- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Tam benlık bır hareket olurduAmaaan dert ettiğiniz şeye bakın, poşetle kaymayı trend yapardınız, tüm zenginler minnoş minnoş kayarken piste poşetle çıkacaksınız bir de türkü, çiğ köfte nedir türkü nedir öğreteceksiniz
Amiyane bir tabir vardır bu ünlü mekanlar için 'mal kabul' kısmında takılacak ınsanları ıcerı bıle almaz kapıdakı insan irileriÜzülmeyin lütfen üstlerine mango atın avokado atınPistte şampanya patlatamayan 2 şişe misket limon 80 derece limon kolonyası patlatsın, gönüller zengin olsun yeter ki tesellisiyle geceyi kapatayım.
Genç kızlar sizlerde sosyal medyada biz aşırı zenginiz diyen çocuklara inanmayın, onlar aşırı zenginse ben de kraliçe elizabeth'im
Ben bir fakirlik anımı anlattım kayakla ilgiliKayağa nerden geldi mevzu ?
Soğukta ne işiniz var
oo sadece kayak mı nerelere gittik geldikKayağa nerden geldi mevzu ?
Soğukta ne işiniz var
Simdi izmirdeysen artik o zevkte yok bak ben dogma buyume izmirliyim bu zevki hic tadamadim kar da sevmem cok üşüyorumBen bir fakirlik anımı anlattım kayakla ilgili
Bu arada hanımlar zengin olmayan kayak bilmez demişsiniz alındımGayet kayak tecrübem var benim. İzmir'e taşınmadan önce her sene kar kaydığında yokuş başından tepsiyle aşağı kayardım.
Haklısın ama bSevgi sandığı şey boşluk, arayış. Özgüven problemi var bu kızın, o internetteki çocuk onu lutfedip sevmiş, o da mecbur sevecek. Ufacık bir ilgi kırıntısı görmese çoktan unuturdu. Özgüven eksiği var, kendisini güzel bulmuyor yeterli bulmuyor. Kendini seçen tarafta konumlandırmıyor..
Haklısın fakat konu sahibide kendini gelistirmeli, yaşı da çok küçük değil sanırım.Yoksa sosyal medyada ki avcıların çok tuzağına düşer.Sevgi sandığı şey boşluk, arayış. Özgüven problemi var bu kızın, o internetteki çocuk onu lutfedip sevmiş, o da mecbur sevecek. Ufacık bir ilgi kırıntısı görmese çoktan unuturdu. Özgüven eksiği var, kendisini güzel bulmuyor yeterli bulmuyor. Kendini seçen tarafta konumlandırmıyor..
Ben bir fakirlik anımı anlattım kayakla ilgili
Bu arada hanımlar zengin olmayan kayak bilmez demişsiniz alındımGayet kayak tecrübem var benim. İzmir'e taşınmadan önce her sene kar kaydığında yokuş başından tepsiyle aşağı kayardım.
tövbe bismillahBen bir kere şişhane yokuşundan kayarken önümdeki çocuğa geliyorum geliyorum diye bağırmıştım onun gibi bir şeymiydi
Şuan bile derken msj okurken mi?evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
Ay noldu birden hersey yalan miydi20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.
Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Sesli guldum hdhgdgsgsgŞuan bile derken msj okurken mi?
Abi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayipheh bak bu var mesela. hadi boyle bir iliski yasandi, konudaki cocuk konu sahibini sevdi birlikteler. yazin neyse bir sekilde beraber tatil yapsinlar. kayaga nasil gidilir? zengin olup da kaymayi bilmeyen kimseyi tanimadim ben.
bir ara uludagda whitefest modaydi, aman allahim gormeniz lazim herkes orada, agaoglunda kalmak icin herkes yarisiyor, bir gece kerimcan durmaz bir gece gulsen cikiyor insanustu sekilde egleniliyordu. simdi courchevel moda. herkes fransaya gidiyor kayaga. uludaga gittik deyince hmmm deniyor. taksit cekip anca gider aliskin olmayan insan kayak tatiline. konu sahibini kirmayi hic istemiyorum belli ki kandirilmis ve inaniyor ama gercek olsa dahi olmaz yani olamaz. dunyanin akisina aykiri. insallah akillanir.
Fransa olmazsa kayamiyorum ben meselaAbi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip
Ben hiç kaymam. Soğuk abi bi kere. Fransada kayağa harcayacağım parayı maldivlerde falan harcarım sıcak sıcak. Nabim karı soğuğu.Fransa olmazsa kayamiyorum ben mesela
Harbiden ya, kicim basim donuyo benim de, paran var derdin var şekerimBen hiç kaymam. Soğuk abi bi kere. Fransada kayağa harcayacağım parayı maldivlerde falan harcarım sıcak sıcak. Nabim karı soğuğu.
sen ne anlarsın kuzum?fakiriz biz ne biliriz o eğlenceleri ortamı aaaaaAbi şu zengin vizyonsuzluğu beni öldürüyor ya. O kadar paran var kerimcanla gülşenle eğleniyorsun. Çok acayip
Ay napican zaten Kerimcani harbidensen ne anlarsın kuzum?fakiriz biz ne biliriz o eğlenceleri ortamı aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?