• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim Adamın Asla Sizin Olmayacağını Bilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H hayattmavisi o kadar hayırlı olmuş hakkında. ileride anlayacaksın muhtemelen. Yaşın 24 öyle guzel bir yaştasın ki. Sağlıklı bir düşünce ile önüne bakarsan, karşına istedigin gibi uyusabileceginiz biri çıkacaktır elbette. neden o zaman uzulmusum diye kendine kizacaksin o gün geldiginde. Adam seninle sırf cinsellik düşünmüş sen de buna uygun değilsin düşünce olarak anladığım kadarıyla ayrilmissiniz. Ondan zaten sana hayır gelmezdi. Önüne bak. Muhakkak biri çıkacak ve çok mutlu olursun umarım❤️
Çok teşekkür ediyorum inşallah ♥️

Düşüncelerinizi kendinize saklayın o halde.
Herkes her düşündüğünü böyle yazsaydı kaos olurdu.
Tamam siz de savunmaya geçmeyin, yazdım. Özgür hakkım. Konu din ile ilgili. Kendime saklamak istemedim? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Pardon da neden sorgulamayacagım anlamadım?Ben kesin olarak Kuran da gecen bilgilere inanmayı tercih ediyorum. Şurda kulaktan kulaga oynasak cok degıl 4.kişide bilgi değişir. Yani yıllar yılı onun bunun lafıyla, ya da yazısıyla binbir mealiyle gelen bilgileri gercekçi bulmuyorum.
Müslüman bir kadının başka bir dinde olan erkekle evlenmesi islamda yasaktır . Bu kesin bir bileğidir fakat neden yasaktır, neden evlenemez, sevmeye hakkı yok mu,neden kocasının dinine geçmek zorunda onu bi sorgulamak zorunda

Tamam siz de savunmaya geçmeyin, yazdım. Özgür hakkım. Konu din ile ilgili. Kendime saklamak istemedim? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Öyle bir dünya yok işte. Ben de sizin düşüncelerinizin deli saçması olduğunu düşünüyorum mesela ama özgür hakkım diye söylemiyorum bunu.
Forumda tartışma konusu yaratacak düşünceleri söylemek yasak.

Müslüman bir kadının başka bir dinde olan erkekle evlenmesi islamda yasaktır . Bu kesin bir bileğidir fakat neden yasaktır, neden evlenemez, sevmeye hakkı yok mu,neden kocasının dinine geçmek zorunda onu bi sorgulamak zorunda
Ha tamam şuan anladım.Evet bana da cok garip geldiği için sordum arkadaşa. Yani neden olamaz ve neden herkes kendi inancına göre yaşayamıyor bu enteresan.

Ha tamam şuan anladım.Evet bana da cok garip geldiği için sordum arkadaşa. Yani neden olamaz ve neden herkes kendi inancına göre yaşayamıyor bu enteresan.
Dini konu yasak olduğu için detaya giremedim fakat bu konudaki kesinlik ayetle sabittir.
Bir de ben sadece mealle yetinemem illa ki tefsir okurum. Kendi içinde mantıklı bir açıklaması var tabii ki.

Sizin önce çocukluk travmalarınızı çözmeniz şart. Her şeyi bırakın bu konuyu halledin.

Bu kişinin olayı da din değil, yakınlaşma mevzusuydu sanki. Dini bahane ederek gitmişti aslında.

Herkesin geçmişte kalbi bir sızlamıştır ancak geçiyor ve zaman içinde hiçbir şey ifade etmiyor emin olun. Sizinki de bu şahıs olsun.

İyi akşamlar bir önceki konumda bahsetmiştim .4 ay önce hayatıma biri girdi hristiyandi onu çok sevdim çok bağlandım birden bire beni hayatından çıkardı dinlerimiz farklı dedi.Ne hayaller kurmuştum şimdi yokluğundan ziyade o hayallerin hiç gerçek olmayacağını bilmek çok canımı yakıyor .Yani sevdiğim adam hiç bir zaman benim olmayacak hiçbir zaman onunla evlenemeyecegim ,sevdiğim adamdan çocuklarım olmayacak . Hayalini kurduğum hicbirsey gerçek olmayacak.
Bu hislerimi paylaşmak istedim sizinle çok yanlızım konuşacak kimsem yok.
Bence insanlar uzerınde hayal kurmamak gerekıo. Gerçekler var .Hayalden çok kım yuva olabılır çocuguna baba sana eşmolabılır onlara bak. Yüregının tukenmemesı onemlı.

Dini konu yasak olduğu için detaya giremedim fakat bu konudaki kesinlik ayetle sabittir.
Bir de ben sadece mealle yetinemem illa ki tefsir okurum. Kendi içinde mantıklı bir açıklaması var tabii ki.
Açıklaması saçmalık biliyoruz açıklamasını sorun değil yani

Öyle bir dünya yok işte. Ben de sizin düşüncelerinizin deli saçması olduğunu düşünüyorum mesela ama özgür hakkım diye söylemiyorum bunu.
Forumda tartışma konusu yaratacak düşünceleri söylemek yasak.
Tamam tamam 😃😃😃😃😃 işinize bakın

Din sadece insanlara huzursuzluk verir
İnsanlar huzura ermek için, bir güce güvenmek için, hayatı belli kurallara göre yaşamak için bir inanç sistemine ihtiyaç duyar
Yeni doğmuş bir bebek bile kurallarla rutinlerle sınırlarla güvenmeyle huzur bulur
Sadece insani dürtülerle isteklerle kurallarla doğrularla yaşamak kaos çıkarır, çünkü her insan farklı, ortak bir paydada buluşmanın en köklü yolu dindir
Siz inandığınızda huzurunuz kaçıyor olabilir ama bunu genelleyemezsiniz
Hiçbirşeye inanmayan insanlar bile en zor anlarında gökyüzüne bakar ve sığınacak teslim olacak yardım isteyecek bir güç arar, kimine göre güç kendi içinde kimine göre Tanrıda kimine göre öküzde kimine göre doğada
Örneğin ben inandığım ve bir dine mensup olduğum için hiç huzursuz olmadım aksine her huzursuzluğumda huzuru inancımda buldum

Bu herkesin bildiği bir bilgi. Fazla sorgulamamak gerek. Sebebini sorgulamak lazım. Sebebi de büyük bir saçmalık
Ben ne kadar özgürsem siz de o kadar özgürsünüz
Tepki çekiyorsunuz hoş olmuyor
Sadece “bence” demenizi rica etsem dikkate alır mısınız acaba
Sebebi bence büyük bir saçmalık deseniz islam inancına sahip olanlar dinlerine hakaret ediliyor gibi hissetmezler mesela
Hepimiz birbirimize inançlarımıza saygılı olmak zorundayız, gereksiz ve sonuçsuz tartışmalara gerek yok, insanları kışkırtmaya da hiç gerek yok değil mi

Kocasının dinine geçmek zorunda değil, kadın Müslümansa adam gayrimüslim ise evlenmeleri için adam müslüman olmak zorunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X