Sevdigim adami kazanmak istiyorum ...

anyelac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
3
0
1
25
4 yillik bir iliskimiz vardi ben cok üzdüm onu cok kirdim 6 aydir ayriyiz cok pismanim onu uzdugum her an icin gercekten cok pismanim hergun agliyorum arada bakiyor yazdiklarima instagram girislerim var onda arada giriyor bazen cevap veriyor bana , yaklasik 2 hafta once konusuyorduk kavga ediyorduk dogrusu hersey icin cok gec oldugunu soyledi baska bir sehre tasinicakmis uzun mesafe iliskimiz ama yine de gorusebiliyorduk cok da uzak degildi ama simdi gidicekmis soz verdi gitmeden gorusucez dedi ne yapicam biliyorum ben gercekten cok pismanim cok aci cekiyorum onu nasil kazanabilirim geri doner mi beni sevdigini biliyorum ama geri donermi bilmiyorum onu kazanmayi cok istiyorum ....😔

onun geri dönmesi sizin aşırı tepkilerinizin sonu olmayacak
onu hayatınızdan uzaklaştırmanıza neden aşırılıklarınız olmuş
şimdi hayatınıza geri isterken bile aşırı davranıyorsunuz
ben olsam geri dönmezdim
Peki Ne yapmam gerekiyor

Bu kadar yıkılmayın ya oldugu kadar.. bir şans isteyin verirse alâ :KK64:

Iliskilerinizde erkekleri nazla kaprisle milimum bir çok seyde darliyor,boğuyor en ufak şeylerde kavga ediyoruz sonra kaybedince, pişmanım..
Sizi bırakmayacağını dusunerek adama hayati dar ettin sende kesin bacim. Ee adamin da sabri var. Elimizden kaçınca aglayinca gelmiyor

Ne için üzdüğünüze nasıl yıprattığınıza bağlı.Bazı durumlarada sevgi bile kurtarmıyor maalesef

Bizim insanımız sevmeyi bilmiyor arkadaş...
Düşünce şu: Seviyorsa bana katlanır :/
Yahu öncelikle insan kendine "ben neden beni sevene eziyet ediyorum? Ve sevdiğime eziyet ediyorum? O bunumu hak ediyor? Ve ben neden kendimi çekilmez kılıp katlanılacak şahıs konumuna düşürüyorum?" diye sormalı...
Ama yok... Seven benim her türlü tribime katlanır, onu istediğim gibi üzer ve kırarım modunda herkes :/

Bizim insanımız sevmeyi bilmiyor arkadaş...
Düşünce şu: Seviyorsa bana katlanır :/
Yahu öncelikle insan kendine "ben neden beni sevene eziyet ediyorum? Ve sevdiğime eziyet ediyorum? O bunumu hak ediyor? Ve ben neden kendimi çekilmez kılıp katlanılacak şahıs konumuna düşürüyorum?" diye sormalı...
Ama yok... Seven benim her türlü tribime katlanır, onu istediğim gibi üzer ve kırarım modunda herkes :/

Ya yemin ediyorum bu yaşıma kadar bunu ben de fark etmemiştim.
Bu düşünce bende de vardı
Kim nasıl sokmuş bunu kafama bilmiyorum ama geçmişe bakıp çocukça hareketlerimi görünce utanıyorum
İnsan sevdiğini mutlu, huzurlu etmek ister ya

Bence eğlenceli bir gün geçirin önce dramı kenara bırakın. Ağlamalar, pişmanlıklar, sen öyle yaptın ben böyle yaptım, özürler bi dursun. yani ben bir erkek olsam önce o kadınla devam edip etmeyeceğime yanında ne kadar mutlu olup eğlendiğime ne kadar anlaştığıma bakarak karar verirdim. Öncelikle gülümseyin. İçinde rahat hissettiğiniz temiz, rahat kıyafetler giyin. Eski sevgilinizin en çok sevdiği şeyleri düşünün. Sahilde gezinti çay simit; sinema aksiyon korku, tiyatro, konser; bulunduğunuz İle göre değişir mesela bi istanbul da boğazturu, kızkulesi, taksim derdim vb. Bunu bi düşünün sonra eğlenceli bir gün geçirin. Ne söyleyecekseniz günün sonunda mutlu bir finalin sonunda söyleyin. Keşke hergünümü böyle geçirseydim ama üzgünüm çok yıprandın umarım mutlu olurdun diyip ısrar ve gözyaşında boğulmadan tatlı bir öpücükle ( film gibi oldu en romantiğinden) sonlandırın. O düşündün devam etmek isteyip istemediğine aklam ya da sonraki gün msjlarından belli olur. Yoksa zaten zorlamayın güzel bşr bir vedayla önünüze bakın artık. Bol şans 🍀

Ya yemin ediyorum bu yaşıma kadar bunu ben de fark etmemiştim.
Bu düşünce bende de vardı
Kim nasıl sokmuş bunu kafama bilmiyorum ama geçmişe bakıp çocukça hareketlerimi görünce utanıyorum
İnsan sevdiğini mutlu, huzurlu etmek ister ya
Hayat tecrübelerin toplamıdır derlerya tecrübe ile anlamanız iyi bişey. Yeter ki geç olmasın.
Dediğim gibi insan en başta kendi için kendisini katlanılacak çekilecek kişi pozisyonuna düşürmemeli. Değer kıymet bilmeli. Ve hiçkimse sevdiği için bişeylere katlanmak zorunda değil ve olmamalı. Tabi bu katlanmak derken engellerden bahsetmiyorum. elbette hayat zorluklarla dolu insan icabında sevdiği için dünyayı karşısına alacak, aç kalacak açıkta kalacak. Fakat engel dediğimiz şey bizzat sevdiği kişiden geliyorsa burada bir sorun var demektir.

Back
X