• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiğim adam evli arkadaşım

ikisi de pislik çıkmış def et onları
sevgilin arkadaşının denemesi ile oltaya geldiyse ayrı pislik
kız arkadaşın da senden habersiz sevgilinin numarasını alıp mesajlaşıp iltifat duymak hoşuna gittiği için devam ettiğinden ayrı bir pislik

denemek için yapsın onu kalksın onu külahıma anlatsın
evli kadın nasıl kendine görev biliyor da kız arkadaşının sevgilisine deneme yapıyor
sen bu işi biraz eş neler çıkar

Erkek arkadaşım evli kız arkadaşımı arıyor ona msljlar atıyor ama bunların hiçbirinden benim haberim olmuyor çünkü kız arkadaşım benim sınavım var ben üzülmeyim diye bana söylemiyor taki bugüne kadar bugün beni arayıp durumu izah ediyor msjlarda ve konuşmalarda ona iltifatlar ediyormuş seninle konuşmak bana iyi geliyor güne seninle başlamak çok güzel falan benimle msjlaşmıo bu adam hep bir bahanesi var yok ben msj da kendimi anlatamıyorum konuşurkende anlatmıyor gerçi benim düşüncelerimi bilmiyorsun falan diyor sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor bugünde bunu duyunca onu aradım agzıma geleni saydım kapattım bana msj attı ben o kadar adi bi insanmıyım diye benmi yanlış düşünüyorum birde siz bir akıl verin bana kafayı yemek üzereyim
herşey bariz ortada güne seninle başlamak çok güzel de ne demek

Erkek arkadasin s..
evli kiz arkadasinda o cocugun msjlarini terslemedigi icin s..
K.bakmayin ama evli.bayan bekar bir erkekle heleki kiz arkadasinin sevgilisi ile msjlasmasi oldum olasi sacma ve cocugun bu vaddede ona msj atmasina izin vermeside . Al birini vur otekine . Hatta git o evli arkadasinin kocasinada durumu izah et ..

Kiz arkadasinda bi tuhafmis . Ben olsam numarami vermezdim. Kiz arkadasimin, erkek arkadasi ile ne isim olabilir ki benim. Cok acil bir durum olur o zaman baska. :KK51:

Erkek arkadasina(bence eski olmali artik) soyle; gune kahveyle baslasin telefon numaralari ile degil.
Kiz arkadasina da soyle; bir daha onun numarasini senden alsinlar. (Gerci o da eski kiz arkadasin olabilir).

Tek suçlu olan erkek arkadaşınız değil bence , evli arkadaşınız ne diye mesajlaşıyor ki. Bence ilgi hoşuna gitmiş, konı bir şekilde ortaya çıkar diye sizede söylüyor. Rahatsız olan en başından söyler ve tamamen muhabbeti keser.

Kendini daha fazla düşürmeden konusmayı kesmek istediğini söyle..mümkünse muhattap bile olma.o nasıl bi rezilliktir?? Birde pişkin pişkin ben o kadar adi bi insan mıyım demiş. Te allahım ne insanlar var. Arkadaşın da evli oldugu halde cevap mı yazıyomuş da konusmayı kesmemiş senin erkek arkadaşınla? İroni!!

Al birini vur ötekine.Kız arkadaşınız ne diye konuşuyor.. Evli barkli kadın ne işi var.. Ayrıca kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız sizi sevmiyor.Size yazması gereken mesajları ona yazıyorsa başka bir açıklaması olamaz. Başkasının namusuna da göz koyan adamdan hayır gelmez.Kız arkadaşınızla da mesafeli olun derim.

arkadaşım benimle ilgili sorular sormaya çalışıyomuş benim erkek arkadaşım olacak adam da onunla konuşmaya yani bana iyi geceler msjı atmayıp ona atıyomuş beni dün bir kere aradı onu üç kere aramış meselaa
Uff cok safsin

Arkadasin oglana gayet kapi acmis, sonra bi sekilde ona sinir olmus, o yuzden onu sana karsi rezil etmek istemis.

Yani hem sevgilin hem arkadasin ayni ahlaksizligi yapiyo

Yok seninle ilgili konuscakmis da yok sinayacakmis da gec onlari evli kadina mi kalmis elalemin adamini sinamak

Nasi inandin pes

inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile var
Öyle üzülüyorum ki böyle hikayelere ayrılmaktan başka bir şey sizin içinizi rahatlatmaz. Ayrılın ve kurtulun kiminle güne başlıyor kiminle gününü bitiriyorsa bitirsin.

Erkek arkadaşım evli kız arkadaşımı arıyor ona msljlar atıyor ama bunların hiçbirinden benim haberim olmuyor çünkü kız arkadaşım benim sınavım var ben üzülmeyim diye bana söylemiyor taki bugüne kadar bugün beni arayıp durumu izah ediyor msjlarda ve konuşmalarda ona iltifatlar ediyormuş seninle konuşmak bana iyi geliyor güne seninle başlamak çok güzel falan benimle msjlaşmıo bu adam hep bir bahanesi var yok ben msj da kendimi anlatamıyorum konuşurkende anlatmıyor gerçi benim düşüncelerimi bilmiyorsun falan diyor sen çok takıyosun yanlış düşünüyorsun diyerek beni suçluyor bugünde bunu duyunca onu aradım agzıma geleni saydım kapattım bana msj attı ben o kadar adi bi insanmıyım diye benmi yanlış düşünüyorum birde siz bir akıl verin bana kafayı yemek üzereyim
Allah ıslah etsin evli kadından ne istiyor

Nasıl yani evli Arkadaşının Kocası nerde tüm bu mesajlardan haberi yok mu

Kiz arkadasin da sevgilinle flortlesmis acik acik ikisindende uzak dur ayni derecede pisler

erkek arkadaşınızın niyeti belli zaten, ben kız arkadaşınıza yorum yapacağım.

valla ben numarasını vermesine çok takılmadım. sonuçta sana ulaşamadığında arkadaşını arayabilir, merak ettiğinde falan.
benim eşimin numarası en yakın arkadaşımda vardır mesela, zaten yıllardır görüştüğümüz için artık onlar da arkadaş.
arkadaşımın sevgilisi olsa ben de numarasını alırım, dünyanın binbir türlü hali var. arkadaşıma ulaşamazsam lazım olur.

diğer türlü mesajlaşmaları olayına gelirsek de, mesajları okumuşsunuz zaten, kızın mesajlarını da görmüşsünüzdür. konuşmanın gideceği yer belli olunca kızın tepkilerine göre karar verebilirsiniz.

Geri msjda gonul rahatligiyla evet o kadar adi bi insansin diyebilirsin.
Uzatirsa ustune de cesit cesit cam diktim gel topla kozalaklari fln seklinde ozdeyislerimizi de gonul rahatligiyla kullan gitsin

Mesajlar ortada neyin inkarı bu.!
Arkadaşınız hiçbir şekılde bu adama yanaşmasın.
Adam evlıyken boyle yapıyorsa arkadaşınızla evlenırlerse ılerde ona yapmayacağı ne malum.
Huylu huyundan vazgeçmez.

inkar etmiyor evet konuştum diyor çünkü senin arkadaşında benim arkadaşımdır diyor bende hayır senin arkadaşın degil dedim hiçbişeyin degil msjları gördüm görmez olaydım yok çok güzelsin yok güne seninle başlamak çok güzel hem akıllısın hem zekisin hem güzelsin gibi şeyler var konuşmalarda hatta hoşlanma muhabbeti bile var
Daha ne bekliyorsun kafanı ne karıştırıyor, illa öpüşürken görmen mi gerek ? Adamın mesaj atması iğrenç bir de bınu açıklıyor olması daha iğren

Back
X