- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi hayattmavisi
Yahuuu o yaşta erkek için üzülünür mü? Önümüzdeki maçlara bakıcaz eğlenmene bak hayatına bak güzelim değmez değmez valla bak23 yaşındayım birkaç ay sonra 24 oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahuuu o yaşta erkek için üzülünür mü? Önümüzdeki maçlara bakıcaz eğlenmene bak hayatına bak güzelim değmez değmez valla bak23 yaşındayım birkaç ay sonra 24 oluyorum
Müslüman kadın başka dinden biriyle evlenemez. Allah katında kabul olmaz yani. Yoksa resmi olarak tabii ki kimse karışamazHepsini gectimde dinler arasi evlilik olmadi yasak fikrini kim asiladi size.
Din sadece insanlara huzursuzluk verirHepsini gectimde dinler arasi evlilik olmadi yasak fikrini kim asiladi size.
Bi de bayıl istiyorsan. Meğer 4 ayda ne cok hayal sığdırmışsın içineİyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Kesin bilgi mi bu?Müslüman kadın başka dinden biriyle evlenemez. Allah katında kabul olmaz yani. Yoksa resmi olarak tabii ki kimse karışamaz
4 ayda 4 çocuk hayaliBi de bayıl istiyorsan. Meğer 4 ayda ne cok hayal sığdırmışsın içine![]()
EvetKesin bilgi mi bu?
Evet madem benimle evlenmeyecekti başta seversem evlenirim diyorduDinleriniz farklı olduğu sonradan mı dank etmişBöylesi için değmez açıkçası. Birde bana bahane gibi geldi.
Bu konu daha önceden de açıldı adam dini bahane ediyor aslında derdi cinsellik ama konu sahibesi yaşamak istemeyince arazi adamDinleriniz farklı olduğu sonradan mı dank etmişBöylesi için değmez açıkçası. Birde bana bahane gibi geldi.
Başlığa ithafen; nerden biliyorsun bizim olmayacağını sjfgfhcbİyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Bu şekilde yorum yapamazsınız.Din sadece insanlara huzursuzluk verir
Yazıyor yani Kuranda hım? Kesin yani.
Evet balık burcumHanımefendi balık ya da yengeç burcu musunuz sakin olun
Aynen yazıyorYazıyor yani Kuranda hım? Kesin yani.
İlahiyat mezunu msunuz? Yoksa Türkçe meal okuyarak mı bu bilgiye ulastınjz?Aynen yazıyor
Seversem evlenirim mi? Deneme süresi mi varmışEvet madem benimle evlenmeyecekti başta seversem evlenirim diyordu
Of daha neler gelir gecer. Adamın çükünde değilsin hayatına odaklan yahu.Evet balık burcum
İlahiyat mezunu değilim. Mümkün oldukça tefsir okuyorumİlahiyat mezunu msunuz? Yoksa Türkçe meal okuyarak mı bu bilgiye ulastınjz?