Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Aklima harry ve meghana yapılan eziyetler geldi. ben de yalnız neden bu kadar olur diye direttiysem, zengin mengin gözüm de yok aslında paraları pulları onların olsun bu ne eziyettir arkadaş
Konu evrildi resmenİngiltere kraliyet ailesine kadar yürüdük:)))
Meghan neler yaşıyor bilmiyorum ama Leydi Di az çekmedi, kadının ölümü hala bile şaibeli.

Arkadasliktan bahsetmiyoruz ama. Sevgililik hatta evlilikten bahsediyoruz. Verdiginiz ornekler hep arkadaşlık uzerine.

Arkadas olarak hepimizde vardir farkli ailelerden farkli çevrelerden gelip arkadas dost olduklarimiz. O ayri.

Servet erkeğin kendine aitse statü fark etmeksizin istediği (genelde genç ve güzel) kadınla evleniyor.
Yan komşumuz beyaz eşyalara köpük yapan sanayici bir adamdı. 2. Evliliğini kendinden 20 yaş küçük, eski Türkiye güzeliyle yaptı. Bir diğer arkadaşım Ogs sistemlerini ve İddia’yı Türkiye’ye getiren ünlü bir iş adamı. O da Türkiye güzeliyle evliydi. İflas edince boşandılar.
2. Kuşak ise ailenin bulduğu ya da üniversiteden arkadaşı gibi yine aynı cemiyetten birini tercih ediyor.
Ankara’da Armada Avm sahibi başta olmak üzere pek çok inşaatın sahibi ailenin oğlu yine kendileri gibi İnşatçı ailenin kızıyla evlendi. 1 sene sonra ihanet sebebiyle boşandı. İhanet ettiği kızla 2. Evliliğini yaptı. Şiddet dolayısıyla ondan da olaylı bir şekilde boşandı. Günlerce gazeteler yazdı.
Ankara Nata Vega’nın sahibinin oğlu üniversiteden kız arkadaşıyla evlendi. Şu an mutlu, mesut yaşıyorlar.
Nata Vegacıların kızı Hosta Piknik Dönercilerin oğluyla evli.
Hosta Piknik Dönerin kızı, silah sanayisi yapan bir adamla evlendi.
Tanıdıklarımdan aklıma gelenler bunlar.

Tespit gibi tespit

Arkadasliktan bahsetmiyoruz ama. Sevgililik hatta evlilikten bahsediyoruz. Verdiginiz ornekler hep arkadaşlık uzerine.

Arkadas olarak hepimizde vardir farkli ailelerden farkli çevrelerden gelip arkadas dost olduklarimiz. O ayri.

Yok ya sevgililerimi de anlatmistim.

Mesela bu beyle tamamen ayri dunyalarin insaniydik. Benden daha zengin sevgilim de oldu. Ama dedigin gibi cok cok zengin sevgilim olmadi hani yatlari katlari olan filan. Aman o da eksik kalsin yahu Koc ailesi ile de evlenmeyiverelim LCW forever diyorum.

20li yaşlarda bunalımda olduğum bir dönem hayali bir sevgili uydururdum kendime, bir kere ona mektup bile yazdım.

Taki annemin bu kişiy gerçek sanarak bana 2 saat nasihat vermesiyle gerçek hayata döndüm. Olmayan bir erkek yüzüne nasihat yedim...

Bu arkadaş da bu yazılanları okuyunca umarım gerçek dünyaya döner.

Eldeki verilerden bişey çıkmıyor.

Entelektüel bir ünlünün oğlu
20 yaşından büyük
Sabancıda okuyor
Arabası yok
Sabancı da okul hariç hepsi iş yerindeki arkadaşın oğlu. :)) Oda sadece tıp okumak istiyor 3 sene boyunca 1 puanla kaçırdı. Son sınavda %50 burslu biyoloji kazandı.

Sabancının kızı var olma mı:))
Evlendimiydi tam hatırlamıyorum ama bayağı zorladıydı

Hülya Avşar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…