• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdigim adam evli çıktı:(

Bence yalan söylüyor, tipik evli Ada'm yalanları ... Yok boşanma aşamasındayız, yok cocuklar icin bir aradayiz, yok karım hasta... Yok ayrı yasıyoruz... Hiçbirine inanma boşanmamış bir adam bunları söylediğinde. Kac örnek okuduk buralarda..

Bence iyi dusun senin ikinci evliliğini daha düzgün biriyle yapman daha iyi emin ol ki eşini aldatan seni de aldatır. Evlenirsiniz belki ama çocuğunun annesinden de vazgececegini düşünmüyorum. Karar vermeden aşkını deil mantığını kullan derim.

TEŞEKKÜR EDERİM yotumlar için.bence ki eminim bana aşık oldu veeşini bu sebeble almıyor yanına.ve zaman geçicek eşini alıo getircek.ben im içimdeki bu sancıya dur demem lazım

Adam senle rahat rahat gorusebilmek için sudan sebeplerle eşini evden göndermiş işte zamanı gelince barisir olur biter ona göre. Boşanma belgelerini görmek iste bakalım hem araları o kadar kotuyse o fotoları zaten silerlerdi

Canım bu adam sahtekarın teki. Seni sevdiğini falan da düşünme. Belli ki duygusal bir insansın sevgi arayışındasın ama karısını aldattığı gibi seni de aldatmış şu durumda.
Ortada aldatılmış iki kadın var.
Kendini bu kadar düşürme bir erkek için.
Eminim çok daha iyilerine layıksın.
Şiddet ve aldatmadan dolayı ayrılmışsın zaten eşinden bundan sonraki adımlarına dikkat et sevgi var aşık olduk gibi düşünceleri bi An önce bırak ve unut o adamı.

adamdaki hıza bak eylülden bu yana 4 ayda yuva yık yuva kur hiç tekin değil

aynen beni sevdigğine eminim belkide benim yüzümden gitmiyor ailesinin yanına
Seviyor olabilir , seni üzmek istemem ,ancak gerçekler var .Boşanma davası açmadığına eminim sıkıntılı boş anında sizde teselli bulmuş. Belki düzeltebilecek durumları doğabilir , araya istemeyerek girmişsiniz evli olduğunu bilmediğiniz için , ama şimdi biliyorsunuz lütfen kendinize engel olun ...

Hem yanlış , hem etik değil , yalan olması da ayrıca çirkin , isterseniz bitirebilirsiniz , nihayetinde çok üzülür ve yıpranırsınız...

eylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyorduk:(
Neden bu kadar çabuk evlilik kararı aldınız ? Biraz kendinizi dinleyin , şu anda boşlukta olduğunuzu ve yanlış yapmaya müsait bir zamanınız .

Dimdik durup aldatan eşe resti çekmişsiniz , buraya kadar takdire şayan , ama şu saatten sonra duruşunuzu koruyun ve bitirin ...

bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(
bu mesajdan sonrasını okumadım evli bi adamın bir başkasına aşkı diye bişey olamaz benim için... Hala evli rezil bi durum yaşadığınız... Yazık evliliğinizde yaşadığınız aldatılmayı sayenizde bir başka kadında yaşıyor... Vazgeçin ama çok seviyorum lara girmeyip eğer iradeli olursanız karısına çocuğuna dönecektir emin olun...

Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım :KK43:
ayrıl

Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım :KK43:
klasik evli erkek yalanları.
ayrılmak zorundasın, mecbursun.
eğer seni gerçekten seviyorsa boşanır ve sana döner.
ona mühlet verme, boşandıktan sonra seninle muhatap olmasını iste.
çünkü o yarın karısıyla barışır, sen acılarınla başbaşa kalırsın.
ayrıl, dönerse senindir, dönmezse zaten evli kalmaya karar verdi, seni sevmiyor demektir.

O yoğurdu üfle bi sen önce gerçekleri görürsün. Belki sen bıraksan ayrılmayacak bile. Bak kendin boşanmışsın. Boşanırken sevmiyor olsan bile o acıları gelgitleri biliyosundur. Direkt bitir sana ulaşmasını engelle sert konuş öyle ajitasyon yapma işte evlisin de karına dön gibi. Sanki karısına sadaka veriyomuşsun gibi adamın gözünde küçültme. Hee böyle bir adam karısına dönse nolur kadına yazık gerçekten ama en azından sen ayrılıp ağzını da sıkı tutarak dönmesinde veya dönmemesinde hiçbir etkin olmayarak o küçük kızın hayatında bir etkinin olmadığını bilerek sakin ve huzurlu kalabilirsin. Değilse o vicdanın seni bırakmaz

O yoğurdu üfle bi sen önce gerçekleri görürsün. Belki sen bıraksan ayrılmayacak bile. Bak kendin boşanmışsın. Boşanırken sevmiyor olsan bile o acıları gelgitleri biliyosundur. Direkt bitir sana ulaşmasını engelle sert konuş öyle ajitasyon yapma işte evlisin de karına dön gibi. Sanki karısına sadaka veriyomuşsun gibi adamın gözünde küçültme. Hee böyle bir adam karısına dönse nolur kadına yazık gerçekten ama en azından sen ayrılıp ağzını da sıkı tutarak dönmesinde veya dönmemesinde hiçbir etkin olmayarak o küçük kızın hayatında bir etkinin olmadığını bilerek sakin ve huzurlu kalabilirsin. Değilse o vicdanın seni bırakmaz
dediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektir

Madem karşılıklı seviyorsunuz, madem sen sebep değilsin ayrılmasına.
Çık aradan boşanmadan gözüme görünme selam bile verme de.
Bak bakalım ne olacak..
Ayrılmadan görüşürsen senin yuvanı yıkan o sitem ettiğin kötü kadınlardan farkın kalmaz bil..

belki ayrı bile değildir size öyle söylemiştir
adamın emin olduğunuz konularda yalanı çıktı ama hala emin emin konuşmaktan da geri kalmıyorsunuz
öyle olsa ne farkeder ki
şu an siz metressiniz sizin boşanma sebebiniz olan bir durumun içine kendinizi sokmuşsunuz ve daha bunlar 2 3 ay içinde olmuş
hiç düşündünüz mü eylül boşanıp ekimde yeni birini tanıyıp (?) kasımda evlilik kararı almak hayatın olağan akışına uygun mu diye
sizin bir de cocugunuz var sadece 1 kişilik değil iki ikişilik düşünmelisiniz
hala bahane yaratmadan ayrılın artık

Su an metressin sen
Ayrılık kendini bu sıfattan kurtar
Cocugun var mı bilmiyorum ama kimse bu sıfatta bir anneyi haketez
Kendine,çocuğuna, Ailene bir bak düşün
Ben kimdim şimdi neyim ne oldum diye

Olayları bilmen,yazık demen,uzulmen hiçbir anlam ifade etmiyor birlikte olduğun sürece
Kelimenin ağırlığına bakar misin ?
Metres

Back
X