinden de uzak dur
facebookda konuşurken numarasını istemiş erkek arkadaşım oda onu denemek için vermişBak bu da önemli bir mevzu
Garip değil mi? Kadın evli,konu sahibinin sevgilisinin,bu kadının telefon numarasını bilmesi.Sürekli mesajlar atıp,iltifatlar etmesi ve bu kadının kocasının bu olaylardan haberi olmaması.Bilemiyorum bana çok garip geldi.Bende evli bir kadınım ve başıma böyle bir şey gelse,arkadaşımın sınavları var diye sessiz kalamam yani.Sonuçta benim de bir kocam var,ki kocam olmasa bile ne münasebet bana mesajlar atacak arkadaşımın sevgilisi.Bak bu da önemli bir mevzu
Erkek arkadaşın mı sana ihanet ediyor?
Evli arkadaşın mı kocasına ve sana ihanet ediyor.?
evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünkü
facebookda konuşurken numarasını istemiş erkek arkadaşım oda onu denemek için vermiş
çok merakliydim al sevgilinle kiz arkadasini ortak hukumet kurun o zamansen mümkünse yorum atma zaten muhalefet gibi dırdır yapıyosun zaten
facebookda konuşurken numarasını istemiş erkek arkadaşım oda onu denemek için vermiş
Garip değil mi? Kadın evli,konu sahibinin sevgilisinin,bu kadının telefon numarasını bilmesi.Sürekli mesajlar atıp,iltifatlar etmesi ve bu kadının kocasının bu olaylardan haberi olmaması.Bilemiyorum bana çok garip geldi.Bende evli bir kadınım ve başıma böyle bir şey gelse,arkadaşımın sınavları var diye sessiz kalamam yani.Sonuçta benim de bir kocam var,ki kocam olmasa bile ne münasebet bana mesajlar atacak arkadaşımın sevgilisi.
hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmısdeneme süresi uzun sürmüş anlaşılan...arkadaşın yüz veriyormuş gibi yaptıkça seninkide olaya girmiş..
evli bir kadının bu denemeyi yapmasıda enteresan ..
hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?