Sevdiğim adam tembel ne yapmalıyım yardim

Cok uzuldum allah kolaylik versin kardesim ben anlamiyorum bu erkekler evlenip yuva kurduktan sonra mutlulugunu neden kaybetmeyi goze alirlar iste tembel insan mutluluguna bile cabalamaz baska yolllarada sapar bide baba nasilsa ogluda oyle oluyormus olayi dogruymus galiba sizin olayinizda da bu aşikar :-(

Cok haklisin var ya ozellikle ogretmen kismi ile ilgili dedigin bide basliyorum ise yakinda goreve ucretli ogretmnlik cikti bana bunun asiri sevinci var , ona soyledim ailem asla istemiyor sende duzelmezsin olmaz bu is bitti diye sukurki o andan beri yazip aklimi celmeye calismiyor canim kalbim sizliyor arada amaa onudanatlaririm

Arkadasim inan film seridi gibi gecti gozumun onunden bu tantana cekilmez valla

Bende çok üzgünüm. Amin inşallah kolaylıkla atlatırım bu süreci.
Hiç beklemezdimçok severek evlendık. Hele cocuk olunca inanılmaz duygusal bir adam olmuştu. Ama geçiciymiş demekk ki bizi kaybetmeyi göze aldı.

Diyecek pek birşeyim yok. Sevgiliyken ayrılmak çok çok daha kolaymış . Tavsiyem iyi düşünün taşının. Yolun başında kararınızı verin. Evlendikten sonra ayrılmak perişanlıkmış. Şuan öyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…