- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmıs
ohaa yanii.. bunların hepsini senin için yapmış yanii sen adamın gerçek yüzünü gör diye.. külahıma anlatsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır üçgün olmuş telefonda msjlaşmaya başlayalı ama ondan önce facede konuşuyorlarmıs
size katılıyorum arkadaşım şüphe duydugu için bana kanıtlamak için bu durumun içine girdiarkadaşım için çiğ tavuk yerim vakası...
Siz de bu açıklamaya inandınız mı?evli kız arkadaşım onu denemek için yapmış bazı şeylerde şüphelenmiş cünkü
arkadaşım benimle ilgili sorular sormaya çalışıyomuş benim erkek arkadaşım olacak adam da onunla konuşmaya yani bana iyi geceler msjı atmayıp ona atıyomuş beni dün bir kere aradı onu üç kere aramış meselaatamam işte facede niye konuşuyor ki senin sevgilinle ve sevgilinle onunla tabi..hadi bi konuşursun merhaba nasılsın vs.. muhabbeti uzatmanın ne alemi var... konuşursa öyle adamda yüz bulup telde ister başka şeylerde..
evet inandım çünkü arkadaşımdan şüphem yokSiz de bu açıklamaya inandınız mı?
Arkadaşım ahiret sınavına girse hödük sevgilisi ne malmış öğreneyim diye kocamla ilişkimi riske atmam.
Bana ne.
Siz şimdi derin bi' nefes alıp iyice etraflıca düşünün.
arkadaşım benimle ilgili sorular sormaya çalışıyomuş benim erkek arkadaşım olacak adam da onunla konuşmaya yani bana iyi geceler msjı atmayıp ona atıyomuş beni dün bir kere aradı onu üç kere aramış meselaa
facede konuşurken erkek arkadaşım istemiş ondan oda gerçek yüzünü ögrenmek için vermiş .Bu sabah günaydınlaşmışlar muhabbet etmeye başlamışlar yine orda demiş güne seninle başlamak güzelTelefon numaralarını nereden bulmuşlar?
Arkadaşın neden cevap yazıyor evli olduğu halde?
Cevap vermese adam durduk yerde güne senle başlamak güzel yazamazdı.
Eh, hayırlısı o vakit.evet inandım çünkü arkadaşımdan şüphem yok
Gerçek yüzünü öğrenmek arkadaşına mı kalmış?facede konuşurken erkek arkadaşım istemiş ondan oda gerçek yüzünü ögrenmek için vermiş .Bu sabah günaydınlaşmışlar muhabbet etmeye başlamışlar yine orda demiş güne seninle başlamak güzel
Yok artık yahu, neden normal olmasın. O kadar da değil. Kendi değer yargılarımızı bütün insanlığa kanun gibi mal etmesek buralar hep bağ bahçe olur, mis gibi.Gerçek yüzünü öğrenmek arkadaşına mı kalmış?
Ya eşi o mesajları okusa o zaman kocasına ne diyecekti arkadaşımın sevgilisini denedim mi diyecek?
Hangi erkek buna inanır ki?
Arkadaşına dikkat et o da sağlam pabuç değil.
İkisini de at gitsin.
Evli barklı kadına mı kalmış elalemin sevgilisini denemek?
Bak bende evliyim ama bırak arkadaşımın sevgilisi eşi bile numaramı faceden istese vermem. Kaldı ki facede evli bir kadının bekar bir erkekle konuşması da normal değil
Sizin değer yargılarınız evliyken bekar erkeklerle mesajlaşıp onlardan güzel iltifatlar duymaksa siz bilirsiniz tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır.Yok artık yahu, neden normal olmasın. O kadar da değil. Kendi değer yargılarımızı bütün insanlığa kanun gibi mal etmesek buralar hep bağ bahçe olur, mis gibi.
. Kaldı ki facede evli bir kadının bekar bir erkekle konuşması da normal değil
Ahhahaha bu kadar çarpıtılabilirdi tebrikler. :))Sizin değer yargılarınız evliyken bekar erkeklerle mesajlaşıp onlardan güzel iltifatlar duymaksa siz bilirsiniz tabi herkesin yaşam tarzı farklıdır.
Teşekkürler.Ahhahaha bu kadar çarpıtılabilirdi tebrikler. :))
Yukarıdaki cümlenize "bence" yazmanız bambaşka bir boyut katardı sohbetimize. Ben sadece "sizce" olduğunu hatırlattım. İltifat ya da flört normal dediğimi hatırlamıyorum. :))
Lafı olmaz, her zaman. :)Teşekkürler.