- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi Sirine_4553
Araları bu kadar kötü ise o fotolar neden hala ekliymiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyebilirim kadına kiBen olsam o kadinla irtibata gecerdim en acilinden.
Seviyor olabilir , seni üzmek istemem ,ancak gerçekler var .Boşanma davası açmadığına eminim sıkıntılı boş anında sizde teselli bulmuş. Belki düzeltebilecek durumları doğabilir , araya istemeyerek girmişsiniz evli olduğunu bilmediğiniz için , ama şimdi biliyorsunuz lütfen kendinize engel olun ...aynen beni sevdigğine eminim belkide benim yüzümden gitmiyor ailesinin yanına
Neden bu kadar çabuk evlilik kararı aldınız ? Biraz kendinizi dinleyin , şu anda boşlukta olduğunuzu ve yanlış yapmaya müsait bir zamanınız .eylül ayından beri ayrılar mış.aynı tarihte ben de ayrıldım .kurban bayramı sonrası.sonra secım zamanı bız tanıstık.kasım da.evlilik hayalleri kuruyorduk![]()
bu mesajdan sonrasını okumadım evli bi adamın bir başkasına aşkı diye bişey olamaz benim için... Hala evli rezil bi durum yaşadığınız... Yazık evliliğinizde yaşadığınız aldatılmayı sayenizde bir başka kadında yaşıyor... Vazgeçin ama çok seviyorum lara girmeyip eğer iradeli olursanız karısına çocuğuna dönecektir emin olun...bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(
ayrılMerhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım![]()
klasik evli erkek yalanları.Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım![]()
dediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektirO yoğurdu üfle bi sen önce gerçekleri görürsün. Belki sen bıraksan ayrılmayacak bile. Bak kendin boşanmışsın. Boşanırken sevmiyor olsan bile o acıları gelgitleri biliyosundur. Direkt bitir sana ulaşmasını engelle sert konuş öyle ajitasyon yapma işte evlisin de karına dön gibi. Sanki karısına sadaka veriyomuşsun gibi adamın gözünde küçültme. Hee böyle bir adam karısına dönse nolur kadına yazık gerçekten ama en azından sen ayrılıp ağzını da sıkı tutarak dönmesinde veya dönmemesinde hiçbir etkin olmayarak o küçük kızın hayatında bir etkinin olmadığını bilerek sakin ve huzurlu kalabilirsin. Değilse o vicdanın seni bırakmaz
dediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektir
Su an metressin sendediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektir