• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Adamın Asla Sizin Olmayacağını Bilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Allah aşkına nasıl bir gezegende yaşıyorsunuz nasıl bir ütopya 🤦‍♀️ biraz akıl biraz mantık...

Evet madem benimle evlenmeyecekti başta seversem evlenirim diyordu
Sizi sevmemiş demek ki. Dişiliğinizden faydalanacaktı ama siz ödün vermediniz. O da başka çiçeklerden nektar toplamaya gitti. Sallayın gitsin. Adam zaten karaktersiz. Kurtulduğunuza şükredin.

Bu konu daha önceden de açıldı adam dini bahane ediyor aslında derdi cinsellik ama konu sahibesi yaşamak istemeyince arazi adam
Biri eski konusuna yazmıştı, süryani hristyanları çok katıymış bu konularda, çocuklarının kendilerinden olmayan biri ile evlenmelerine müsade etmezlermiş, evleneni aileden dışlıyorlarmış. Konu sahibine diyormuş ailen benle evlenmene izin vermez diye ama bu ilişki devam etseydi asıl yan çizecek taraf belli bu durumda. Adamın aklına uysaydı hali dumandı yani.

Evet hep bunu istedi
Yaralarınızı onarmaya çalışın. Bazı kişisel gelişim kitapları var. Paranız yoksa da kütüphanelerde veya arkadaşlarınızda vardır. Kitapların adı aklıma gelmiyor ama çocukluk travmalarınızı buluyorsunuz ve öneriler sunuyorlar. Olmadı onları okuyun psikoloğa gidene kadar. Kendinizi sevin, özsevginizi kazanın. Dilerim ki hayalinizdekilerden daha güzeli ve iyisi karşınıza çıksın.

Gerçek balıklar çok duygusal olur
Gerçek balıklar duysal ve de mantıklı olur ,sizde mantık falan kalmamış astroloji ile yakından ilgiliyim, siz burçtan dolayı değil geçmişteki travmalardan dolayı bu kadar saplantılı şekilde ilişki yaşıyorsunuz, tedavi olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız...

İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Öncelikle biraz kendinize gelin bence. İlişkiniz olum nedenli bitmedi. Karşıdaki insan istemedi. Beni istemeyeni ben hiç istemem demelisiniz. O hayalleri sizi seven biriyle ilerde kurarsınız. Bir ilişkide başta bir sıkıntı çıkıyorsa, duygular zedeleniyorsa toparlamak zordur ki sizin direk bitmiş. Yani gereksiz bir duygusallık durumundasınız ve bu durumu ben böyleyim diye normallestirmeyin. Hayat, biri gitti öldüm bittim diye yaşanmaz. Kendiniz için yaşamayı bilin lütfen. İnsanlar eşlerinden ayrılıyor. 4 ay çok bir şey değil. Üzülün tabi ama bu şekilde dram yaşamayın. Kimse için değmez.

H hayattmavisi o kadar hayırlı olmuş hakkında. ileride anlayacaksın muhtemelen. Yaşın 24 öyle guzel bir yaştasın ki. Sağlıklı bir düşünce ile önüne bakarsan, karşına istedigin gibi uyusabileceginiz biri çıkacaktır elbette. neden o zaman uzulmusum diye kendine kizacaksin o gün geldiginde. Adam seninle sırf cinsellik düşünmüş sen de buna uygun değilsin düşünce olarak anladığım kadarıyla ayrilmissiniz. Ondan zaten sana hayır gelmezdi. Önüne bak. Muhakkak biri çıkacak ve çok mutlu olursun umarım❤️

Müslüman kadın başka dinden biriyle evlenemez. Allah katında kabul olmaz yani. Yoksa resmi olarak tabii ki kimse karışamaz
O dedigin kadin adami terk etseydi teoride mantikli olurdu. Ama terk eden adam. O yuzden kadinin allah katinda ki evlilik durumunu dusundugunu sanmam ayrilirken.

Muhtemelen kadinin bir de bayil istersen feriha tadinda ki karakterinden yilmis tekmeyi basmis. Basarken bahanesi bu olmus.

Bu herkesin bildiği bir bilgi. Fazla sorgulamamak gerek. Sebebini sorgulamak lazım. Sebebi de büyük bir saçmalık
Pardon da neden sorgulamayacagım anlamadım?Ben kesin olarak Kuran da gecen bilgilere inanmayı tercih ediyorum. Şurda kulaktan kulaga oynasak cok degıl 4.kişide bilgi değişir. Yani yıllar yılı onun bunun lafıyla, ya da yazısıyla binbir mealiyle gelen bilgileri gercekçi bulmuyorum.

Öncelikle biraz kendinize gelin bence. İlişkiniz olum nedenli bitmedi. Karşıdaki insan istemedi. Beni istemeyeni ben hiç istemem demelisiniz. O hayalleri sizi seven biriyle ilerde kurarsınız. Bir ilişkide başta bir sıkıntı çıkıyorsa, duygular zedeleniyorsa toparlamak zordur ki sizin direk bitmiş. Yani gereksiz bir duygusallık durumundasınız ve bu durumu ben böyleyim diye normallestirmeyin. Hayat, biri gitti öldüm bittim diye yaşanmaz. Kendiniz için yaşamayı bilin lütfen. İnsanlar eşlerinden ayrılıyor. 4 ay çok bir şey değil. Üzülün tabi ama bu şekilde dram yaşamayın. Kimse için değmez.
Çok teşekkür ederim 🙏 evet kendime gelmem gerekiyor içimde halletmem gereken çok şey var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X