Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Abi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip
haajhajsha 18-20 yas arasinda her sey yapilir, onemli olan arkadaslarin hmm sen whitefeste gelmiyor musun dediginde geliyorum tabi x abiyi aradim da locayi hallettim demek. ulkece zor zamanlardan gectik, simdikiler biraz daha akilli en azindan whitefest olmuyor artik.

Daha hiç buluşmasının biri hakkında gelecek için fazla kaygilanmiyormusun

Aaa konu sahibi uçurulmuş kız ben daha naptın konuştun mu bu elit beyle tekrar dedin mi aşkım aşk çiçeğem aşkımıza inanmıyorlar dünya bize karşı haydi bebekim kanıtla çok zengin ve entellektüel bi bey olduğunu göstercem pis fakirlere dedin mi diye soracaktım halbuki .... hüsran....

Ben de bi kere çeşmede serdar ortaça gitmiştim. Utanç duyduğum bir anımdır

O başka ünlünün çocuğudur. Sen de yani yengenç

sen ne anlarsın kuzum?fakiriz biz ne biliriz o eğlenceleri ortamı aaaaa
Evet bütün fakirler toplanmış poşetle kaymalar filan
Ben gittim bi kere (atma ziya )dediğinizi duyar gibiyim ama gerçek
Kızaklar filan var tabi yanımızdakiler de fakir
Ama hep geliyormsuzda kaymaktan sıkılmışız gibi davrandık
Çocuğuda tembih ettim sakın dedim ilk defa görüyormuş gibi davranma
Bunlarla büyüdün sentabi arada dediklerimi dinlemese de güzel idare etik

Ben mesela Fransa Isvicre Alplerde falan hep legenle kayiyorum, ayakta kayinca bacaklarim cok agriyo cunku

Ben hiç kaymam. Soğuk abi bi kere. Fransada kayağa harcayacağım parayı maldivlerde falan harcarım sıcak sıcak. Nabim karı soğuğu.
Üşümek için para mı verilir zaten. Bu zenginler de bir acayip. Isınmak için kaç para veriyoz biz doğalgaza oysa.

Üşümek için para mı verilir zaten. Bu zenginler de bir acayip. Isınmak için kaç para veriyoz biz doğalgaza oysa.
Vizyonsuzluk işte tamamen. Para hep harcamayı bilmeyenlerde bacım. Git maldivlere göm kendini incecik kumlara kemiklerin ısınsın, romatizmana iyi gelsin

Vizyonsuzluk işte tamamen. Para hep harcamayı bilmeyenlerde bacım. Git maldivlere göm kendini incecik kumlara kemiklerin ısınsın, romatizmana iyi gelsin
Şu mesaji böğrü 9 yasina kadar sivasin ayazini, sonrasinda da ankara ayazini soğuğunu yemiş bir insan olarak okudum.
O kadar haklısın ki

Herkes orta halli sitelerde oturuyor herhalde, bir Allah'ın kulu da havuzdan bahsetmemiş... yarabbim havuzu olmayan sitede oturmakta ne biliyim...OMG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…