- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
haajhajsha 18-20 yas arasinda her sey yapilir, onemli olan arkadaslarin hmm sen whitefeste gelmiyor musun dediginde geliyorum tabi x abiyi aradim da locayi hallettim demek.Abi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip
Daha hiç buluşmasının biri hakkında gelecek için fazla kaygilanmiyormusunGeçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
SeviyomusDaha hiç buluşmasının biri hakkında gelecek için fazla kaygilanmiyormusun
Ben de bi kere çeşmede serdar ortaça gitmiştim. Utanç duyduğum bir anımdırhaajhajsha 18-20 yas arasinda her sey yapilir, onemli olan arkadaslarin hmm sen whitefeste gelmiyor musun dediginde geliyorum tabi x abiyi aradim da locayi hallettim demek.ulkece zor zamanlardan gectik, simdikiler biraz daha akilli en azindan whitefest olmuyor artik.
Bitti gitti imajBen de bi kere çeşmede serdar ortaça gitmiştim. Utanç duyduğum bir anımdır
Bugünse cocugun yaşı birden büyümüşikimiz de 20
hanımlar çocuğun yaşı benden büyük
yollarımızın ayrılma olasılığı yüksek
O başka ünlünün çocuğudur. Sen de yani yengençMune , sanırım bir yalan yakaladım. Gerçi banlanmis kızcağız ama...
Geçen hafta 'ailesi soylu ve ünlü kişiler' dedigi çocuk için ikimiz de 20 yaşındayız demiş.
Bugünse cocugun yaşı birden büyümüş
Evet bütün fakirler toplanmış poşetle kaymalar filansen ne anlarsın kuzum?fakiriz biz ne biliriz o eğlenceleri ortamı aaaaa
Ben mesela Fransa Isvicre Alplerde falan hep legenle kayiyorum, ayakta kayinca bacaklarim cok agriyo cunkuEvet bütün fakirler toplanmış poşetle kaymalar filan
Ben gittim bi kere (atma ziya )dediğinizi duyar gibiyim ama gerçek
Kızaklar filan var tabi yanımızdakiler de fakir
Ama hep geliyormsuzda kaymaktan sıkılmışız gibi davrandık
Çocuğuda tembih ettim sakın dedim ilk defa görüyormuş gibi davranma
Bunlarla büyüdün sentabi arada dediklerimi dinlemese de güzel idare etik
Üşümek için para mı verilir zaten. Bu zenginler de bir acayip. Isınmak için kaç para veriyoz biz doğalgaza oysa.Ben hiç kaymam. Soğuk abi bi kere. Fransada kayağa harcayacağım parayı maldivlerde falan harcarım sıcak sıcak. Nabim karı soğuğu.
Vizyonsuzluk işte tamamen. Para hep harcamayı bilmeyenlerde bacım. Git maldivlere göm kendini incecik kumlara kemiklerin ısınsın, romatizmana iyi gelsinÜşümek için para mı verilir zaten. Bu zenginler de bir acayip. Isınmak için kaç para veriyoz biz doğalgaza oysa.
Deme öyle deme. 20 yaşındaydım henüz, zengin ve gerçek (sanal değil) bir sevgilim vardı. Mekana şöferli kocaman bi arabayla gitmiştik. Çıkışta yine otele bırakılmıştık falan. Sıradan zengin aktiviteleri işteBitti gitti imaj
Şu mesaji böğrü 9 yasina kadar sivasin ayazini, sonrasinda da ankara ayazini soğuğunu yemiş bir insan olarak okudum.Vizyonsuzluk işte tamamen. Para hep harcamayı bilmeyenlerde bacım. Git maldivlere göm kendini incecik kumlara kemiklerin ısınsın, romatizmana iyi gelsin
Herkes orta halli sitelerde oturuyor herhalde, bir Allah'ın kulu da havuzdan bahsetmemiş... yarabbim havuzu olmayan sitede oturmakta ne biliyim...OMGBende siteden cikip annemin evine gidince çok bocaliyorum, konu sahibininki kadar olmasada allahtan basima talih kuşu konduda kurtuldum o asansoru bile olmayan apartman merdivenlerini yuruyerek cikmaktan.
Ben gidince annemin komsulari saygi durusunda bekliyor, kizlarida bu tıknaz bile sitede oturuyor diye hasetleniyorlar.
havuz mu?o da ne?Herkes orta halli sitelerde oturuyor herhalde, bir Allah'ın kulu da havuzdan bahsetmemiş... yarabbim havuzu olmayan sitede oturmakta ne biliyim...OMG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?