- 12 Temmuz 2006
- 58.292
- 222.759
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bizde arabasız zengin olması mümkün değil zaten, hele İstanbul'da arabasız insan sayısı çok çok az, zengin çocuğuysanız aileniz sizi asla arabasız bırakmaz ki, feci ve vahşi bir olay nedeniyle artık adını dahi anmadığımız Reina'ya gelen gençleri babalarının arabayla bıraktığına şahit olmadım hiç ya da yürüyerek geldiklerineaşkolsun mune hanımcığımm sizinki çevre dostu gayet havalı elektrikli bir ürünmüş.Danimarka Hollanda olsa inanırdım da zengin çocuğunun bisikletle okula gittiğine İstanbulda Ankara da hiç mi görmezdim bunca yıl.cıks vallahi de yok öyle zengin genç billahi de yokk
Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli. Ben forumu saf yerıne koydugunu dusunuyorum, malesef ıyı nıyetlı olamayacagım, büyüksehirde yasadıgım halde ve cevremde keza ona göre iyidir işimden dolayı, aılemden dolayı, ultra zengın bır tanıdıgım yok, en azından olanlar da mercedes, bmw falan kullanıyorlar en fazla, aston martin yok efendım ferrari yok aılem ünlü zengin yok okula arabasız gıdıyorum falan, bu ayaklar kokmaya basladıYa bu çocuk eğer gerçekse belli ki kafa bulan biri, konu sahibesinin bu kadar saf olması iyi değil tabii forumu saf yerine koymuyorsa çünkü mesajları garipsemeye başladım inanılır gibi değil.
Evet bisikletle gidiyorum, ehliyet almadım araba kullanmaya da meraklı biri değildim, çıplak ayak gezip rüzgarı yüzünde hissetmekten keyif alan biri olduğumdan eşim bisiklet tam senlik dedi, aman tepesinde resmen çocuk gibiyim, zırt oraya zırt buraya
tam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okula başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diyeBizde arabasız zengin olması mümkün değil zaten, hele İstanbul'da arabasız insan sayısı çok çok az, zengin çocuğuysanız aileniz sizi asla arabasız bırakmaz ki, feci ve vahşi bir olay nedeniyle artık adını dahi anmadığımız Reina'ya gelen gençleri babalarının arabayla bıraktığına şahit olmadım hiç ya da yürüyerek geldiklerine
Çocuklar mekan kapatıyordu arabası mı olmayacak
Shop programları salatalığı bile Adriana lima yaparken bu da soru mu? Ayrıca sanaldan konuşup bebeğim bir nude at da kalbinin atışını canlı göreyim demeyen erkek yoktur sanırım. Kesin demiştir adamAhdkdhsjs tabisi tavlayabılırsın fakat konu sahıbının dedıgı seyler cok alakasız yanı. Webcam den konusulmus hadi yüzü zayıfım falan yutturdu, adam hıc mı demedı kalk da boyunu posunu goreyım yada hıc mı boydan foto ıstemedı.
Sımdıde o üniversitelerde okuyanlar, üst segment arabalardan bırıne bınmıyorsa bınmeyenlerı kaale bıle almıyorlar, kural aynı.tam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okulda başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diyedoğan şahin vb.o zamanlar zenginler arabasız su içmeye gitmezlerdi de şimdilerde mi arabası yok bu çocuğun hayatta inanmam
Offf yok mu o lee min ho. Gençliğimi yedi benimGeçen başka konuya da demiştim bunlar hep kore dizileri yüzünden:)) izleyin ama bilgisayarı kapatınca unutun yoksa sıkıntı
Ee yapanlar da orasını burasını yamultuyorShop programları salatalığı bile Adriana lima yaparken bu da soru mu? Ayrıca sanaldan konuşup bebeğim bir nude at da kalbinin atışını canlı göreyim demeyen erkek yoktur sanırım. Kesin demiştir adam
evet aynen öyle.bak 5 yıl okudum zengin koca falan bulamadım oradan ha ha haSımdıde o üniversitelerde okuyanlar, üst segment arabalardan bırıne bınmıyorsa bınmeyenlerı kaale bıle almıyorlar, kural aynı.
böbreğimi filan satsam yine değeri yok ki doları görmüyo musun adam ayakkabı mı alacak böbrek paramakafada dönsün sorun değil de para falan göndermeye kalkmayasın adama
Ooo Bilkent tayfa hahhaha bu kuş mevzusu doğru mu ya onu bende duydum ama şehir efsanesi demişlerditam 27 yıl geçti o zamanlar ilk özel üniversite olan okula başlayışımın .biz fakirler servise binerdik ama zengin arkadaşlar taaa o yıllarda en lüks araçlarla okula gelirlerdi.ha bir de okulda bir olay olmuştu bilenler bilir.kuş cinsinden araçlar giremez diyedoğan şahin vb.o zamanlar zenginler arabasız su içmeye gitmezlerdi de şimdilerde mi arabası yok bu çocuğun hayatta inanmam
doğru doğru.hatta burslular giremez bile yazmışlardı cafeye de.o terbiyesizlikti tabi ki.Ooo Bilkent tayfa hahhaha bu kuş mevzusu doğru mu ya onu bende duydum ama şehir efsanesi demişlerdi
hatta güldüreyim seni az.sadece arabasız olarak para yetse cıks yetmedi de hazırlık biter bitmez daha az zenginlerin olduğu bir özel üniv.geçtim de kurtuldumOoo Bilkent tayfa hahhaha bu kuş mevzusu doğru mu ya onu bende duydum ama şehir efsanesi demişlerdi
Özelde okumadım, zengin koca niyetinde de olmadım ama arkadaslarımdan bılırımevet aynen öyle.bak 5 yıl okudum zengin koca falan bulamadım oradan ha ha ha.kendi dengimle evlendim sadece güzel dostluklarım var hala bazılarıyla hepsi bu.
Böyle şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum ama örnek sizin yazdıklarınıza destek niteliğinde olacağından üstü kapalı yazacağım, baba tarafımın durumu iyidir, vaktiyle birçok şeyi gördük geçirdik, yakın akrabamız ülkenin önde gelen ailelerinden birinin veliaht oğluyla evlenmişti ki aldıkları eğitim vs aynı seviyedeler, yalnız bizim akrabamız olan aile daha sakin dingin bir hayat yaşardı, nasıl desem bizde aile aile ilişkileri daha ön plandadır, akrabam gelin gittiği ailenin yaşam biçimine uymasına uydu ama sıcak bir aile ilişkisi olmadı, olamadı çocuğunla bile birebir ilgilenemiyordu, bebeklikten itibaren belli kaidelere göre yetişmesi dil eğitimi vs derken çocuk dadılar elinde, anne baba açılış davet kokteylde, bir süre sonra mutsuzluk ağır basmaya başladı, evliliği kurtaramayınca da ayrıldılar.Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli. Ben forumu saf yerıne koydugunu dusunuyorum, malesef ıyı nıyetlı olamayacagım, büyüksehirde yasadıgım halde ve cevremde keza ona göre iyidir işimden dolayı, aılemden dolayı, ultra zengın bır tanıdıgım yok, en azından olanlar da mercedes, bmw falan kullanıyorlar en fazla, aston martin yok efendım ferrari yok aılem ünlü zengin yok okula arabasız gıdıyorum falan, bu ayaklar kokmaya basladısenına dına cok sevındım, hem arabadan daha zevklı bence
Hahahah ay Allah’da sizi güldürsün boşverin iyi olmuş böbrek daha önemli :) Bir tahmin daha yapayım geçtiğinizde Atılım mıydı yoksahatta güldüreyim seni az.sadece arabasız olarak para yetse cıks yetmedi de hazırlık biter bitmez daha az zenginlerin olduğu bir özel üniv.geçtim de kurtuldumyoksa böbrek dalak satacaktım
yok ondan daha iyi bir yerdi ha ha ha.Hahahah ay Allah’da sizi güldürsün boşverin iyi olmuş böbrek daha önemli :) Bir tahmin daha yapayım geçtiğinizde Atılım mıydı yoksa
O zamanda yatırımdan anlamiyormussun ceyceyevet aynen öyle.bak 5 yıl okudum zengin koca falan bulamadım oradan ha ha ha.kendi dengimle evlendim sadece güzel dostluklarım var hala bazılarıyla hepsi bu.
Evet bende rencide amaçlı yazmadım, ama kendımden pay bıcıyorum, bır kadın olarak suan bulundugum yer gayet ıyı hatta bana gore cok cok ıyı, standardım yuksek ben kendımden bır tık az kazanan adamla yapamam mesela. Üstünü de ucurum olmayacak sekılde normal sayarım. Evlatlarımı koklayamadan baskaları buyutuyorsa yemısım parasını, kaldı kı mali olarak denk olan akrabanız bıle yaşayış tarzı olarak bır denge kuramamıs. Denklık her acıdan cok onemlı, kafa birliği, gönül birliği ve mali olarak denk oldugum bır ınsanı dunyanın hıcbır zengınıne degısmem.Böyle şeylerden bahsetmekten hoşlanmıyorum ama örnek sizin yazdıklarınıza destek niteliğinde olacağından üstü kapalı yazacağım, baba tarafımın durumu iyidir, vaktiyle birçok şeyi gördük geçirdik, yakın akrabamız ülkenin önde gelen ailelerinden birinin veliaht oğluyla evlenmişti ki aldıkları eğitim vs aynı seviyedeler, yalnız bizim akrabamız olan aile daha sakin dingin bir hayat yaşardı, nasıl desem bizde aile aile ilişkileri daha ön plandadır, akrabam gelin gittiği ailenin yaşam biçimine uymasına uydu ama sıcak bir aile ilişkisi olmadı, olamadı çocuğunla bile birebir ilgilenemiyordu, bebeklikten itibaren belli kaidelere göre yetişmesi dil eğitimi vs derken çocuk dadılar elinde, anne baba açılış davet kokteylde, bir süre sonra mutsuzluk ağır basmaya başladı, evliliği kurtaramayınca da ayrıldılar.
Şimdi düşünebiliyor musunuz? Statü olarak birbirine yakın insanlar dahi yürütemezken dünyaları farklı insanlar bir ilişki yürütebilir mi?
Yanlış anlaşılmasın sakın, asla rencide amaçlı yazmıyorum ama bugün tvlerde cemiyet hayatının önde gelen isimleri diye adlandırılan insanların yaşam tarzı, hayata bakışı, aile ilişkileri, arkadaş ilişkileri, karşısındaki beklentileri çok başka, onların tempolarına yetişmek ya da uyum sağlamak için aynı şekilde yetişmiş olmanız gerekiyor, ki zaten mümkünatı yok aralarına kabul etmezler, he belki eğlenirler ama kabul ettikleri için değil.
Gerçekten yetişmek mümkün olmuyor, özellikle konu sahibi gibi ergen yaşta biri olarak söyleyebilirim.Ya çevre bile ona göre şekilleniyor Muneciğim, hadi seni benimsediler içlerine aldılar diyelim, sen yetişebilecek misin o önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?