Sevdiğim adam tembel ne yapmalıyım yardim

Aynen öyle değecek olsa neyse ama bilemiyorum yani adamı da tanımıyoruz ama anlattığın tip kişi bana birini çağrıştırdı arkama bakmadan kaçmıştım...

Adam kadin farketmez. Tembel ve ufku dar..hayatta hicbirsey basarmak, potansiyeline ulasmak istemeyen ve uretmek yerine sadece tuketen insanlardan genelde uzak durmak lazim bence. Sizide köreltirler.

aileni dinlemezsen yine istikametin baba evin olacak.
net.
Evet bugun yine ondan konu acildi annem agzimaa si.ti afedersin banaa redderim seni olur bitersin bejim icin diye evi basima yikti yumusar sandim amaa hicccc benimkide bana diyoki heryerden engelledim amaa aklimi celmeye calisyor ailen bejintanimiyorki diyo sen gidip sevmedgin biriyle evlenemzsin mutsuz olur bosanirsin ben daha cok uzulurum diyo

Aynen öyle değecek olsa neyse ama bilemiyorum yani adamı da tanımıyoruz ama anlattığın tip kişi bana birini çağrıştırdı arkama bakmadan kaçmıştım...
Evet bugun yine ondan konu acildi annem agzimaa si.ti afedersin banaa redderim seni olur bitersin bejim icin diye evi basima yikti yumusar sandim amaa hicccc benimkide bana diyoki heryerden engelledim amaa aklimi celmeye calisyor ailen bejintanimiyorki diyo sen gidip sevmedgin biriyle evlenemzsin mutsuz olur bosanirsin ben daha cok uzulurum diyo

aşk insanı aldatıyor gerçeklerde dibe vurur ben hep aşkı 2 plana atıyorum karekter ve uyum önemli aşkmeşk geçici şeyler ama bunuda gençlere anlata mıyorsun
Evet yaa bide nerdeyse yaslancam artik 30 a giriyorum hala ergen gibi hareket ediyorm aptal kalbim yuzunden (

Yedi değil yetmişyedi sayfa boyunca ayrıl mesajı da yazılsa ayrılmayacaksınız. Bu hikaye hep böyle kk de. Kızlar haklıymışsınızla başlayan yeni konularda görüşmek üzere.

Yedi değil yetmişyedi sayfa boyunca ayrıl mesajı da yazılsa ayrılmayacaksınız. Bu hikaye hep böyle kk de. Kızlar haklıymışsınızla başlayan yeni konularda görüşmek üzere.
Oyle olsa buraya konu acmazdim samimi bir sekilde soyleyen buradaki her arkadasima saygi duyuyorum ben

Canım aşk yetmiyor bircok şeye.onun bu halleri zamanla senin ondan soğumana,nefret etmene yol açacaktır,emin ol.aşk meşk kalmaz.
Gerçeklerdir önemli olan..
Canim cok haklisin artik beynimde tamamen bitirdim kalbimde de zamanla bitecek elbet.bende realist biri olaraktan gercekleri herseyden daha cok seviyorum zaten.guzel tavsiyeerin icin cok saol kuzum insallah hep mutlu olursun

Ayrıl yoksa çok pişman olursun. Duşünsene evlenmişsiniz pazara gitmek lazım adam diyor ki para yok, ee git çalış o zaman? Şöyle de böyle de.. Çocuk olmuş bez alinacak mama alıncak, para yok. Adam diyor ki idare su zaman alırız bu zaman alırız.. Bu tipler böyledir canım. Çok çekersin aman diyim.

kız öyle deme limonda çok iş var artık:))
valla bak
saka maka limon satısı iyi para getiren bir sebze

tembel adam seni ölüdürü çürütür sakın ama sakın
erkeke atik çevik hızlı cabalayan kurnaz pratik zekalı
olucak sen ögretmen adayısın sana yapışmasındaki neden o
senin gözünü boyayacak
ögretmen bayan demek garantili parası olan temiz iş demek
gel bu sevdada vazgeç
simdi bazı hormonların seni ondan uzaklaştıramıyor ama ilerde cokkk pişman olursun

Benım eşime benziyor biraz.2008 de başladı açıköğretime 2013 te bitirdi. 2012 de evlendık, askerlik yapmamıstı. askwre gitti geldi. 5 senedir evliyiz. Ama çalışkan bi adam değil. 5 senede 6-7 kere iş değiştirdi çıkarıldı hep. Babadan kumar vs alıskanları var. Babasının yaptığı hataları evliliğimizde oda yaptı. Bir kere affettim 2. Yi yaptı şimdi.
İşin zor kısmı 14 aylık bir oğlum var. Boşanma sürecinde gibi bişeyiz.
Bu süreçte bile kılını kıpırdatmıyor.
Bence yol yakınken uzak dur.
Baştan nasılsa sonuda öyle oluyor maaleaef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…