- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
Evet varya insan ya duzelir belki duzelir mantigiyla birde sevince goremiyor ama o ya belki duzelirse dusuncesini bile yoketti bende ailem onunla evlenirsen bu eve gelemzsin diuo bende baskasiyla evlenip ya mutsuz olursam ayrilirsam ya dedim onlarda o zaman arkanda biz oluruz ama bununla evlenip aurilirsan arkanda biz yokuz dediler ne fena birsey dimi.:-(
Aynem canim yaa askerligi yamamak icinnuzatiyormus annesne bu bakiyormus maddi olarak babada ev terk zaten kumarhaeci alkoluk bi tipmisTatlı dil karın doyurmuyor canım.
Askerlik yapmamak için mi uzatıyor acaba
Evetaileni dinlemezsen yine istikametin baba evin olacak.
net.
EvetAynen öyle değecek olsa neyse ama bilemiyorum yani adamı da tanımıyoruz ama anlattığın tip kişi bana birini çağrıştırdı arkama bakmadan kaçmıştım...
Oylemi dersin canim bende artik ikna oldum buna amaaa kalp varyaa kalppBaslığa binaen yazıyorum:Arkana bakmadan kaç!
Evet yaa bide nerdeyse yaslancam artik 30 a giriyorum hala ergen gibi hareket ediyorm aptal kalbim yuzundenaşk insanı aldatıyor gerçeklerde dibe vurur ben hep aşkı 2 plana atıyorum karekter ve uyum önemli aşkmeşk geçici şeyler ama bunuda gençlere anlata mıyorsun
Evet insan ya degisirse yaa cok mutlu olacaksamda engelliyorsam diye dusundugum icin hata yaptim ya zaten :-(Tembel insan değişmez
Oyle olsa buraya konu acmazdim samimi bir sekilde soyleyen buradaki her arkadasima saygi duyuyorum benYedi değil yetmişyedi sayfa boyunca ayrıl mesajı da yazılsa ayrılmayacaksınız. Bu hikaye hep böyle kk de. Kızlar haklıymışsınızla başlayan yeni konularda görüşmek üzere.
Canım aşk yetmiyor bircok şeye.onun bu halleri zamanla senin ondan soğumana,nefret etmene yol açacaktır,emin ol.aşk meşk kalmaz.Oylemi dersin canim bende artik ikna oldum buna amaaa kalp varyaa kalpp
Canim cok haklisin artik beynimde tamamen bitirdim kalbimde de zamanla bitecek elbet.bende realist biri olaraktan gercekleri herseyden daha cok seviyorum zaten.guzel tavsiyeerin icin cok saol kuzum insallah hep mutlu olursunCanım aşk yetmiyor bircok şeye.onun bu halleri zamanla senin ondan soğumana,nefret etmene yol açacaktır,emin ol.aşk meşk kalmaz.
Gerçeklerdir önemli olan..
Cok teşekkür ederim arkadasım.Canim cok haklisin artik beynimde tamamen bitirdim kalbimde de zamanla bitecek elbet.bende realist biri olaraktan gercekleri herseyden daha cok seviyorum zaten.guzel tavsiyeerin icin cok saol kuzum insallah hep mutlu olursun
kız öyle deme limonda çok iş var artık:))Ailen haklı .
Hemen bırak kurtul. 29 yaşında bir baltaya sap olamamış adamdan ne hayır gelir!
Genç kızlar " limon satar evini yine de geçindirir " özelliği taşımayan adamlardan fersah fersah uzaklaşın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?