Sevdiğim adama gay diyor

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
merhaba kızlar rumuzumu değiştirdim tanımaz için söyliyim (kenanimbenim)
her neyse. anlatmıstım daha önceden birinden hoşlanıyorum konusmak için yanına gittiğimde beni dinlemedi diye. tekrar konusmak istemişti ama ben görmemezlikten gelmiştim. bugün tekrar okula gittim kep cübbe falan onları aldık. oda ordaydı. kapıda otururken geldi yanıma oturdu. konusmaya çalıştı tınlamadım bile. akşam facede arkadasımla konusurken bir arkadasım ne yapıyodun bugün sen orda niye yanında o vardı falan dedi. (bunu söyleyen arkadasım erkek). bende anlattım böyle böyle oldu diye. oda bana onun gay olduğunu söyledi afalladım kaldım. neyi düşüneceğimi şaşırdım. bi yandan mezuniyet hazırlıklarım. kafamı dağıtmak için saç rengime bile sardım deminden beri saç rengimi değiştirmek için renk arıyorum konu açıorum.
ben bunu söyleyen arkadasımın bana ilgisi olduğunu farkettim bugün, acaba doğru söylüyor mudur? bu zamana kadar kimseyle sevgili olmadım. yani onla olmuş olsaydı böyle bir fiyasko ile karşılaşıcaktım bana hiçte öyle biri gibi gelmedi. okulda bi kaç tane var gay dediklerinden ama onların yürüyüşleri konusması bile belli ediyor. o gayet normal. kafam o kadar karısık ki keşke onu dinleseydim. benimle ne konusmak istiyor bunu gerçekten merak ediyorum artık. okula bi daha gitmem işlerim bitti diye düşnürken tekrar görmek ne bilim çok tuhaftı onu görmek ( kızlar ne olur doğru olmasın nasıl öğrenebilirim.

kıskanmış resmen benim de gay arkadaşlarım var arkadaşvari oluyorlar öyle ekstra ilgili olmuyorlar.
ayrıca gay olan biri senin yanında olamaz mı? resmen senin yanında gördü diye kıskanıp bak o gay ona göre demiş, ben olsam çocuğa sorardım direk böyle bişey var mı diye sonra da öteki bi güzel dayak yerdi büyük ihtimal:)

nasıl soracam işte sen gaymisin diye soramam ki. ayrıca o benle çok konusmak istedi keşkelerimden kurtulmak için gittim konustum şimdi daha beter keşkelerin içindeyim.

hani sen şu ev arkadaşından dertli olan kızmısın..ona göre cvp vericemde..anısıyorum az çok yazdıklarını ama doğru adrestemiyim..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ee canım ne güzel işte tavsiyelerimize uymuş,medeni cesaret gösterip çocukla konuşmuşsun..da ne diye çocuğa tirip atıyorsun,keşke konuşsaydın fırsat verseydin ne dicekti acaba..okyanusu geçmiş derede boğulmuşun yani :))

bence bi dinle tekrardan,muhabbet ilerlerse ilerleyen zamanlarda söylersin gaylik mevzunuda,hakkında bunları duydum diye..hoş çocukla cinsellik yaşayacak halin yok dimi ilk etapda..ben olsan böyle davranırdım..yapamayacağım şeyi söylemiyorum yani :))

bence o arkadaşın kıskanmış olabilir. ayrıca gay olup olmadığını erkekler kolay anlamaz bence çünkü onlara göre kibar erkekler de gay :)

bence o arkadaşın kıskanmış olabilir. ayrıca gay olup olmadığını erkekler kolay anlamaz bence çünkü onlara göre kibar erkekler de gay :)

canım demin geldim okuldan. tekrar konustum arkadasımla sen nerden biliyosun diye. okulda bi tane gay varmıs onla arkadasmıs benimki. sürekli beraber görünce oda öyle diye bir çıkarımda bulunmus sanırım. bilemedim valla arkadasın dediği gibi okyanusu geçtim derede boğuldum gördüğüm yerde konusucam zaten olmayacak bu böyle püff varya bi hale yola giremedi şu iş.:85::85:

gay olsa da onun tercihleri saygı duymak lazım ama zannetmiyorum yani gay olucağını,arkadaşın yalan söylemiş bence hayatım bu arada sen neden pas vermiyosun çocuğa? bak ne güzel konuşmaya çalışmış gelmiş yanına oturmuş ilk başta sana ters bi hareket yaptı ablıyorum çok üzdü bu seni de o da belki senin gibi paniklemiştir insanlık hali erkek olabilir ama bu çuvallayamacağıı anlamına gelmez

sevdiğin çocuğun o gay adamla gezmesinden onunda gay olduğunu çıkaran arkadaşına şöyle deyiver insanlar cinsel tercihlerinden dolayı dışlansın mı arkadaşlık edilmesinmi,konuşulmasın mı,şahsen benim lezbiyen bi arkadaşım olsa bana ne yani derim ben onunla olan paylaşımıma bakarım tabii banada sapkınlık teklif etmediği sürece.. benmi yanlış düşünüyorum acaba,eşcinselse yanaşmamam mı gerek..sevdiğiniz adamda böyle düşünmüş olamaz mı,sırf gay biriyle konuştu diye onunda gay olduğunu çıkarmak pek aklıma yatmadı ama nebilim??

birlikte büyüdüğümüz benden birkaç yaş büyük abim vardı,yetişkin olduğunda tercihlerini farklı kullanıp kimlik değiştirmişti..(cinsiyet değiştirmenin detaylarını bilmiyorum,ameliyat mı vs mi)hatta sonradan o halde yapamayıp tekrar eski haline geri döndü..hala görüşürüm ailecek,babam ve kardeşim onla muhabbet ederken acaba bizede asılacak mı demez yani :)) halbuki hepimiz biliriz eşcinsel olduğunu.. eşcinsel olanlar kurduğu her arkadaşlığı cinsellik olarak mı kuruyor yani..hayır asla..onlarında normal erkek arkadaşları olup birde cinsel beraberlik yaşadıkları ilişkişleri oluyor..tecrübeyle sabit yani..o yüzden erkek arkadaşının gay le gezmesi onunda gay olduğu anlamına gelmez..

Son düzenleme:
nickini vereceksen niye ikinci üyelik açtın ?

canım ikinci üyelik açmadım. kullanıcı adımı değiştirdim. önceden kenanimbenim di. açarken sevdiğim adı olsun diye kullanmıstım. sonra kendi adım olsun diye değiştirdim. kimseden bişiy sakladığım falan yok. neden vermiyim nickimi insanlar beni nerden tanıyacak.

ben yanlış okumuşum . özür dilerim

canım o an ona o kadar kırılmıstım ki. çokda sinirliydim. dinlemek istemedim. ama ben gördüğüm yerde konusucam artık. ne bu olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. ben kesinlikle yargılamadım gaydir yada değildir herkesin kendi tercihi sonuçta. ben tanımadığım bilmediğim için birden öyle duyunca afalladım. acaba mı diye düşündüm. elbette ki bir insan gay diye dışlanamaz.

yani tabikide öyle. hiçbir insan kendi tercihleri yüzünden yargılanamaz dışalanamaz. benimde vardı öyle bir bayan arkadasım ama çok iyi biriydi. asla bize öyle bir yaklasımda da bulunmadı. bizi de mi yanında görünce öyle sanıyorlardı acep :26: kim ne düşünürse düşünsün. ama ben kenanın öyle olduğunu sanmıyorum.:26:

geç kalma sakın bi daha adım at bakalım :) umarım güzel şeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…