Sevdiğim adamın arkadası ile görüştüm

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet kizlar çok ama çok sevdiğim adamin arkasdsi ile görüştüm ben evli değilim bu arada birini çok sevdim ama karsiliksiz kaldi konu acmistim zaten onunla ilgili de .Onun için sanirim yapmadigim kalmadi yapmadigim kalmadi derken beni sevmesi için fedakarlıklar sürekli hayatima girip çikan bi adamdi ne vardi ne yoktu ama ben bi kere çok sevdim iste ama o her defasinda kesinlikle ciddi ilişki istemediğini sadece vakit geçireceği birini aradigini söyledi size saçma gelebilir boyle düşüncedeki birini nasil sevdin diye herşey zamanla oldu
farkında olmadan baglandim sonrasında
tabiki beklentilerim oldu onunda beni onu
sevdiğim gibi sevmesini bekledim olmadi
sadece benden hoslandigini asik olmak
istemediğini söyledi ben çok mücadele ettim
beni sever diye istemedi bi şekilde
anliycaginiz koptuk zaten istersem
hayatimdan tamamen cikabilecegini
söylemişti ozaman da iste o sözüde beni çok acitmisti ona göre hava hoş tabi kendi sevmedi çünkü. Gelelim esas konuya bununis arkadasi benle iletişime geçti ve konuşmaya basladik konuştum ama arkadslik ötesinde değil bazen onla konuştuğum için suçlu hissettim kendimi ama yapacak bise yoktu sonuçta onla olmadi diye hayatimi ona göre yonlendiremzdim bu cockda sürekli mesaj atardi sonra birden sebepsiz yere iletişimi kesti benimle bnde kesinlikle mesaj atip nie konusmuyoruz diye de sormadim ama kafami kurcaliyo gunlerdir bu soru sebep neydi onumu duydu anlamadim bazen bu cockla görüştüğüm için pişman olmuyor değilim kizlar size sormak istedim sizce ne olmustur

Denemisler seni canim

Bence 2. kisi senden yeterli sicakligi goremeyince nihai amacinin uzak ihtimal oldugunu anladi ve mesafe koydu.Birinci kisi ise sizin zaafinizi anladigi icin , dolayli olarak yataga girme istegini dile getirmisti.Ikinci kisi de hemen hemen ayni sekilde sonuc odakli birisi ancak senden yeterince yuz bulamadigi icin fazla ileriye gidemeyecegini anladi.Erkekler bu tur konularda inanilmaz uyaniktir.Akil da fikir de tek bir noktada calisiyor.Bu tur erkeklerden uzak durun.Aksi halde sadece uzulursunuz.

O adam aşık olmamış neyse senin kendi aşkına saygın olsaydı da onun arkadaşıyla iletişim kurmasaydin. Sanki başka adam kalmamis

bazı erkeklerde benımle yapan herkesle yapar gıbı pis bı zıhnıyet oluyo bundan olabılır
ama öyle ya da böyle sevdıgının sevgılısnın esının arkadasıyla dostuyla yakınıyla görusenlerden tıksındıgım ıçın oh olsun dıyorum
çocuğn ıletışımı kesmesını dert edıyorsunuz bir de yoksa devam edecektıız hala

Çok sevdim o sevmedi diyorsun, arkadaşıyla konuşuyorsun..
Arkadaşlıktan öte değildi diyorsun, suçlu hissettim diyorsun. Arkadaşlıktan öte olmasa suçlu hissetmezdin.
Suçlu hissettim ama yapacak bir şey de yoktu, hayatımı ona göre yönlendiremezdim diyorsun..
Benim kafam karıştı.
O seni sevsin ya da sevmesin, sonuçta o kişi arkadaşı. Kendini çok ama çok küçültmüşsün ikisi ne karşı da..

Bence de ikisiyle de görüşme ,boş ver unut.Bir öyle bir böyle adamlardan nefret ediyorum.Kadın erkek fark etmez,kararlı olur bir duruşu ,tavrı olur.
Biz insanlar hep böyleyiz sanırım.Bizi sevene değil de sevmeyene, umursamayana koşuyoruz.

Bence denemişler gibi geldi bana ,herneyse olan olmuş bitmiş gitmiş.
Artık seçimlerinizi sizden yana değer veren insanlardan kullanın
Yani adamın niyetini bildiğiniz halde üstüne üstüne gitmek mantık dışı kendinizi değersizleştirmeyin.

Ya tabiki dert etmedim ben zaten görüştüğüm için pismanim ama soylede bi durum var sanki sevdiğim adamin da cokmu umruna gelmistir hayir sadece ben belkide artik onun için çektiğim acidan kurtulmak istedim o yüzden boyle bise yaptim

Bilmiyorum sadce bi arkadasada yazdmya
canm artik çok yaniyodu bu hakli cikarmaz
belki beni of ya evet kendimi küçültmüş oldum

[QUOTE ="nur35nur, post: 44537981, member: 374555"]O adam aşık olmamış neyse senin kendi aşkına saygın olsaydı da onun arkadaşıyla iletişim kurmasaydin. Sanki başka adam kalmamis[/QUOTE]
Hicbise diyemiyorum hicbirinize haklisinz

Sizi sinava tabi tutmuslar ve basaramamissiniz maalesef.

Bir insan sevdigi adamin arkadasiyla neden konusur ki hem?

WOLFROG post: 44539068 .!.:
Sizi sinava tabi tutmuslar ve basaramamissiniz maalesef.

Bir insan sevdigi adamin arkadasiyla neden konusur ki hem?
Beni sinava tabi tuttuklarini sanmıyorum .ya canim artik çok yaniyodu bi buçuksenedir unutamadim bu adami bazen dayanamiyodum artik en sonda boyle bir aptallik yaptim biliyorum yanlis sizde böyle konuşunca iyice kötü oluyorum sevdiğim dediğim çocuk arada da olsa yazardi tamamen iletişimi kesti duydumu haberi varmi cidden bilmiyorum ama çok pismanim.iste

Oncelikle bir problemi paylasmis ve cesaret duymus birisine agir hitamlarda bulunan kisiler adina uzuluyorum.insaniz ve basimiza ne gelecegini bilemeyiz.yol gostermk yerine agir elestirmek kisilikle alakali bise.insanlari kazanin tanimadan kaybetmeyin lutfen.arkadasim sana gelince olabilir bi durum bekarsin sonucta.yalniz sana tavsiyem su sana ve hislerine saygi duymayan kadin yada erkek farketmez bir kisiyi hayatinda bulundurma bu sana zarar verir.ayrica vicdan azabi duyulacak boyutta bise yapmamissin anlattigin kadariyla.insanlarla konusabilir taniyabilirsin.sonuc olarak hayatinin odak noktasi yaptigin kisinin de cok umrunda oldugunu dusunmuyorum.ki herseyden once kadin olmana saygi duyarak sana o sozleri sarfetmezdi.su akar yolunu bulur.hayatta tecrubelerin ve yasanmisliklarin bir ozetiyse bu saatten sonra temkinli daha bi kendine guvenen ozguvenli bi bayan ol ve dimdik dur.karakterin etkileyemeyecegi kimse yoktur

Size yorumunuzdan ve sayginizdan dolayı çok çok teşekkür ederim öncelikle karakterli olmak herkese nasip olan bise değil sanirm .inanin bugün buraya konu actigima pişman oldum pskolojikmen zaten zor bi durumdayim burda farklı şeyler konuşmak varken agir eleştirilere maruz kaldim belki haklilar ki zaten kime ne yazdim aklim basimdada çok yazmadim .vicdanen rahatsizim ancak zaten o kişiyle arkadasliktan öte bise olmadi zaten izinde vermedm çünkü niyetini bilmiyorm sadece garibime giden konusmayi birden kesmesi umrumda değil konuşup konusmamasi sadece günlerdir takinti oldu bende acaba neydi sebep diye .bu arada bugün biraz düşündüm ve size katiliyorum beni zaten zerre kadar düşünmeyen adamin umruna geldiğini sanmıyorum .şuan daha iyim artik pismanlikta duymuyorum olan oldu yasanmasi gerekenler yasandi pişmano olacaksa o olsun yasattiklarindan dolayı size tekrar tekrar tesekkur ederim sizin gibi iy niyetli insanların olduğunu bilmek çok güzel

Ne kadar meraklıyız zaten taş gibi kafa yaran eleştiriler yapmaya. Belki bir an boşlukta hissetti, belki ilgisi hoşuna gitti mesajlarına cevap verdi. Konu sahibi arkadaş gibi konuştuk dediği halde eleştirmenin mantığı ne? Bir kadın bir erkekle arkadaş olamaz mı. Mesajlaşmak ya ne var bunda?

Neden daha sonra yazmadı bilemeyiz. Belki hayatına birisi girdi, belki o da senin gibi pişman oldu. Belki karşı taraf istemedi. Belki sen arkadaşından sürekli bahsettin rahatsız oldu. Neden denesinler ki, sanmıyorum bu deneme oyunları artık eskidi.

Canim benim ya gece gece beni mutlu ettiniz
siz ve black_ hayit konunun nasil
kapattirildigini bilemedigim için silmek
zorunda kaldim maalesef tamda dediginiz gibi oldu ilgi bian hosuma gitti çünkü acisina dayanamiyodum artik.zaten bi paylasimimiz olmadi günlük muhabbetler oldu o kişiden bahsetmedim ama onların kurumdan biriyle görüşüp gorusmedigimi sordu evet cevabi verdim tabiki yasadiklarimi anlatmadim ona ama yalan söylemekte istemedim.olay bu yani sadece bian için kötü hissettim kendimi ama şuan iyim çünkü ben onların zerre kadar umrunda olduğumu. düşünmüyorum banada su saatten sonra takilmamak kaliyo sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…