Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Tam benlık bır hareket olurdu dötü başı dağıtmalık kıştan pek hoşlanmıyorum zaten, seneden seneye turkıye sınırlarında kayagı gıdıp kayamadıktan sonra ne anlamı var kı, kıme neyı ıspat cabası

Amiyane bir tabir vardır bu ünlü mekanlar için 'mal kabul' kısmında takılacak ınsanları ıcerı bıle almaz kapıdakı insan irileri o yüzden herkes çapı kadar açılsın, hayal kursun diyor ve goygoyumu burda bitiriyorum ahdhsks

Kayağa nerden geldi mevzu ?
Soğukta ne işiniz var
Ben bir fakirlik anımı anlattım kayakla ilgili

Bu arada hanımlar zengin olmayan kayak bilmez demişsiniz alındım Gayet kayak tecrübem var benim. İzmir'e taşınmadan önce her sene kar kaydığında yokuş başından tepsiyle aşağı kayardım.

Simdi izmirdeysen artik o zevkte yok bak ben dogma buyume izmirliyim bu zevki hic tadamadim kar da sevmem cok üşüyorum

Haklısın ama b
Haklısın fakat konu sahibide kendini gelistirmeli, yaşı da çok küçük değil sanırım.Yoksa sosyal medyada ki avcıların çok tuzağına düşer.

Ben bir kere şişhane yokuşundan kayarken önümdeki çocuğa geliyorum geliyorum diye bağırmıştım onun gibi bir şeymiydi

Ay noldu birden hersey yalan miydi

Abi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…