Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

fakir apartmanıma 250 tl aidatı zor ödüyorum havuz olsa böbrek gider istememmmmm
Kocam çok zengin oldugundan böyle dertlerim yok tabii... Kışın Maldivler yada Bahamalarda bulunan mulklerimde günümü gün ederken, yazında Portilloda kayak yapıyorum. Portillo nerede falan diye sorma şekerim, fakir insanlarin asla gidemeyeceği bir yerde. Özel jetim her daim emrimde, benim için sorun olmuyor..
Kocamı internetten bulduğumu söylemiş miydim
 
Herkes orta halli sitelerde oturuyor herhalde, bir Allah'ın kulu da havuzdan bahsetmemiş... yarabbim havuzu olmayan sitede oturmakta ne biliyim...OMG
Bizimkinde aqua park varda simdi burdaki pis fakir ablalar üzulmesin hasetlenmesin diye yazmadim
 
Hayırlısı
 
Hönkürdüm
 
Üşümek için para mı verilir zaten. Bu zenginler de bir acayip. Isınmak için kaç para veriyoz biz doğalgaza oysa.
Çocuğu üşüdüğü için 2 milyon dolar yakan uyuşturucu baronu vardı o geldi aklıma siz böyle yazınca acayip değiller aslında sadece zenginler
 
Ayol biz mahallece merdivenle kayardik. Valla bir büyük tahta merdivenin basamaklarına otururduk. Sonra yokuş aşağı fiyuuuuv. Çok güzel oluyor
 
Bence de değil :)
 
Ben bu konudaki yorumları okuyunca çok şaşırdım. Üniversitede sınıf arkadaşlarımın yarısı çok zengindi hani böyle kulüplere filan üye olan cemiyet hayatı zenginlerinden. Bana ailem hic para vermiyordu devletten başarı bursu alıp özel ders vererek harclik yapsam da o harçlıkları gezmeye harcıyordum toplamda 3 çift ayakkabım vardı her gün aynı kıyafetleri giyiyordum filan ama hiç ezik hissetmedim öyle bi ayrım da hissetmedim. Bizim sınıfta da vardı öyle isvicreye fransaya kayaga giden tipler ben interraille geziyordum sokakta garda kaliyordum en fazla. Ama arkadaştık yani. Sevgili olmadım hiç öyle biriyle ama olsak da ezik hissetmezdim bence. Hatta o yaşlarda zenginleri biraz küçümseyen bi tavrım vardı. Bi arkadaşım vardı mesela dededen yazar entelektüel tayfa. Benim annem babam öyle diil. Ama ben o çocuktan daha çok okumuşum etmişim. Kendimi daha iyi görüyordum ondan. O kitaplarla dolu bi evde büyümüş zaten kütüphanesi olan bi evde almış okumuş. Ben annemi okumayı soktugumden beri bana kitap al okicam diye darlamisim. Onun evde sofrasında akşam yemeğinde Deleuze muhabbeti dönmüş benimkinde annem babam patronlarının gün içinde onlara yaptığı eziyetlerinden isten güçten bahsetmisler ama ben gitmişim kendim boş zamanımda okumuşum. Kendimi bu yönden takdir ederdim yani mesela. Elbette o arkadaşlarımı kişisel olarak kucumsemiyorum şu an hani onlar tembel ben çalışkanım gibi değil yanlış anlamayın. O yasi geçince de o üstten bakan tavrım da gitti tamamen. Belki o yaşlarda ezik hissetmemi o şekilde kapatıyordum bak o da olabilir. Ama gerek yok bunlara. Hepimizin güzel tarafları var yani. Azıcık ozguvenli olun.
 
Seninle konu sahibi bir değil ki kuşum. Daha şimdiden kilo verme derdinde buluşmak için. Dış görünüşüne zaten güvenmiyor ama bunun yanında kültürel bir birikimi, bir bakış açısı ya da hayata dair bir yaşanmışlığı da yok.
 

Siz egitim nedeniyle o kişilerle ayni ortamda bulunmuşsunuz. Zaten ayrim yapilmamasi dogru olan. Mevzu sadece yaninda ezik hissetmek değil ki. İstedigi kadar ezik hissetmesin o hayata yabanci, uzak biri ayak uydurmakta zorlanir, parasi da yetişmez zaten.

Arkadaşlik, sevgililik, eş olmak başka şeyler.
Birileriyle arkadaslik etmek o kişilerle sevgili de olabilecegimiz anlamina gelmiyor. Sevgili olmak evlenecegimiz anlamina gelmiyor.
 

Kudra çok haklısın kanki, şimdi bu konu üstünde düşünmeye başladım ve tam tersi bir örnek buldum. Benim en iyi anlaştığım, en iyi andığım, en beğendiğim erkek arkadaşım şöyle bir insandı: Urfa'da doğmuş, baba Diyarbakır cezaevinden firar etme geçmişi filan olan şu an küçücük bi bakkal dükkanı işleten ve ailesini geçindiren bi abi. Anne ev hanımı. Kendisi uzun saçlı metalci vicdanı retci olduğu is bulamayan ama sürekli çalışan freelance grafiker, ama beş kuruş parası yok. Ailesiyle metrobus + 8 vasıtalayla gidebilecek bi mahallede 2 odalı bi evde yaşıyor. Benim aile tamam zengin diildi ben büyürken ama sonradan ev araba her şeyleri oldu yani ve orta ust sınıf sayılırlar, doktor, muhasebeci, politik olarak da asla uymuyor profiller. Tamamen farklı dünyaların insanıyız benim ailemin geliri o hane gelirinin 4 katı falandır.

Çocuk hiç para kazanamiyordu malesef hala ailesiyle yaşıyordu filan ama çok çalışkandı. Bir de çok ilginç biriydi her şeyden haberi vardı. Mesela Yunanca öğrenip Yunanistan'da 2 sene garsonluk yapmıştı orda barlarda sahne almıştı. Her şeye ama her şeye ilgisi vardı. Çok ozguvenliydi. Ve tanıdığım kadına en saygılı en açık görüşlü insandı. Kendisi kendini ezik görmüyordu ki ben onu göreyim. Ben ona mesela "ay bu ev ne biçim ay paran da yok mu ay senin ailen eğitimsiz mi benimkiler üniversite mezunu hmmm denk de degiliz" filan desem kapıyı gösterirdi yani. Kendine saygısı vardı, bana saygısı vardı. Hala da arkadaşız şu an yine çok tatli bi kizla mutlu bir ilişkisi var para da kazanmaya başladı ayrı eve çıkmış

Bence aslinda sosyoekonomik sınıf kültürel arkaplan filan bence bunlar hikaye yani bence bunlardan bahsetmek bile çok ayıp aslında ama ne zaman hikaye. Ozguvenli olursan bunlar önemini kaybediyor bence. Yani bir şekilde kendine güvenmesi lazım. Konu sahibine önerim bu bence. Kilonu, paranı, görünüşünü kafaya takarsan karşındaki de takıyor malesef. Sen bunlardan ibaret olmazsan değerini bunlarla olcmezsen karşındaki de bunları görmüyor. Bu da bir tahminim...
 

Evet öyle şeyler olabilir haklısınız.
 
“Davul bile dengi dengine.” lafı bence özgüven sorunu olan insanlar içindir.
Ama görüldüğü üzere bir özgüven probleminiz de var, bunu çözerseniz neden olmasın diyorum.
 
Yani bir şekilde kendine güvenmesi lazım.
Lafa bende karışıp birkaç şey yazayım:))
Konu aslında sosyal medyadan tanışılan bu kişi gerçekse, konu sahibesinin kendiyle ilgili çizdiği profili de göz önünde bulundurursak, biri kadın biri erkek özgüvenden bi'haber 2 kişi var.
VanessaRinki zengin biriyle arkadaşlık yaptığını sanıyor, kendi statüsünü ve dış görünüşünü sorguluyor.
Sosyal medyadaki erkek de aslında zengin değil ama gerçek durumundan bence utanan, olduğu gibi görünme sorunu yaşayıp olmak istediği gibi görünen, biraz da sosyal medyadan kız tavlarım mantığıyla hareket eden özgüvensiz biri.

Yoksa maddi imkanları sizden fazla olan biriyle arkadaş olursunuz, lakin evlilik adını feriha koydum gibi dizilerdeki senaryodan ibaret olur, kaldı ki burada bahsi geçen erkek çizdiği portrede biri değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…