sevdiğim adam evli arkadaşım

Çok acaip bir ilişki yumağı var gibi görünüyor.Nedense bana evli kız arkadaşın da bu ilgiden iltifatlardan hoşlanıyor gibi geldi.
Kendine saygın varsa eğer, ikisinden de uzak dur
evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünkü

Bak bu da önemli bir mevzu
Garip değil mi? Kadın evli,konu sahibinin sevgilisinin,bu kadının telefon numarasını bilmesi.Sürekli mesajlar atıp,iltifatlar etmesi ve bu kadının kocasının bu olaylardan haberi olmaması.Bilemiyorum bana çok garip geldi.Bende evli bir kadınım ve başıma böyle bir şey gelse,arkadaşımın sınavları var diye sessiz kalamam yani.Sonuçta benim de bir kocam var,ki kocam olmasa bile ne münasebet bana mesajlar atacak arkadaşımın sevgilisi.

Erkek arkadaşın mı sana ihanet ediyor?
Evli arkadaşın mı kocasına ve sana ihanet ediyor.?

Konu sahibinin sevgilisi, konu sahibinin evli olan bi arkadasina asiliyor.
Yani sevglisi konu sahibine ihanet ediyor.
Benimde bi ara kafa geldi gitti

Hemen terket bence sağlam temelli bir evlilik olmaz bence

valla bu adamdan hala ayrılmadıysan ben şok.Başkada dicek bişe yok.

evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünkü

onu denemek nedir yahu?kaç yaşındasınız sizler..ne denemesi?hem evli bu senin erkek arkadaşını deneyince eline ne geçecek? sırf "denemek" adı altında o da erkek arkadaşına karşılık vermiş resmen.bence şüphelenmeye başladığı anda iletişimi kesip sana haber vermeliydi.kocasının hiç haberi olmaması da ayrı enteresan.bilmiyorum ben mi çok şüpheciyim.
yine söylüyorum ikisinden de özellikle o erkek müsveddesinden uzak dur.umarım onu terketmişsindir bile...

Denemek icin hangi akla hizmet hem de evli olan kizarkadasin numarasini veriyor ya. Kadindaki cesarete bak sen. Sanki cok doğru birsey yapmis gibi. Ne yapacak arkadasin oldu olacak evde erkek arkadasina seks tuzagi felan kurun ha. Boyle sacmalik mi olurmus. Neymis sen etkilenme diye soylemiyormus. Basbaya da bu iste baska bir is var. Kimin kimi kekledigi belli degil.

Merak ettim evli kız arkadaşının numarasını nerden nasil bulmuş erkek arkadasın..

facebookda konuşurken numarasını istemiş erkek arkadaşım oda onu denemek için vermiş

kusura bakmayın ama arkadaşınızda bir garip.. ne denemesi yahu.. evli bir kadınım ben hooop der basarım engeli ardındanda arkadaşımı arar seninki numara mı istedi ne iş derim.

aynen bana da garip geldi. sevgili de bir garip arkadaşta.. o an aklıma arkadaş filan gelmez valla kocamı düşünürüm. neyini denicem. basarım engeli gider. ne numara vermesi.

deneme süresi uzun sürmüş anlaşılan...arkadaşın yüz veriyormuş gibi yaptıkça seninkide olaya girmiş..
evli bir kadının bu denemeyi yapmasıda enteresan ..
hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmıs

hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmıs

tamam işte facede niye konuşuyor ki senin sevgilinle ve sevgilinle onunla tabi..hadi bi konuşursun merhaba nasılsın vs.. muhabbeti uzatmanın ne alemi var... konuşursa öyle adamda yüz bulup telde ister başka şeylerde..

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…