Sevdiğim adam nişanlı

cerenece

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
10
0
16
İstanbul
öncelikler merhaba... Sorunum çok büyük.Yaklaşık 1 yıl önce benden 10 yaş büyük bir ilişkiye başladım aynı iş yerindendik. herkes bana onun yakında biriyle nişanlanacağını söylüyordu. ona sordum bana öyle birşeyin olmadığını söyledi.ama aradığımda açmadığı veya mesajlarıma cevap alamadğım çok zaman oluyordu.ve bu yüzden aramıza soğukluk girdi.bu zamanda nişanlanacağını duydum.ona karşı tek hissettiğim nefretti o an çünkü sevmiyordum sadece beğeniyordum.ve nişandan bir ay sonra iş yerinde bi şekilde yalnız kaldık bana beni sevdiğini söyledi. neymiş o kızla nişan tarihi aldıktan sonra ben karşısına çıkmışım mecbur kalmış bana bu yüzden söyleyememiş.ve beni b inandırdı.hala görüşüyoruz ve onu çok seviyorum çok bağlandim.kızdan en yakın zamanda ayrılacağını yalnızca beklememi ve beni çok sevdiğini söylüyor.anladğım kadarıyla yaşadikları çok şeyler var ve ayrılması zor..sevgisini hissediyorum sanki ama hala bazı günler onun yanında oldugunu biliyorum.beni gerçekten sevse gidermi onun yanına.. ? kizada evleneceklerini söylüyormuş üstelik hala..ortak bir kaç arkadaştan duydum bunları.bizim ilişkimizi kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum derdimii.. kapıldım gidiyorumm sizce ne yapmalıyımmm ........ ???

Canım bence bu ilişkiyi noktalamalısın.
Kızada yazıkk...
Yani ben bu olayın bir sonunu göremiyorum.

böyle sevgi mi olur ya ikinizide kandırıyor yani bırak yoluna bak

yuva yıkanın yuvası olmaz derler o kız yönünden baktın mı hiç durumA hadi aynısını yaşayalım
sen nişanlısın ve senin nişanlın başka bir kızla böyle bu şekilde o anki hallerini bir düşün
o erkekten hemen uzak durmalısın hemen ne işin var senin yalancı onuda geçtim nişanlı biriyle ? böyle birini kendine yakıştırıyorsan bir şey diyemem sonra çokk eyvah dersin ben sana söyleyim çok

uzak dur, yaklaşmasına izin verme inatla seviyorum falan derse "benim size karşı bir ilgim yok nişanlınızı sevmelisiniz" diyerek mesafeli konuş, kapılıp gidersen kendini kullandırırsın ve başka bir kadının üzüntüsünü beslersin yazık

seni çokkkk iyi anlıyorum gitellerin olucak ama güvenilcek bir tip değil ,adam gibi adam kararlı olur hem şu laf gercekten doğru buna inan yarında senin için başkasını bırakır ki nişanlısını bırakıcağına kesinlikle imkan vermiyorum.....uzaklaş derim mantığınla hareket etmye çalış bu tip işlerden kimseye hayır gelmez gençsin güzelsin salla gitsin:))))))))))))

Senin yaptığın da ayıp... O kızı sadece o adam değil sen de kandırıyorsun o kız kadar masum değilsin...

vayy üçkağıtçı herif vayyy.2 kızı aynı anda kandırıyor.ona da böyle seviyorum yalanları uyduruyordur kesin.tam dayaklık.

ama öyle şeyler söylüyor ki.beni ailesiylede tanıştırdıı.işin ilginç tarafı ailesii o kızın konusunu benim yanımda hiç açmadılarr. bunu ona sordum ailesinin o kızı onaylamadığını söyledii

haklısınız. ama hergünn onu görüyorum çok zor olacak bitirmek

sen bilirsin ama bitirmediğin sürece seni daha büyük zorluklar bekliyor haberin olsun, buradaki asıl üzüldüğüm insan nişanlı kız aslında keşke ayrılsa da öyle birisiyle evlenmekten kurtulsa kızcağız sen nasılsa kişiliğini bile bile beraber olmaya isteklisin

Kapılıp gitme hakkınız var mı acaba?

Kendinize saygınızdan olmamalı bence.

Eğer bir adam bir kadınla evlilik kararı almış ve bu dönemde başka bir kadına aşık olmuş ise ; o kadından ayrılır , olmuyor der , ben başkasına aşık oldum der...Birini ardında gözü yaşlı bırakır belki ama dürüst olur en azından.

Yok söyleyemiyorsa ;
Yok ikinizi de idare etme potansiyelinde ise ;
Yok henüz karşıdaki kadının hazır olmadığını öne sürüyorsa;

Yok arkadaş yol yakınken yol vermelisin bence.

nişanlısına çok üzüldüm... evlilik hayalleri kurduğu adam işyerinden biriyle birlikte.. üstelik siz durumu bile bile devam ettiriyorsunuz...

yeterince sevmese nişanlanmaz. sevmiyorsa ne olursa olsun evlenmez. bir erkeğin istemeyerek nişanlandığı-evlendiği masalına kanmayın lütfen..

canım senin yaşadığın tarzda bişeyi bi arkadaşım yaşadı gözlerimle şahit oldum.çocuk kızın eniştesinin kardeşiydi(ablasnın kocasının kardeşi).bu kız gözümüzün önünde yapmadıkları kalmadı öpüşmeler koklaşmalar falan çok seviyolar birbirlerini falan filan.ama ölüyolar aşktan.çocuk 1 gün aramadı onu msjlarada cevap yok.sonra bu aramamalar çoğalmaya başladı ama görüştüklerinde yine aşkımlar havada uçuşuyo.1 hafta görüşmedim arkadaşımla sonra oturduk konuştuk.ve çocuk evlenmiş düşünebiliyomusun.düğün davetiyesi vermişler ablamdan dedi gidip altın takıcaktım olay çıkarıcaktım ama vazgeçtim dedi.(ablası ailesiyle çok görüşmüyo o yüzden düğün durumundan haberi olmamaış ablasıda birlikte olduklarını bilmediği çin bişey dememiş hiç)

olan kıza oldu yaşadıklarıyla kaldı şimdi başka biriyle evli mutlularmı bilmiyorum
bn hep şuun dikkate aldım.eğerki bi erkek senin için başkasını bırakmayı göze aldığını sölüyosa yada bırakıyosa çok nadir durumlar hariç başkası içinde sni bırakır bu kalıplaştı artık.dikkatli ol sonra sen üzülme.dünyada kalan tek erkek o değil unutma.aranızda 10 yaş varmış o 40 ken sen 30 olucaksın bide öle düşün.he anlaşanlar var mı var yaşfarkıyla bunlar güzel istisna ama herkes böle olucak diye bişey yok

yavrucum,o daha kötü ya.ailecek bir kandırmacanın içine girmiş bunlar.madem o istemiyor,ailesi istemiyor ne diye nişanlanmış ya?.ne diye ayrılmıyor ya?bence bu adi yaratık bu kızla epey bi ilişki yaşamış sonra sıkılmış seni görmüş,senden etkilenmiş.ondan da ayrılmaya cesareti yok.ikili oynuyor.peki niye ayrılmıyomuş?neyi bekliyo?ona hala evleneceğiz martavallarını okuyor.?resmen kandırıyor işte.onu da seni de!UYAN ARTIK BU GAFLET UYKUSUNDAN,DUYGULARINA KAPILIRSAN ÇOK ACI ÇEKERSİN!

evett haklısınn.kızda ondan 15 yaş küçük zaten daha çocuk sayılır.onuda kandırıp çok şey yaşadıkları belli. boylede çok acı çekiyorum. mesajına cevap vermesem iş yerinde yanima geliyor. offf ben nasıl bisliğe bulaştım böyle..

farz edelim ki bir şekilde ondan ayrıldı ve sana geldi. bugün senin için nişanlısını bırakan, yarın da başkası için seni bırakır.

adına üzüldüm ama bu konuda asıl mağdur diğer kız. o kızın senden haberi yok ama senin o kızdan haberin olmasına rağmen bu ilişkiyi sürdürüyosun. yanlış yoldasın bence.

nişanlı olduğu halde ikinciyi de idare eden adam,

oğulları nişanlı olduğu halde başka kızla tanışan aile...

maşallah şeref, onur, haysiyet abideleri ailece.

sana da bişey diyemiyorum, bu hikayede kurban sen değilsin sanki ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…