• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam tembel ne yapmalıyım yardim

Ailesinden desteği yoksa bunu göz önünde bulundurup kendi kendine hayat mücadelesine girmeliydi erkek arkadaşınız.. 29 yasinda bir erkeğin normal şartlarda askerliğini bitirip işini eline almış olması gerekir. Bana kararlı biri gibi gelmedi. Yarın bir gün ben sorumluluk kaldıramam evlilik adamı değilim diyebilicek bir tip

Sevgilin hem sorumsuz hem hanzo
üstüne yürüyüp bağırmalar,maddi zorluk karşısında dövme ihtimalinin olması. Allahım aklıma mukayyet ol. Daha sevgiliyken bunları yapan kişi evlenince neler yapmaz.
Hayattan istediğiniz gerçekten bu mu?

valla çalışıyor mu bi işte düzenli o önemli bence, herkes dünyaya ders çalışabilir modu açık olarak gelmiyor malesef dünyaya.. zaten okulu bitirse kpss vs atanacağı kesin değil hatta muhtemelen çok minik bi olasılık. Yani ders çalışmıyor diye bi insana tembel diyemeyiz, bir iş yerinde çalışmıyor da ay da bir iş değiştiriyorsa tembel deriz bence, işsiz kalır aylarca iş aramaz, o zaman tembel deriz.
askere gitmek istememesi de tamamen kişisel bi durum, yani istemeyebilir, bedelli beklemek istiyordur, mümkün olduğunca geç gitmek istiyordur, kimse onu bu yüzden suçlayamaz
daha büyük sıkıntı aile sorunları, evlendiğiniz zaman seninle alakası olmayan bi kamyon sorun yıllarca seni bekliyor olacak ne gerek var ki.. üstelik zamanla sorunlu ailenin vermiş olduğu psikolojik sorunlarda ortaya çıkmaya başlıcak zaten başlamış, üstüne yürümüş, döverim demiş, yani bilmiyorum bence aileni dinlemelisin

valla çalışıyor mu bi işte düzenli o önemli bence, herkes dünyaya ders çalışabilir modu açık olarak gelmiyor malesef dünyaya.. zaten okulu bitirse kpss vs atanacağı kesin değil hatta muhtemelen çok minik bi olasılık. Yani ders çalışmıyor diye bi insana tembel diyemeyiz, bir iş yerinde çalışmıyor da ay da bir iş değiştiriyorsa tembel deriz bence, işsiz kalır aylarca iş aramaz, o zaman tembel deriz.
askere gitmek istememesi de tamamen kişisel bi durum, yani istemeyebilir, bedelli beklemek istiyordur, mümkün olduğunca geç gitmek istiyordur, kimse onu bu yüzden suçlayamaz
daha büyük sıkıntı aile sorunları, evlendiğiniz zaman seninle alakası olmayan bi kamyon sorun yıllarca seni bekliyor olacak ne gerek var ki.. üstelik zamanla sorunlu ailenin vermiş olduğu psikolojik sorunlarda ortaya çıkmaya başlıcak zaten başlamış, üstüne yürümüş, döverim demiş, yani bilmiyorum bence aileni dinlemelisin
Evett hemde nasil varya kendj ailesiyle bile sorunlu mesela kardesine bile aylarca kusebiliyor annesine bagriyor.falan olabilir hepimiz.bagriyoruzdur ama bunjn aileden de gelen sorunlari var ve haklisin bi kamyon sorun beni bekliyor olacak evlenirsek :-(

Sevgilin hem sorumsuz hem hanzo
üstüne yürüyüp bağırmalar,maddi zorluk karşısında dövme ihtimalinin olması. Allahım aklıma mukayyet ol. Daha sevgiliyken bunları yapan kişi evlenince neler yapmaz.
Hayattan istediğiniz gerçekten bu mu?
Aynisini dedim.bende inan sevgiliyken bunu yapan evlenince.neler yapmaz soz verd bidaha bagirmadi ama ona guvenmem icin yapiyor o sozu bidaha tutmaz hissediyorum artik sevgilim degil jnan cok sevsemde kalbimi kanata kanata ayrilik kararini aldim

Ailesinden desteği yoksa bunu göz önünde bulundurup kendi kendine hayat mücadelesine girmeliydi erkek arkadaşınız.. 29 yasinda bir erkeğin normal şartlarda askerliğini bitirip işini eline almış olması gerekir. Bana kararlı biri gibi gelmedi. Yarın bir gün ben sorumluluk kaldıramam evlilik adamı değilim diyebilicek bir tip
Dimi yarin bigun evlilik.cocuk bana gore degil diye beni terkedebilir ihmal edebilir ona ndense hic guvenemiyorum

Ya bi de şuana kadar kaç konu okuduysak ailenin istemediği evliliklerin sonu hep kötü sende dikkat ettiysen hadi onu geçtim ilerde o çalışmasa senden para istese dursa cidden hiç çekemezsin bu sefer. Ya düzelecek ya gidecek
Evet varya insan ya duzelir belki duzelir mantigiyla birde sevince goremiyor ama o ya belki duzelirse dusuncesini bile yoketti bende ailem onunla evlenirsen bu eve gelemzsin diuo bende baskasiyla evlenip ya mutsuz olursam ayrilirsam ya dedim onlarda o zaman arkanda biz oluruz ama bununla evlenip aurilirsan arkanda biz yokuz dediler ne fena birsey dimi.:-(

O sebeplerden biri idi evet
Calismayan tembel bir erkrk igrenc birsey.
Benim kardesim kendisinden ufak olmasina ragmen ohh kardeşin varlıklı baban varlikli is guc yok zaten diye yatan rezilin tekiydi.
Simdi ise muthis caliskan biri ile birlikteyim.hani derler ya limoni sikar parasini kazanir o kadar caliskan.inanilmaz guven veriyor buda bana.saygimi kazaniyor.
Harika birsey iste bende oyle olmsini istedim.duzelir diye bekledim bir bucuk yil hiccx birsey degismedi degisecegine dar umutlarimida yok etti o yuzden tamamen bitirdim.ama kalbimde kaniyor inan zor bir durum sen nasil astin bunu :((

Seninki hımbıl cnm. Bu adam ne ev geçindirir ne çoluğuna çocuğuna bakar.
Çok mu arıyorsunuz bu adamları.

Sevgi bir yere kadar. Karın doyurmuyor sevgi. Aileni dinlesen keşke. Ama dinlemeyeceksin. İşsiz güçsüz adamla en fazla 1 sene evli kalır, bıkkınlıktan annenin evine dönersin. Gerçek bu!!!

Seninki hımbıl cnm. Bu adam ne ev geçindirir ne çoluğuna çocuğuna bakar.
Çok mu arıyorsunuz bu adamları.

Sevgi bir yere kadar. Karın doyurmuyor sevgi. Aileni dinlesen keşke. Ama dinlemeyeceksin. İşsiz güçsüz adamla en fazla 1 sene evli kalır, bıkkınlıktan annenin evine dönersin. Gerçek bu!!!
Evrt canim hem kel hem fodul derler ya ayn oylw ben ayrildim ondan coktan sadece dogru karari verdim mi acaba diye emin olmak istemistim sizlerin cevaplariyla icim rahatladi inan

aşk insanı aldatıyor gerçeklerde dibe vurur ben hep aşkı 2 plana atıyorum karekter ve uyum önemli aşkmeşk geçici şeyler ama bunuda gençlere anlata mıyorsun

Harika birsey iste bende oyle olmsini istedim.duzelir diye bekledim bir bucuk yil hiccx birsey degismedi degisecegine dar umutlarimida yok etti o yuzden tamamen bitirdim.ama kalbimde kaniyor inan zor bir durum sen nasil astin bunu :KK43:(

Saygi bitmis sevgi bitmis.zor olmadi.kizim minikti onunla zaman kolay gecti.sonrada ask geldi yeniden.cok şükür.
Aşılmaz diye bir sey yok sartlama.kendini aşamam diye.hersey harika olsun senin icinde.

Calismayan erkekte zor evde tembel olanda hic bi isten anlamayanda.. bak bi insan birseyi gormemistir ogrenmemistir olur, istek onemli.. istek yoksa bi cacik olmaz

Back
X