Sevdiğim adam nişanlı

KIZINDA BENDEN HABERİ VAR ASLINDA. Bİ AKŞAM BANA YAZDIĞI MESAJI GÖRMÜŞ.VE BENİ ARADI. BENDE HERŞEYİ ANLATTIM ONA SENDEN AYRILACAĞINI SÖYLÜYORDU DEDİM GÖRÜŞMEDİĞİNİZİ SÖYLEDİ DEDİM.HEP BENİM YANIMDA O DEDİ.YANİ İKİMİZİ BİRDEN İDARE ETMİŞ.SONRA BİRDAHA GÖRÜŞMEYECECİĞİMİ SÖYLEDİM. BENİ ARADĞINI ÖĞRENMİŞ.ONUN BİR PSİKOPAT OLDUGUNU BENİM SAYEMDE ONUN BU YONUNU GÖRDÜĞNÜ V.S SÖYLEYEREK YİNE KANDIRDI KIZ ARTIK BENİ ARAMIYOR. NUMARAMI SİLDİRDİ SANIRIM.yaptığm utanılacak bişey biliyorum ama elimde değil kızı benmi arasam ki :/ söylesem butun dediklerini

elinde değilse buradan nasıl bir yardım bekliyorsun?

2 kişinin arasındasın şu an farkında değilsin yada farkındasın işine gelmiyo.pardondan kızla nişanlanana kadar kızın pskopat olduğunu bilmiyomuymuş.illa başkasının olmasımı lazım.
şunu kendine sor sen bu adamla nişanlı olsaydın ve sen nişanlının telinde başkasının msjını görseydin ve arayıp konuşsaydın sen pskopat olmazmıydın
utanılcak bişey değil ayıp bişey yaptığın bu davranış sadece bencillik kusura bakma.3 kişinin hayatı mafolmuş oluyo farkında değilsin.sende bunlardan birisin.kaç yaşındasın bilmiyorum ama 40ına 50ine gelince vicdan azabı içini kemircek farkında değilsin.çok yanlış yapıyosun çok.
10 yaş büyükmüş hiçmi kafa dengin yok etrafında senin hiçmi bekar hoşlanabilcen biri yok.
hani demet akalının tozpembe şarkısı varya bi dinle derim canım

Bahsettiğin insan kişiliği oturmamış bi insan, bunu kabullenip devam etmende senin hatan sonu yok bu ilişkinin yada işin ne demeliyim bilemedim. Kim bilir o kıza da neler diyordur?

pes!herşeye bi kılıf uydurur bu sen izin verdikçe.bu üçgendeki insanların yaşlarını öğrenebilir miyim acaba?sen+o herif+nişanlısı

kızlar dağılın bizi saf yerine koyan biri var
başka bi arkadşımız eşinin kendisini aldattığını düşünüyo ve konu sahibinin yorumunu aynen kopyalıyorum buyrum

"anlıyorum canım.kendi kuruntun hepsi.bunları esine yansıtmamaya çalış bunaltma onu.hepsi aldatacak diye birşey yok."

10 dk önce yazılmış.boşuna üzülmeyin.herkesi kndimiz gibi görüp samimi davranıp yardımcı olmaya çalışıyoruz hale bak ya

Bu denyo nişanlısını seninle aldatıyor.
Sen 2.kadın olmayı kabul etmişsin bile
Bu aldatmacanın içinde nişanlın kadar sen de suçlusun.
Bir tek o nişanlı herşeyden bihaber evlilik hayalleri kuran kıza acırım ben.
Sana da ancak müstahak diyebilirim.
Çünkü kendi kuyunu kendin kazmışsın.
O kuyuya sen çekmişsin kendini...
Allah aşkına söyle seni gerçekten seven atmaz mı nişanı...?
Gözünü aç artık.Kullandırtma kendini.

ne diyorsun sen ? nasıl bir alaka kurdun o yorumla anlayamadım da ?

ay o kadar çok gldüm ki canım sna şu saol iyi güldürdün.
başka birisine ahkam kesiyosun herkes aldatıcak diye bişey yok eşine sert davranma diyosun.
pardonda şaka mısın sen.sen İKİNCİ KADINSIN FARKINDAMISIN.he değilsen defalarca oku bunuda tekrar hatırla.

anlıyorum canım.kendi kuruntun hepsi.bunları esine yansıtmamaya çalış bunaltma onu.hepsi aldatacak diye birşey yok.

demek senin durumundaki bi kişi için abes anlatabildim mi neyin nasihatini veriyosun kı.
isterseniz banlayın beni ama bu kadrınada yuh ya.içimden geçenleri yazmıyım neyse .....

empati yapmalısın, ilerde senin nişanlında aynısını sana yapsa ne hissedersen onu yap bence

teşekkürler yorumlarınız için.pişman oldum ne diye buraya yazdım ki sanki....Bende biliyorum ikinci kişi oldugumu. ve en kısa zamanda kurtulacağım

quiet, sus mapusa atacaklar seni

vatandaşa bak seeeeenn!35 yaşına gelmiş,neredeyse yaşlı kurt olacak 20lik kızlarla oyun oynuyo.yok öbür kız psikopatmış,yeni anlamışmış.ya bu adam psikopat olmasın sakın dikkat et bence.çok safsın ne dese inanacak gibi bi halin var.

quiet, sus mapusa atacaklar seni

canım napıyım ama ya.biz burda düşünüp cevap yazmak istiyoruz.kimse kınamadı etmedi.şeytan dürttü işte eski konusu varsa bakıyım dedim.artık alışkanlık haline gelicek konu yazanlar acaba doğrumu diye kontrol edicez.
böle bi druum yaşanmış olabilir herkes hata yaparda.burda yardım edin diye konu açan birinin 10 dk önce herkes aldatcak değil ters davranma eşine yazmaını okuyunca kan beynime sıçradı ya

cezam neyse çekerimde yanlış bişey yaptığımı düşünmüyom valla sen bana bakarsın

arkadaşm o adam dan hayır gelmez. Seni kullanır atar bir kenara. Ne yapacağını şaşırırsin. Çok önceleri bende böyle birşey yaşadım. Kendi üzüldüğümle kaldım. Adam kendini kurtarır bir şekilde Nasılsa bir eli yağ da bir eli balda. Olan sana olur. Adam nişanlısını el üstünde tutar. Sana basit kadın muamelesi yapar. Adamın gözünde değerin olmaz. O adam dan mutlaka uzak durmalısın. Yoksa ileri de daha çok üzülürsün. Biraz uyanık ol arkadaşım. Adamın sözlerine kanma.

ve bu forumda bu yüzden aldatıldım diye bağıran kadınların sesini duyuyoruz.

Bir kız nişanlıyım yaşasın evleneceğim yuva kuracağım diye sevinirken diğeri kız olayı kabul etmiş nasıl yıkarım diye düşünüyor bunu. aynısını sen nişanlıyken erkek arkadaşın yapsa nasıl hissederdin, kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına nasıl yaparsın. üstelik daha o kızın ahını alacaksın bedduada eder (Ben olsam ederdim). Bunlara rağmen ben mutluyum kabul ediyorsan yolun açık ola.

burada genelde aldatılan kadınlar geliyor dertleşiyoruz ama bazen böyle aldatmaya alet olan bayanlarıda aramızda görüyoruz.

O adamdan ne sana hayır gelir nede nişanlısına. Belki ileride nişanlısı için sarf ettiği sözleri sanada söyleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…