• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Adamın Asla Sizin Olmayacağını Bilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayattmavisi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
158
40
18
25
İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.

4 ay Sevgililik yaşamışsın Bu ne Bergenlik ? Kendine Gel istersen ?
Ben çok saplantılı bağlanıyorum kim girse hayatıma ,yani cocuklugumdan mi kaynaklı bilmiyorum ama çok zor bir çocukluk geçirdim sevilmeyen bir çocuktum dayaksiz günüm geçmezdi diyebilirim

İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin galiba

Ben çok saplantılı bağlanıyorum kim girse hayatıma ,yani cocuklugumdan mi kaynaklı bilmiyorum ama çok zor bir çocukluk geçirdim sevilmeyen bir çocuktum dayaksiz günüm geçmezdi diyebilirim
Çok üzüldüm kim tarafından şiddet görüyordun. Uzman desteği aldın mı bu konuda

Bugün açılan konulara bir bakın insanlar nelerle uğraşıyor. Sizin terapi almanız şart ama inanın halinize şükür edin. İlk önce ruhsal olarak dengeye girin, sağlıklı ilişki kurabilecek duruma girin sonra ilişkilere odaklanın. Kendinizi meşgul edin.

Ah işte herkes anne baba olmamalı... Lütfen Tedavi ol kendine zarar veriyorsun bu şekilde 😔

Bence hayallerinizi ozluyorsunuz yani başka adamla da aynı hayalleri gerçeklestirebilecek potansiyel var. Bosverin yani baskasiylanolur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X