Sevdigim adam ölüyor

ben konunun gerçekliğine inanamadım nedense çelişkili şeyler çok, yazdıklarınız birbirini tutmuyor...hem gerçekse bile burda ne işininz var gidin madem değerini geç anladığınız sizi seven adamın yanına...

Hep yanindayim zaten boguluyorunm bu yükün agirligiyla biraz moral icin girdim kimsenin bilmedigi bi olay ve tasiyamiyorum. Inanmak ve inanmamak size kalmis saygi duyarim

Bu konuyu takip etmemeye karar verdim, zira fazlaca çelişkili

Nerde ne tedavisi görüyorsunuz vs bir sürü soru sordum gelen cevaplar tek cümle, ilgisiz. Tuhaf geldi açıkçası, ben sekiz yıl boyunca şurada şu tedavi var diyen herkesin peşinden koştum bir umuttur diye, size de bu işten çok çekmiş biri olarak belki bir faydam dokunur dedim ama pek de ilgili değilsiniz. Ben satırlarda ne sevgi ne de samimiyet göremedim. Belki ifade şekli bana göre değildir, kimsenin günahını almak istemiyorum.

Allah bütün hastalara şifa versin, kimseyi hastalıkla imtihan etmesin diyorum.

kanser hastalığı gibi hassas bir konuyu alet edip burda kafa buluyorsan, gerçek hayatta er yada geç bunun bedelini ödersin emin ol.
umarım sanıldığı gibi değildir de dönüp dolaşıp seni bulmaz bu mevzu.:20:

konuya cevap vermiyorsun verdiğin cevaplar da zerre duygu yok. sabahlara kadar dışardasın bilmem ne. iyi hadi inanalım. ama eğer yalan söylüyorsan burdaki insanların hakkına giriyorsun dua et de dalga geçtiğin şeyler birgün karşına çıkmasın.

Bu konuyu takip etmemeye karar verdim, zira fazlaca çelişkili

Nerde ne tedavisi görüyorsunuz vs bir sürü soru sordum gelen cevaplar tek cümle, ilgisiz. Tuhaf geldi açıkçası, ben sekiz yıl boyunca şurada şu tedavi var diyen herkesin peşinden koştum bir umuttur diye, size de bu işten çok çekmiş biri olarak belki bir faydam dokunur dedim ama pek de ilgili değilsiniz. Ben satırlarda ne sevgi ne de samimiyet göremedim. Belki ifade şekli bana göre değildir, kimsenin günahını almak istemiyorum.

Allah bütün hastalara şifa versin, kimseyi hastalıkla imtihan etmesin diyorum.

Nerde celiski gordunuz soylermisiniz ? Tesekkurler destek oldugunuz saygi duyarim dusucelerinize . Biraz alisamam girdigim hangi topluluk olursa olsun birden onun etkisi olabilir . Ama yemin ederim ne celiski var ne yalan . Yalan soylesem bile kendimden baska kimi kandirim ki burda ?

kanser hastalığı gibi hassas bir konuyu alet edip burda kafa buluyorsan, gerçek hayatta er yada geç bunun bedelini ödersin emin ol.
umarım sanıldığı gibi değildir de dönüp dolaşıp seni bulmaz bu mevzu.:20:

Allah korusun boyle bi hastaligi burda eglenmek icin yazilir mi . Eger oyleyse bana yasatsin allahim gunun birinde

Hep yanindayim zaten boguluyorunm bu yükün agirligiyla biraz moral icin girdim kimsenin bilmedigi bi olay ve tasiyamiyorum. Inanmak ve inanmamak size kalmis saygi duyarim

biz bu konu hakkında size buradan nasıl moral verebilirizki.hani kimse kimseyi kanser edemez, ne desekki geçmişte benimde erkek arkadaşımı kanser ettiğim vardı boşver takma ölünce geçermi diyelim...konunuz gerçekte olabilir bişey demiyorum ama bu kadarda kolay olmamalı bu tarz konuları konuşabilmek helede sevdiğin adamsa söz konusu insan kabullenip burda konu bile açamaz bunlar şahsi fikrimdir tabiki...

Nerde celiski gordunuz soylermisiniz ? Tesekkurler destek oldugunuz saygi duyarim dusucelerinize . Biraz alisamam girdigim hangi topluluk olursa olsun birden onun etkisi olabilir . Ama yemin ederim ne celiski var ne yalan . Yalan soylesem bile kendimden baska kimi kandirim ki burda ?

Neresi celiskili degil ki. Tedaviden bahset , hangi ilaclar hangi hastahane , hangi doktor. Niye Ankara. Haftalik otobus servisi mi var? Kemo kac gunde bir uygulaniyor, calismiyormus madem baska ne uygulaniyor. Daha once ne uygulandi, simdi ne uygulanacak. Bunlardan bahsedebilirsin.

Not: Benim anneannem meme kanserinden hayatini kaybetti.

Son düzenleme:
Yazmayacağım dedim ama of yaa

Arkadaşım umarım fake değilsindir, umarım soğuk kendini ifade edemeyen bir insansındır

Ben annemin soluklarını saydım yattığı yerde, kimsesiz bir hastane odasında eve gidememekten kokuştum günlerce, 40-50 gün hiç aralıksız yattığımız oldu, dokunamazdım canı acırdı, uzaktan severdim. Bilincini yitirdiğinde bizi sayıklardı çırpınırdım başında ama orada olduğumu anlamazdı. Hastalığın başlarında umudumuz vardı ama son 4 yıl birlikte yürüdük ölüme adım adım, her ameliyatta, her tedavi de bir parça daha eksildi. Kesildi, biçildi, perişan oldu, öyle acılar çekti ki Allah ım al emanetini diye dua ettik başında, son nefesini verirken o nefesin, canın vücuttan nasıl çıktığını gözlerimle gördüm, boğazında kuş gibi çırpınan son nefesini ellerimde verdi.

Acının, mücadelenin tarifi yok, bunu yaşıyan insanlar, bu çaresizliği yaşayan hepimizin hayatı artık eskisi gibi değil. Ve eğer sen çıkıp da bununla eğlendiysen, dikkat çekmek için böyle bir konu açtıysan evet başardın, dikkatimi çektin. Burnumun direği sızlıyor iki gündür, 6 Nisan da üç yıl olacak, kanadı yine çok şükür. Umarım böyle bir şey yapmamışsındır, çünkü gerçekten çok canımı acıttın ....

bir şey sormak istiyorum arkadaşınız o hastalığa yakalanan insanlardaki değişimleri geçiriyormu kemoterapi falan insanda bazı değişiklikler yapar ya hani o tarz...birde insan iyiliğinide kötülüğünüde kız arkadaşından önce annesine babasına söyler ve ailesi değişiklikleri fark etmiyorlarmı oğullarında?

biz bu konu hakkında size buradan nasıl moral verebilirizki.hani kimse kimseyi kanser edemez, ne desekki geçmişte benimde erkek arkadaşımı kanser ettiğim vardı boşver takma ölünce geçermi diyelim...konunuz gerçekte olabilir bişey demiyorum ama bu kadarda kolay olmamalı bu tarz konuları konuşabilmek helede sevdiğin adamsa söz konusu insan kabullenip burda konu bile açamaz bunlar şahsi fikrimdir tabiki...

Allahim kiseye vermesin . Kimseye anlatamamak nedir bilirmisin bi dusun. En azindan paylasmak istedim birazda olsa o senin sahsi fikrin buda benim

Sorduklarıma yanıt alamamak en büyük çelişki ; kemoterapi diyorsun bu kemoterapi cerrahisiz mi uygulandı. Meme kanserinin ilk aşaması cerrahidir, meme ve koltuk altı bezleri alınır (erkeklerde meme dokusu küçük olduğu için kısmi ameliyat yapılamaz tümü alınır), sonra radyoterapi ve sonra kemoterapi ile devam edilir. Bu tedaviyi yapacak hastanelerde Konya da mevcut. Bizlere açık ve net hiç bir bilgi vermedin, meme kanseri tedavide kesin başarılar alınabilen bir tür ama senin bunlarla hiç ilgin yok, ayrıca hasta bakan insan sabahlara kadar dışarıda kalamaz, İşte bu yüzden bana çelişkili geldin. Ve bu konuda çok hassasım, gerçekten üzüldüm gerçekten

Son düzenleme:
Yazmayacağım dedim ama of yaa

Arkadaşım umarım fake değilsindir, umarım soğuk kendini ifade edemeyen bir insansındır

Ben annemin soluklarını saydım yattığı yerde, kimsesiz bir hastane odasında eve gidememekten kokuştum günlerce, 40-50 gün hiç aralıksız yattığımız oldu, dokunamazdım canı acırdı, uzaktan severdim. Bilincini yitirdiğinde bizi sayıklardı çırpınırdım başında ama orada olduğumu anlamazdı. Hastalığın başlarında umudumuz vardı ama son 4 yıl birlikte yürüdük ölüme adım adım, her ameliyatta, her tedavi de bir parça daha eksildi. Kesildi, biçildi, perişan oldu, öyle acılar çekti ki Allah ım al emanetini diye dua ettik başında, son nefesini verirken o nefesin, canın vücuttan nasıl çıktığını gözlerimle gördüm, boğazında kuş gibi çırpınan son nefesini ellerimde verdi.

Acının, mücadelenin tarifi yok, bunu yaşıyan insanlar, bu çaresizliği yaşayan hepimizin hayatı artık eskisi gibi değil. Ve eğer sen çıkıp da bununla eğlendiysen, dikkat çekmek için böyle bir konu açtıysan evet başardın, dikkatimi çektin. Burnumun direği sızlıyor iki gündür, 6 Nisan da üç yıl olacak, kanadı yine çok şükür. Umarım böyle bir şey yapmamışsındır, çünkü gerçekten çok canımı acıttın ....

Konu gerçek değilse eğer, kapattır konunu konu sahibi... Şu cümleleri okuduktan sonra, bunları okutturduktan sonra, şu acıyı gün yüzüne çıkardıktan sonra biraz vicdanın varsa utan da kapansın bu konu... Eğlence aradın kendine diyelim, hadi bilemedin böyle bir yaraya dokunabileceğini... Lütfen eğer gerçek değilse yetkililere mesaj at konuyu yorumlara kapatsınlar.

Kim olursan ol, ne kadar yabancıysan yabancısın karşındakine, farkeder mi? Bak yüzünü bile görmediğin bir insanı ne kadar incitmişsin. Ayıp... Ayıp böyle insanlık böyle vicdansızlık olmaz.

Allahim kiseye vermesin . Kimseye anlatamamak nedir bilirmisin bi dusun. En azindan paylasmak istedim birazda olsa o senin sahsi fikrin buda benim

bende bunu anlamıyorum neden paylaşamıyorsunuz hiç görüşmüyormu arkadaşın ailesiyle nasıl anlamıyorlar durumu ya da siz bunu kendi ailenizle paylaşabilirsiniz gizlemek neden utanılcak bişey değilki bu.

kızlar yaw bu kişi rsmen erkek o kadar belliki bakın ilk önce meme kanseri erkeklerde milyonda bi görünen kanser. sözde sevgilisine yaptıgı şeyler bi kadının degil bi erkegin yaptıgı şeyler erkek olan bi sevgili çok seviyosaki bayan diyoki deli gibi aşık o zaman neden sana telefon edecegi yerde kendi tutup kolundan getirmiyo ne tedavi aşamasını anlatıyo nede ilaç ismi vs. sonra böyle bi hastalıgın ailesinden haberi olmaması imkansiz ve bayan diyor ki kaç defa kapılarına gittim geri döndüm diye yalan valla allah korusun eşim bu derece hasta olacak ben ailesine söylemiyecem yırtarım valla ortalı sonra bana demezlermi senin yüzünden cocugumu göremeden öldü diye.BIRAKIN BU İŞLERİ BURDA SİZE YER YOK ÇIKIN GİDİN EGLENCENİZİ BAŞKA YERDE BULUN...:41:

ATTRAENTE nin yazdigina bak ve utan, Frycanim35 . Yazik sana gercekten yazik. Utanmada yok bunlarda yuzune tukursem yagmur yagdi der. Ilk kez bu kadar haddimi astim ama sana az bile !

Doktorunuz kim?
Hangi ilaçları kullanıyor?
Hangi hastanede devam ediyor tedavi?

Şu sorulara bir cevap versen?

ATTRAENTE nin yazdigina bak ve utan, Frycanim35 . Yazik sana gercekten yazik. Utanmada yok bunlarda yuzune tukursem yagmur yagdi der. Ilk kez bu kadar haddimi astim ama sana az bile !

agzını öpiim valla insanlarla dalga gecmek ne kadar hoşuna gidiyo milletin

Back
X