Sevdigim adam ölüyor

Yazmayacağım dedim ama of yaa

Arkadaşım umarım fake değilsindir, umarım soğuk kendini ifade edemeyen bir insansındır

Ben annemin soluklarını saydım yattığı yerde, kimsesiz bir hastane odasında eve gidememekten kokuştum günlerce, 40-50 gün hiç aralıksız yattığımız oldu, dokunamazdım canı acırdı, uzaktan severdim. Bilincini yitirdiğinde bizi sayıklardı çırpınırdım başında ama orada olduğumu anlamazdı. Hastalığın başlarında umudumuz vardı ama son 4 yıl birlikte yürüdük ölüme adım adım, her ameliyatta, her tedavi de bir parça daha eksildi. Kesildi, biçildi, perişan oldu, öyle acılar çekti ki Allah ım al emanetini diye dua ettik başında, son nefesini verirken o nefesin, canın vücuttan nasıl çıktığını gözlerimle gördüm, boğazında kuş gibi çırpınan son nefesini ellerimde verdi.

Acının, mücadelenin tarifi yok, bunu yaşıyan insanlar, bu çaresizliği yaşayan hepimizin hayatı artık eskisi gibi değil. Ve eğer sen çıkıp da bununla eğlendiysen, dikkat çekmek için böyle bir konu açtıysan evet başardın, dikkatimi çektin. Burnumun direği sızlıyor iki gündür, 6 Nisan da üç yıl olacak, kanadı yine çok şükür. Umarım böyle bir şey yapmamışsındır, çünkü gerçekten çok canımı acıttın ....

Fazla cevap veremedigim icin tepki aliyorum biliyorum tel. Den yaziyorumve yeni oldugum icin acip giremiyorum hemen. Allah korusun boyle biseyle eglenilir mi. Vucuttan vucuda tepkileri degisik olurmus . Cok bulanti oldu halsizlik var ve cok agrisi bazen canimi al allahim dedigini bilirim. Her seye o kadar dayanikliydi ki . Ne umit kaldi icin de umut. Oldugu kadar destek veriyorum zaten. Calisamiyor agridan . Ogretmen olacak ti atamalara giremedi saglik raporu vermeyecekler . Ankaraya gidiyor ayda bir veya 2 haftaya kemo yanit vermedi kan degerleri ni cok dusurdu. Italyada yeni ilac getirtmis doktorlar o durdurdu hastaligi kan degerlerini yukseltti. 10 gun oldu yaptirali . Yinegitmesi gerekiyordu bu hafta ama gidemedi 8 milyarmis tikandik artik .3.4 sene once is adamiymis cok iyiymis durumu batmis . Ona be dayanmis hastalik yikti. Allahim kimseye vermesin

.

kıslar bu kızın mı artık bilemicem evli ve cocugu var yazıyo profil bilgilerinde

Bana çelişki gelen nokta da, ailesinin bilmemiş olması
Nasıl o kadar Ankara Konya gidip geldiğini, kemoterapi aldığını bilmiyorlar ki. Vücudu yorgun halsiz diyorsun saç dökülmesi vs şeyler yaşamıyor mu adam garip geldi bana
Hadi diyelim olmadı dökülme, insan karşısındakinin ağrısını acısını nasıl görmez. Sene de bir görüşüyorlardır diyeceğim de onu da diyemiyorum

Sorduklarıma yanıt alamamak en büyük çelişki ; kemoterapi diyorsun bu kemoterapi cerrahisiz mi uygulandı. Meme kanserinin ilk aşaması cerrahidir, meme ve koltuk altı bezleri alınır (erkeklerde meme dokusu küçük olduğu için kısmi ameliyat yapılamaz tümü alınır), sonra radyoterapi ve sonra kemoterapi ile devam edilir. Bu tedaviyi yapacak hastanelerde Konya da mevcut. Bizlere açık ve net hiç bir bilgi vermedin, meme kanseri tedavide kesin başarılar alınabilen bir tür ama senin bunlarla hiç ilgin yok, ayrıca hasta bakan insan sabahlara kadar dışarıda kalamaz, İşte bu yüzden bana çelişkili geldin. Ve bu konuda çok hassasım, gerçekten üzüldüm gerçekten

Erkeklerde nadir oldugu icin kadinlarda ki kadar kolay degilmis. Radyo gordu kemo da yanit vermeyince o ilaci denediler bu gittigin de. Sana yaziyorum cunku kimse anlamaz neler yasadigimi . Basiniz sagolsun gercekten cok uzuldum kimselere cektirmesin allahim . Ben bu kadar sorun cikarip hatirlttiysam acilarinizi cok cok ozur dilerim sizden. Yanim da degil ki askim sabahlara kadar da gezdigim onceydi simdi degil. Yazdim profile bile bile cunki kocam da o cocugum da askim da . Aileler bilmiyor ne beni ne onu bilmesinler atanayim oyle anlatalim isteyelim dedi bende saygi duydum. Ust uste geldigi icin celiskili gelebir . Ama su sevdigim adamin uzerinie yemin ederim kimseyle alay etmek icin yazmadim ve kaliyorum cunku dogru. Ama sen istersen cikarim . Ve gercekten cok uzuldum afffet tekrar tekrar yaralarini destiysem . Biraz guven ne olur kimseyle alay edecek kadar düşük bir insan degilim

Fazla cevap veremedigim icin tepki aliyorum biliyorum tel. Den yaziyorumve yeni oldugum icin acip giremiyorum hemen. Allah korusun boyle biseyle eglenilir mi. Vucuttan vucuda tepkileri degisik olurmus . Cok bulanti oldu halsizlik var ve cok agrisi bazen canimi al allahim dedigini bilirim. Her seye o kadar dayanikliydi ki . Ne umit kaldi icin de umut. Oldugu kadar destek veriyorum zaten. Calisamiyor agridan . Ogretmen olacak ti atamalara giremedi saglik raporu vermeyecekler . Ankaraya gidiyor ayda bir veya 2 haftaya kemo yanit vermedi kan degerleri ni cok dusurdu. Italyada yeni ilac getirtmis doktorlar o durdurdu hastaligi kan degerlerini yukseltti. 10 gun oldu yaptirali . Yinegitmesi gerekiyordu bu hafta ama gidemedi 8 milyarmis tikandik artik .3.4 sene once is adamiymis cok iyiymis durumu batmis . Ona be dayanmis hastalik yikti. Allahim kimseye vermesin

.

eğitim fakülteleri 4 yıl, fakülteye girmeden önce zengin bir iş adamıydı öyle mi?

Erkeklerde nadir oldugu icin kadinlarda ki kadar kolay degilmis. Radyo gordu kemo da yanit vermeyince o ilaci denediler bu gittigin de. Sana yaziyorum cunku kimse anlamaz neler yasadigimi . Basiniz sagolsun gercekten cok uzuldum kimselere cektirmesin allahim . Ben bu kadar sorun cikarip hatirlttiysam acilarinizi cok cok ozur dilerim sizden. Yanim da degil ki askim sabahlara kadar da gezdigim onceydi simdi degil. Yazdim profile bile bile cunki kocam da o cocugum da askim da . Aileler bilmiyor ne beni ne onu bilmesinler atanayim oyle anlatalim isteyelim dedi bende saygi duydum. Ust uste geldigi icin celiskili gelebir . Ama su sevdigim adamin uzerinie yemin ederim kimseyle alay etmek icin yazmadim ve kaliyorum cunku dogru. Ama sen istersen cikarim . Ve gercekten cok uzuldum afffet tekrar tekrar yaralarini destiysem . Biraz guven ne olur kimseyle alay edecek kadar düşük bir insan degilim

Adam kanser, ilaclar ise yaramiyor , kemo yaramiyor, halsiz gucsuz ve atanmayi bekliyor. Ne gorev askiymis be.

Adam kanser, ilaclar ise yaramiyor , kemo yaramiyor, halsiz gucsuz ve atanmayi bekliyor. Ne gorev askiymis be.

Atanma bekliyor demedim farkindaysan eger. Celiski aramayi birakin saglik raporu alamayacagi icin atama olmuyor gorev den degil bilirmisin sen ya ne demek tedaviyi karsilaya ma ma elin kolun bagli beklemek.

Atanma bekliyor demedim farkindaysan eger. Celiski aramayi birakin saglik raporu alamayacagi icin atama olmuyor gorev den degil bilirmisin sen ya ne demek tedaviyi karsilaya ma ma elin kolun bagli beklemek.

Atanmayi bekliyoruz ailelere sonra anlaticaz demissin de. Sevgilinin adini verebilirsen email aticam Yavuz Yasin hocaya.

yaw kardeşim ne acayip bi insansın şimdede tedaviyi karşılamama diye yazıyosun ne illet bi insanmışsın çek git bu kulüpten. :41::41::41:

Sen haddini actin farkindamisin . Sen kimsin de beni yargilamak senin haddine. Inaniyorsan cevap verirsin eger inanmiyorsan yazmazsin. Kim sevdigi kisi uzerine yemin edrki ya . Bu kadar mi celiski aranir her dedigimin ardindan .

e sen kimsin bize acık acık söyle bakalım profil bilgilerinde evli çocuklu yazıyo sen bu adamla evli misin degşl misin

Sen haddini actin farkindamisin . Sen kimsin de beni yargilamak senin haddine. Inaniyorsan cevap verirsin eger inanmiyorsan yazmazsin. Kim sevdigi kisi uzerine yemin edrki ya . Bu kadar mi celiski aranir her dedigimin ardindan .

Evet kim eder ki, nasil bir kisilik eder ki boyle yalan yeminler. Dikkat edersen daha agir konusmustum hic haddimi astigimi soylemedin ama ismini isteyince haddini astin dedin. Ya adini verirsin ya da fake oldugunu kabul edersin. Sayfalarina suan girdim ve email atmayi bekliyorum.

Yazabilir ve yazdim kocam da sevdigim de o cocugum da o .celiskiyi birakip anlamaya calissan anlarsin biraz

ayy:9::9::9::9::9: gül gül öldüm ne sacma bi cevap bu böyleeee pehhh amancın ne senin he ayıp ayıp allah annenin babanın başına böyle bişey verdiginde o zamanda böyle dalga gecebilecekmisin ki sen

Evet kim eder ki, nasil bir kisilik eder ki boyle yalan yeminler. Dikkat edersen daha agir konusmustum hic haddimi astigimi soylemedin ama ismini isteyince haddini astin dedin. Ya adini verirsin ya da fake oldugunu kabul edersin. Sayfalarina suan girdim ve email atmayi bekliyorum.

O kadar merakliysan arastirir bulursun. Ondan demedim haddini actin diye ona laf ettigin icin soyledim . Haddini asarsan yine soylerim . Cunku senin haddine degil ona laf etmek

Back
X