- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
kıskanmış resmen benim de gay arkadaşlarım var arkadaşvari oluyorlar öyle ekstra ilgili olmuyorlar.
ayrıca gay olan biri senin yanında olamaz mı? resmen senin yanında gördü diye kıskanıp bak o gay ona göre demiş, ben olsam çocuğa sorardım direk böyle bişey var mı diye sonra da öteki bi güzel dayak yerdi büyük ihtimal:)
evet canım benim .:2:hani sen şu ev arkadaşından dertli olan kızmısın..ona göre cvp vericemde..anısıyorum az çok yazdıklarını ama doğru adrestemiyim..
bence o arkadaşın kıskanmış olabilir. ayrıca gay olup olmadığını erkekler kolay anlamaz bence çünkü onlara göre kibar erkekler de gay :)
nickini vereceksen niye ikinci üyelik açtın ?
ben yanlış okumuşum . özür dilerimcanım ikinci üyelik açmadım. kullanıcı adımı değiştirdim. önceden kenanimbenim di. açarken sevdiğim adı olsun diye kullanmıstım. sonra kendi adım olsun diye değiştirdim. kimseden bişiy sakladığım falan yok. neden vermiyim nickimi insanlar beni nerden tanıyacak.
gay olsa da onun tercihleri saygı duymak lazım ama zannetmiyorum yani gay olucağını,arkadaşın yalan söylemiş bence hayatım bu arada sen neden pas vermiyosun çocuğa? bak ne güzel konuşmaya çalışmış gelmiş yanına oturmuş ilk başta sana ters bi hareket yaptı ablıyorum çok üzdü bu seni de o da belki senin gibi paniklemiştir insanlık hali erkek olabilir ama bu çuvallayamacağıı anlamına gelmez
ben yanlış okumuşum . özür dilerim
birlikte büyüdüğümüz benden birkaç yaş büyük abim vardı,yetişkin olduğunda tercihlerini farklı kullanıp kimlik değiştirmişti..(cinsiyet değiştirmenin detaylarını bilmiyorum,ameliyat mı vs mi)hatta sonradan o halde yapamayıp tekrar eski haline geri döndü..hala görüşürüm ailecek,babam ve kardeşim onla muhabbet ederken acaba bizede asılacak mı demez yani :)) halbuki hepimiz biliriz eşcinsel olduğunu.. eşcinsel olanlar kurduğu her arkadaşlığı cinsellik olarak mı kuruyor yani..hayır asla..onlarında normal erkek arkadaşları olup birde cinsel beraberlik yaşadıkları ilişkişleri oluyor..tecrübeyle sabit yani..o yüzden erkek arkadaşının gay le gezmesi onunda gay olduğu anlamına gelmez..
canım o an ona o kadar kırılmıstım ki. çokda sinirliydim. dinlemek istemedim. ama ben gördüğüm yerde konusucam artık. ne bu olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. ben kesinlikle yargılamadım gaydir yada değildir herkesin kendi tercihi sonuçta. ben tanımadığım bilmediğim için birden öyle duyunca afalladım. acaba mı diye düşündüm. elbette ki bir insan gay diye dışlanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?